70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

En ideali aslında 26-27 bence:26:
Ama millet erkenci mahalle baskısı denen birşey var ben nabayım

Yok canım yaa gayet keyfim yerinde bugün Allah bozmasın

amannn nazar degmesin

hazir seninde keyfin yerindeyken sey dicektim :93:

benimde arkadaslar gelicek birazdan kahvaltiya :101:

seni seviyorum caniimmmm
dilekiiiiiiimmm
bitanemmm
incecik kizce seniiiii...........
:112::112:

kıza bak yaaa kızılacak bir şey olduğunu bile bile yapıyor tam dayaklık bu
kk toplanın gidiyoruz

sen yapman gerekeni yapmışsın canım.. eşin keşke orda aslında benim sevgilim de pek hoşlanmıyor kullanmasan iyi olur diyebilseydi:26:

saff benimm kocişş yaaaaa herşey olacağına varır hiçbirşeyde gözüm yok artıkk malıda mülküde yeni evide rahatlığıda hepsi onlarınn olsunnn ,kocamdan yana bana karşı soğukluk görsem bir an bile durmayacağımda işte o gayet sıcak davranıyor bana hep sımsıkı sarılıo ama anlamıyorr onu napçaz bilmiyorumm

ne kadar sinir bir durum benim kızacağımı bildiği halde evde huzursuzluk çıkacağını bildiği haldee öle sölemiş kızın yüzsüzlüğüne bakk amaaa ben edeceğimi biliyorummm faceten güzel dokundurmalar yaparımm ben onaaa görür ortaya yazı atarım ,dilerim Allah'ımdan onnunda böyle bir olay başına gelsin bakalım napıcakkk ,onun yüzünden dün geece o namzda ağladımyaaa Allah onu bildiği gibi yapsın inş. bişi olurda gider buralardan inş. veya bir an önce velenirde kocası onu sıkarda doğru konuşmayı öğrenir inş. uyuzzz şeyyy

offfff offffff

amannn nazar degmesin

hazir seninde keyfin yerindeyken sey dicektim :93:

benimde arkadaslar gelicek birazdan kahvaltiya :101:

seni seviyorum caniimmmm
dilekiiiiiiimmm
bitanemmm
incecik kizce seniiiii...........
:112::112:

Anladım ben onuu
Çok kaçırma bari balkaymakkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evleneceğin kişiyi buldun mu kaçırmıcan evlencen
26-27 çocuk yapma yaşı bence
öncesinde 2 sene filan gezme zamanı olmalı

Hayırlısı gerçi kısmet meselesi.
Bende böyle atıp tutuyorum ama görücez.

Biraz karışık anlatmışsın daha önceden de yazmıştın ordan anladığım kadarıyla yazıcam.
Bu kızla konuşulmasa olmuyor mu yani.
Atla devemi bu kız illa kocanın muhattap alması mı gerekiyor?

Bende çok kıskanç bir insanımdır. Saflık demişsin ya saflık ve iyi niyetlilik farklı şeyler.
Bu kadın ' başkası olsa saçımı başımı yolardı ' diyebiliyorsa.
Bilerek yaptığı açıkca ortada.

Erkekler biraz daha düz mantık bu konularda.
Kocana göre bir sorun olmayabilir.

Valla ben biraz çirkef olduğum için kadına çatır çatır cevabını verir eşiminin de başını şişirirdim.
Sen kaç yıllık evlisin senden önemli hiçbirşey olamaz yani.

Kızda boş bence milletin huzurunu bozmak için uğraşıyor ben yazdıklarından bunu anladım..

tarti dayanamadi sanaa,her zaman bu hatun uzerimde yeterin demis

yaa bu kizz bile bile hala nasil konusur boyle yaaaaakocan da lafi yerlestirseymis 'aslinda benim esim de rahatsiz oluyo o tarz konusmalarindan,ben de rahatsiz oluyrum' deseymis..kiz oturup kalirdi..bence sen kizla konus tatlim ya msnden,ya da yuzyuze soyle..hos olmuyo canim,anliyorum samimiyetini yansitmaya calisiyosun..ama gercekten hos olmuyo de..esim belli etmiiyo ama, hoslanmadigini soyledi bana da..kirmamak icin sana diyememis falan de,,azcik salla ne yapalim..yuzsuz kiz diger turlu anlamiycak

