70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar… bunu size söylemek çok zor ama gerçeği söylemedikçe foruma giremiyorum …
:KK14::KK14::KK14:

Forumda önceden müge diye bi arkadaşım vardı ve bu topikte 15 kilo vermişti..Bana da bu topiği çok önerdi.. Bende sırf aranıza katılabilmek için 89 kiloyken , 79 kilo çizelgesiyle aranıza katıldım…
:KK14::KK14:

Yani yazdığım bildirimler hep 10 kilo eksikti… 89 olduğumu yazarsam beni kabul etmezsiniz sanıyordum…

Şimdi eğer beni affedip aranıza tekrar alırsanız ben her hafta foto çekerek bildirim yapıcam ve çizelgemi düzelticem ….

Hepinizden özür dilerim sadece aranıza katılmak için yaptım bunu ..:KK14::KK14:

Tabi bu şekilde kabul etmezsenizde anlarım :KK14:
hayatta tek derdın bu olsun boşver unut gitsin...yenı baslangıclar yenı kılo kayıpları...sana ceza her hafta hıc kılo almayacak hepp vereceksın.....hosgeldın aramıza...

o zaman tekrar hoşgeldin:KK16: daha bir azimle ve istikrarla devam edip istediğin hedefe varırsın inşallah:KK34:

Sağol canım, yolum uzun ama imkansız gelmiyor bana burada herkes çıtır olucak :21:

Noraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'mmmm :KK19::KK19::KK19:

Kızlar hayırlı cumalar, günaydınlaaaaaaaaarr. :) daha tartılmadım, birazdan kalkıp bakıcam bilanço neymiş. :KK53:

Küçüğüüüüümmmm :KK19::KK19::KK19:

Çok merak etmekteyyiiimm :KK76:

bir de makalede vucud için gerekli ve sağlıklı olan yağların , zeytinyağı gibi mesela, diyet sürecinde mutlaka çiğ olarak tüketilmesi gerektiğini, az da salatalarda kullanılması gerektiğini çünkü vucuttaki doymuş yağların çözülmesinde doymamış yağların büyük etkisi olduğu yazıyordu:)))

söğüşlediğim sebzelere bile 1 tatlı kaşığı zeytinyağı dökerim, o kadar para veriyorum kullancam tabi :KK9::KK9:

bebegim hic olurmu öyle sey biz seni sevdik :KK16: hedefimiz kilo vermek birlikde isallah basaracagizda :21:
cokda hosuma gitti dogrulari söyledigin :KK16:

gelmesen senin sacini basini yolardim :KK4: ben ankaraya geldigimde sen bana daha kumbir yedircen unuttunmu :KK19:
seni seviyorum bebegim :KK16:

oooyy suzzzim en çok senin tepkini merak ediyordum :26:

Dün akşam sayende cacık keyfi yaptım bi de :21::21:
Bende seni çok seviyorum ve sen gelene kadar 70lere düşücem bak gör :KK52:

Kızlar… bunu size söylemek çok zor ama gerçeği söylemedikçe foruma giremiyorum …
:KK14::KK14::KK14:

Forumda önceden müge diye bi arkadaşım vardı ve bu topikte 15 kilo vermişti..Bana da bu topiği çok önerdi.. Bende sırf aranıza katılabilmek için 89 kiloyken , 79 kilo çizelgesiyle aranıza katıldım…

Yani yazdığım bildirimler hep 10 kilo eksikti… 89 olduğumu yazarsam beni kabul etmezsiniz sanıyordum…

Şimdi eğer beni affedip aranıza tekrar alırsanız ben her hafta foto çekerek bildirim yapıcam ve çizelgemi düzelticem ….

Hepinizden özür dilerim sadece aranıza katılmak için yaptım bunu ..:KK14::KK14:

Tabi bu şekilde kabul etmezsenizde anlarım :KK14:

Aferin yawru çekirge:KK37:

puccaaa msjım geldımı sana cnm

Geldi canım mesajın.

simcik gelelim fasulyenin faydalarina :KK9:

bildirim:
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.1
bu hafta: 73.1
giden: tam 1 kilo :21::KK9:
toplamda giden: 3.2

folyeli bademlerimi yiyorum suan :KK1:

bildirim geldimi dilek cim..aman haa listteyı fena taktım kafama o cızelgede olmam lazım...yoksa motıvasyon dıbe vuruyor...

Başlangıç: 75
Geçen hafta: 69,6
Bu hafta: 70,2
Gelen: 600gr
Toplam verilen: 4,8
Hedef: 65

Çok fırın ekmek yemem(pardon yememem) lazım:KK5:

Başlangıç kilo: 76.8
Geçen hafta: 74.4
Bu hafta: 74.1
Giden: 300 gr.
Toplamda giden: 2700 gr.
Hedef: 55

bu hafta o kadar boşladım ki bu bile mucize bence.
:KK52:

Sağol canım, yolum uzun ama imkansız gelmiyor bana burada herkes çıtır olucak :21:

Küçüğüüüüümmmm :KK19::KK19::KK19:

Çok merak etmekteyyiiimm :KK76:

söğüşlediğim sebzelere bile 1 tatlı kaşığı zeytinyağı dökerim, o kadar para veriyorum kullancam tabi :KK9::KK9:

oooyy suzzzim en çok senin tepkini merak ediyordum :26:

Dün akşam sayende cacık keyfi yaptım bi de :21::21:
Bende seni çok seviyorum ve sen gelene kadar 70lere düşücem bak gör :KK52:
canim benim :KK48::KK48::KK48:benim kanim kaynadimi sana kaynadi gerisi bos :KK19:
ohhh affiyet olsun :KK56:
tamam ben türkiyeye gelene kadar hadi isallah:KK23: :21::KK16:

Amaaaaaa haftaya da boşlarsaaaaaaaaan ... :KK22::KK22:

ama...:KK17:. daha yeni başmana rağmen 2700 güzel bi rakam:KK76::KK76:

Başlangıç: 75
Geçen hafta: 69,6
Bu hafta: 70,2
Gelen: 600gr
Toplam verilen: 4,8
Hedef: 65

Çok fırın ekmek yemem(pardon yememem) lazım:KK5:
haftaya gider isallah canim :KK19:

tebrikler canim :KK9:

X