70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:KK9::KK9: birde kapinin yaninda dolap var oraya koydum :KK9: görmiyim diye :KK17: kalkip alirim aralarda :KK1: arkamdakine koysam sandelyeyle kayar dururum bademlerin yanina :KK9::KK9::KK9:

uzak bi yere koy aklına da gelmesın aralar dısında abartma valla yag olarak geri dönr he:KK9:

saol bebişimmmm:KK19:

Zaten hedefine yaklastın canım boyunda uzun gidecek yağ oranın cok az ondan bu kadar gidiyordur.
Bu bile süper bence:nazar::nazar:

köprüyü geçince birde koruma dönemi var o vermekten daha zormuş şekerim sen yinede dikkat et:KK9:
bakliyat bana önermiyor doktor.
yemin edince hiç şansın kalmıyor ama dün ben pişman oldum yemin ettiğime dondurmayı yiyemedim diye:KK9:

Bakliyat evet önermiyorlar malum kb değerleri baya bi yüksek.:KK31:
İşte sebze oldugunda yerim olmadıgında salata yerim bende:KK31:

Bi kilo versem koruması daha kolay olacak sanırım benim için.
Neden dersen artık mantıgını çözdüm hazirandan bu yana en fazla tatillerde falan 1-2 kilo almısımdır o da regl falan denk gelince işte.
Uzun zamandır dikkat ettiğim icin ipin ucunu kaçırırsam rahtsız olurum diye düsünüorum bilincsiz değilim bukez:KK31:

saol bebişimmmm:KK19:
kolaysa basina gelsin deme ama :18::KK19::KK19::KK19:
aboooowww aynı bennnnn:KK52::KK52:
napim tatlim :KK17:folyelemezsem 10-15 derken hepsini yutarim :KK30::KK1:
Arbi mi bea :KK19:
Trakyammmmmm :)

Kork kiz benden :KK53:
ama benim manzeredim var disci disimi oydu yumusak ekmek ici yedim haftasonu :KK30::KK17:
uzak bi yere koy aklına da gelmesın aralar dısında abartma valla yag olarak geri dönr he:KK9:
uzak fistik :KK1: oturdugum yerden kalkmaga erinirim ben aralarda hep kalkip bi folye kaparim artik :KK1:

ama benim manzeredim var disci disimi oydu yumusak ekmek ici yedim haftasonu :KK30::KK17:

uzak fistik :KK1: oturdugum yerden kalkmaga erinirim ben aralarda hep kalkip bi folye kaparim artik :KK1:

Gecmis olsun canimm
Ama bu mazeret degil zilliii
Sor neden ?? Benim agzim komple dolgu bi kere tutsaydin tumbagini anlamam ben :KK70:
Saka bi yana sen de ayni benim gibi oldugun yerdesin artik mazeret uretmiyouz d mi tatlim
Artik kilo verme zamani gencligimi hantal yasamayacagiz degil mi canim????

Bakliyat evet önermiyorlar malum kb değerleri baya bi yüksek.:KK31:
İşte sebze oldugunda yerim olmadıgında salata yerim bende:KK31:

Bi kilo versem koruması daha kolay olacak sanırım benim için.
Neden dersen artık mantıgını çözdüm hazirandan bu yana en fazla tatillerde falan 1-2 kilo almısımdır o da regl falan denk gelince işte.
Uzun zamandır dikkat ettiğim icin ipin ucunu kaçırırsam rahtsız olurum diye düsünüorum bilincsiz değilim bukez:KK31:

haklısın ama geçen annemle konuştuk oda bi zamanlar 40 kilo vermişti şimdi tekrar aldı korumak çok zor der herzaman:KK50:

Gecmis olsun canimm
Ama bu mazeret degil zilliii
Sor neden ?? Benim agzim komple dolgu bi kere tutsaydin tumbagini anlamam ben :KK70:
Saka bi yana sen de ayni benim gibi oldugun yerdesin artik mazeret uretmiyouz d mi tatlim
Artik kilo verme zamani gencligimi hantal yasamayacagiz degil mi canim????