saçmalık da o zaten kız resmen huzur bozacağını bile bile söylemiş baktı sorun çıkmadı hala da devam ediyor
eşin bence gayet resmi davransa o da öyle davranmak zorunda kalır:26: yani eşin ile ilgili kötü bişey söylemek hakkım değil belki ama kıza haddini bildirebilir gayet de.. sadece anlamıyor kızın yaptığının nasıl bi şey olduğunu
laf filan dokundurmakla uğraşma eşine söyle sen böyle konuşmasını engellemezsen ben engellerim de gerekirse iş yerine git konuş!! bu ne yavşaklık canım aaa sinirimi bozdu

gunaydin kisceler!
cocuklarin,kendini cocuk hisseden herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayrami'ni kutlarimmm.Ne mutlu turkum diyeneee
Bugun Eminonu,Kadikoy yapicaz..kac zamanlardir gitmiyoruz,hava da guzel,gezme tozma zamani

aynen dileğim kız ortalık karıştırmak için yapıyor ,dediğin gibi erkekler düz mantık ve bizmkine göre normal geliyor bu olay :26:

şimdi kızla konnuşayım konuşmaca ama ne dicem dileğim eşime böle deme samimi davranma sonra g.tü kalkıcak kızın ve eşimden yana ona karşı bir ilgi olduğunu düşünücek ,olay farklı yerlere kayar olmaz zaten işsizlikten yeni buldu iş eşim 4-5 ay anca oldu işe gireli ve inanırmısın bu iş için çok dua ettim ve şükürler olsun ki kabul oldu ama böle olaylar oluncada insan keşke diyor ama demicem vardır bunda bir hayır kısmet sınavdan geçiyoruz sanırım,
kocam sürekli aynı ortamda çalışmak zorunda onunla :26:

hergün bende işten gelince eşimin başını şişiriyorum ve bıktım diyor bu sefer o yüzden fazla üstüne gitmiyim diyorum içime atıyorum bu sefer soğuk davranışlarım oluo ve eşim anlıo hemen beni

3bitti 4 ten gün alıyoruz canım çocuk falan yok Allah'tan birde çocuk olsa bu oalyların içinde kızgınlığımı ondan çıkarırdım herhal iyiki yok şu an çocuğumuz ,zaten böle olayları atlatmadığım sürecede bir 5 sene istemiyorum çocuk falan soğudum resmen herşeyden inanırmısınız buraya bile ağlayarak yazıyroum yazıları

NOLUR CANIM EŞİM BURAYI GÖRÜRSEN OKU BU YAZDIKLARIMI NOLUR ANLA O KIZZZZ İYİ NİYETLİ DEĞİLLL NOLURRRRRRRRRRRRRRRRRR EĞERKİ VARSA GÖNLÜN ONDAA ÇIKIP GİDECEĞİM HAYATINDAN

erkenden menumu yazaym ben
sabah 1 dılm salam 1 dılm kasar salatlık bıber cay 1 dılm ekmek 5 sıyah 2 yesıl zaytın
ara 2 form bskuwı yesılcay
oglen taze fasulye domates salatk bıber
ara 2 form bskuwı yeslcay
aksm salata fasulye yogurt
ara meywe
nasıl acep

DESTEĞİNİZ İÇİN GERÇEKTEN SAĞOLUN HAKLIYIM DİMİ KIZLAR KONUMDAAA

EŞİM SÜREKLİ BANA ONUN TÜM ERKEKLERE BÖYLE DAVRANDIĞINI SÖLÜYORR O YÜZDEN BAZEN SUSUP KALABİLİYORUMM

EŞİMLE KAVGA ETMEDEN ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM OLMUYORR ANEMLEMİ KONUŞSAM KONUYU AMA O DA BENİ BİRAZCIK SEVMİYOR GİBİ SANKİM AMA YİNE BÖYLE KONULARDA OĞLUNA KARŞI SÜREKLİ BENİ KORUR :44::44:

ÇIKILMAZ BİR HAL ALDI KONU

BİRDE DİĞER KIZ ARKADAŞI VAR AVCABA ONA SÖLESEMMİKİ BÖLE BÖLE DİYE EŞİME BÖLE DEMİŞ AMA HAREKETLERİNE DİKKAT ETSE DESEM

Günaydın Minderbobb
Oh ne güzel gezin hava süper bugün
aynen dilom,senin yerine de geziyim bebegimmm
off canim ya kiyamamaglama nolur yaa,hayirlisiyla duzelir isallah..esin de senin bu halini gordukce,kiza biraz dis gostersin ama..