evet artik bizde yaz a güzel güzel ciciler alip gezcez isallah tatlim :21:
bundan sonra manzeret yok :KK17:

haklısın ama geçen annemle konuştuk oda bi zamanlar 40 kilo vermişti şimdi tekrar aldı korumak çok zor der herzaman:KK50:

Tabi canım sen akşamları gene bir sürü yiyip yatarsan kısa zaman sonra verdiğin kiloyu alırsın.
Kilo verdikten sonra da haftada bir tartılmaya devam edicem ben.
Kilo aldıysam 2-3 gün sebze yemeği yesem gider zaten.

Sen diyet bitince tartılmamayı mı düsünüyosun yoksa.:KK9:

Aferim aferim balkaymak olunca ikinizde gaza geliosunuz.

evet artik bizde yaz a güzel güzel ciciler alip gezcez isallah tatlim :21:
bundan sonra manzeret yok :KK17:

Eveeet
Bak madem rakipem oldun birbirimiz girtlagina mukayet oliciiiz:KK23:
Sok diyet yok abuk subukbeslenmek yok hafif beslenerek vericez
Her gun yazalim buaya
Bundan sonra aksamlari menu yazicam cunku ister istemezdegisim oluyo:KK31:

Tabi canım sen akşamları gene bir sürü yiyip yatarsan kısa zaman sonra verdiğin kiloyu alırsın.

evet evet sen ballin sacini basini yolunca banada sira gelecek diye korkuyom :18::KK1:
Eveeet
Bak madem rakipem oldun birbirimiz girtlagina mukayet oliciiiz:KK23:
Sok diyet yok abuk subukbeslenmek yok hafif beslenerek vericez
Her gun yazalim buaya
Bundan sonra aksamlari menu yazicam cunku ister istemezdegisim oluyo:KK31:
yok canim öyle olmuyor zaten 1 verip 2 geri aliyorsun :KK37:birde cidden cok faydasi oluyor burda menü paylasinca :18:
akşam olsa eve gitsek spor yapsak :KK76::KK76::KK76:
dün benim oglisde hadi anne spor yapak dedi:KK17: mekik cekdik 4 üncüde yerde yattim kaldim :KK37:

yok cnm tartılıcam bende artık kilo almaya tahammülüm yok şimdiden.
hele bide 55 e kadar hi. tahammülüm kalmaz zaten doktorumda koruma döneminde ayda 1 defa görüşücez dedi.
bidaha eski günlerime asla dönmek istemiyorum:KK50:

:KK9::KK9: birde kapinin yaninda dolap var oraya koydum :KK9: görmiyim diye :KK17: kalkip alirim aralarda :KK1: arkamdakine koysam sandelyeyle kayar dururum bademlerin yanina :KK9::KK9::KK9:

Bende bu durumdayım ya bende dolabıma sakladım masanın üstündeydi zırtbırt yediğimi farkettim bademleri sakladım valla. Bademe dayanamıyorum hiç ya..

Tekrar hoşgeldin canım :KK16:

Kızlaaaaaarr bende gittim kızılayda gezdim bir sürü yürüdüm geldim. Açıkğretim bana onur belgesi vermiş onu almaya gittim :KK1: Spor yapmış kadar oldum öğlen yapamamıştım karın ağrısından.

Evde olmayınca daha kolaymış ya dışarda ki dönerlerin önünden geçerken hiç canım istemedi ama evde mutfaağa gitmemek için zor duruyorum.

Ayrıca pijama modundan çıkıp normal kıyafetlere girmeye çalışınca durumun vahim olduğunu anımasadım bir kez daha.

Dışarda çıtır çıtır kızlar geziyolar valla. Bende göbeğimi ceketle kapatmaya çalışıyordum yani :26:

Bende bu durumdayım ya bende dolabıma sakladım masanın üstündeydi zırtbırt yediğimi farkettim bademleri sakladım valla. Bademe dayanamıyorum hiç ya..
:KK9::KK9: iyi bari demek bi ben degilim dayanamayan hehe :KK9:findiki da cok severim alirsam onuda folyeliycem :KK9:
findikda birde indirim yapsalar burda findik cok pahali kücük bir poset 14 tl yapiyor türk lirasi olarak :KK17:
biz hep türkiyeden alip getiriyoruz hem daha güzel oluyor tadi var burdakilerin tadi bile yok :KK37:kokmuyor söyle güzel güzel:KK39:

:KK9::KK9: iyi bari demek bi ben degilim dayanamayan hehe :KK9:findiki da cok severim alirsam onuda folyeliycem :KK9:
findikda birde indirim yapsalar burda findik cok pahali kücük bir poset 14 tl yapiyor türk lirasi olarak :KK17:
biz hep türkiyeden alip getiriyoruz hem daha güzel oluyor tadi var burdakilerin tadi bile yok :KK37:kokmuyor söyle güzel güzel:KK39:

:KK56: ben fındığı iç kabuğuyla seviyorum ya kahveringi ince kabuğu kalıyo ya kavrulmamış ohhh olsa da yesek. gerçekten pahalıymış oralarda. Sen artık türkiye den depola geldiğin zaman. :KK1:

Bu diyet bitecek gibi değil :KK1:

:KK56: ben fındığı iç kabuğuyla seviyorum ya kahveringi ince kabuğu kalıyo ya kavrulmamış ohhh olsa da yesek. gerçekten pahalıymış oralarda. Sen artık türkiye den depola geldiğin zaman. :KK1:

Bu diyet bitecek gibi değil :KK1:

he olsada yesek :KK56: öyle yapayim canim iyi fikir :KK1:annem cekirdekde aliyor o cekirdegini alsin bende badem findik alayim 1 senelik :KK9::KK9:

slm kızlar çok yorucu sıkıcı ve bayıcııııııııııı bir gündü. ne ettiniz ben bugün dağıldım iyice ne yaptığım meçhul :KK51:
çıkış saati gelse de eve uçsam:KK55:karnım ağrıyooooooooo ama hala regl yok:KK14::KK14::KK14:

slm kızlar çok yorucu sıkıcı ve bayıcııııııııııı bir gündü. ne ettiniz ben bugün dağıldım iyice ne yaptığım meçhul :KK51:
çıkış saati gelse de eve uçsam:KK55:karnım ağrıyooooooooo ama hala regl yok:KK14::KK14::KK14:

canim gelecekde ondan agriyordur :26: benim de gelmeden önce agrimaya basliyo :KK25:öptüm seker gelsede kurtulsan :KK19:

kactim kizlar yanimdaki günlük mü yaziyon diyo biraz ilgi istiyor :KK47:1 saat sonrada cikacam zaten :KK54::KK55::KK55::KK55:

Son düzenleme:
dün akşamki menü

lahanalı bulgur pilavı:KK56:
rendelenmiş havuç kızartması(yoğurtlu):KK56:
yeşil salata(yeşil soğan,marul,mor kelem,havuç ve domates):KK56:
yoğurt

sonrasında meyve
çilek

bu akşamı düşünüyorum dahaa:KK31:

akşamları eşim evde olduğu sürece abartıyorum ben yaa,tınlamadan götürüyorum:KK47::KK53:
neyse kilo verme işim bittii allahtanda rahatım,darısı herkezin başınaa:KK16::KK16:
inanın okadar güzelki kilo verme derdi olmadan yaşamak:KK76:
tartılmayıda bıraktım,cumadan cumaya devam edicem kontrol amaçlı,ipin ucu kaçtımı yakalayamam bu sefer:KK9:
gündüzleri yediklerimi önemsemiyorum,zira akşam yediklerim önemli bilhassa,ama işte ordada ipin ucu kaçıyo,eşim sağolsun artık o kilo vermeye başladı,bana ben fazla yemiycem sen bitir kalanları diyoo:KK31::KK47:

X