isyerinde calisan esinin yakin bi kiz ya da erkek arkadasi varsa,kizi bi kenara cekip konusabilir.xxx abi hoslanmaz boyle samimi konusmalardan falan dese

of bende tartıstım sewdıcmle
cmrtesı aksmı dısarya cıkartcaktı benı tawla felan yapcktık cumrtesı ısten cıktım ewe gıttım hazırlanıorum felna dısarıya cıkcaz dıe bı heweslıyım
sonra aradı benı bıtanem kameracılar gelcek 1 saatte bıtıreckler ıslerını ben bıraz gec felcem ama yınede cıkcaz dedı
dedım kı bak 1 saatte bıtmez ısınız sen baska adam koy onların basına yok bıtıck 1 saatte dedı
saat 8 oldu yok 9 oldu yoookk
sonra bır aradı ıs uzadı dıo
ben basladım aglamaya o gelınceye kadr agladım hep arkds geldı sonra hem anlattım hem agladım
11 bucukda geldı ewe
nese 10 15 dakıka sonra barıstık bız
dun aksm ıgnem wardı ıgneden sonrada bıyerlere gıtcktık gıttım ben dun aksam ustu yanına dedım kacta cıkcan
cıkarız 6 gıbı dedı
elemanlrdan tekınıde ewe gondermıs dınlensın dıe
saat 5 oldu 5 bucuk oldu hala eleman yok ortalıkta demez mı bana o gelınce cıkarız dıe
dıorum kı arasana ozamn gelsın tamm dııp duruo aramıo
bende sınırlendım cektım gıttım ewe yıne agladım yıne agladım
ewe geldı ben haksızmısım gıbı muamele yapıo bana yarım saat ıcın bunlar yapılmaz dıo
dedım kı problm yarm saat deıl senn ısın gucun ıs ben 2. sıradayım

Günaydın kızlarrrrr,
Bu sabah tartı bana çok fena tokat attı
Birkaç gün kaçamak yaptım, sinirlendim veremiyorum kilo diye.
Magnum yedim, bira içtim, mantı yedim, çiko yedim.
Madem veremiyorum ben de yerim dedim, demez olaydım.
Bir tartıldım az önce +1.3 çıktım
Ne kadar dikkat edersem edeyim veremiyorum, 2 gün yesem kilo alıyorum.
Ben bu bünyeyle ne yapacağım ?
Şimdi güzel bir kahvaltı yapayım, öğlen et yiyeyim akşam da sadece kapuska ve çorba salata yoğurt.
Aralara meyve sokuşturdum mu cumaya kadar 67.9 a dönerim yine inşallah

günaydin topigimizin güzelleri

Sabah çook fena bişey oldu dayanamadım tartıldım birde ne göreyim 74 küsürlerdeyim

Neyseki nedeni akşama belli oldu...Vatana millete hayırlı olsun. Regl oluyorum
hadi hayirli ugurlu olsun
he ya temmuzdan beri ha izine gelirmiki bitmez derken kaldi 16 gün
bu sefer tutacam isallah
Günaydın yawruşkalaarrrr:79:
‎23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun...
Bıdıklarınızın gözlerinden öperimmmmmmmmmmmmmmm
Güzel, mutlu bi hafta geçirmeniz diLeĞimLe..
türkiyede olmak vardin ne güzel senlikler vardir simdi
benimde cam tarti 96 kiloyken bile kirilmamisdin hayirdir isallah
oooy suziimm senin o mor ve sis yanagini isiririiim

Herkese günaydınlarrr,
Güzel ve kaçamaksız bir hafta diliyorum. 23 Nisan ulusal Egemenlik Bayramımız kultu olsun arkadaşlar.

dilekin dedigine katiliyorum canim bile bile masus yapiyor huzur bozmak icin
minder de demis canim konus esinlen esim rahatsiz olmuyor ama ben rahatsiz oluyorum esimden baskasinin bana böyle hitap etmesini istemiyorum desin

gunaydin kisceler!
cocuklarin,kendini cocuk hisseden herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayrami'ni kutlarimmm.Ne mutlu turkum diyeneee
Bugun Eminonu,Kadikoy yapicaz..kac zamanlardir gitmiyoruz,hava da guzel,gezme tozma zamani
iyi eglenceler canim

ne dertliymişiz be topikçenek erkeklerden yana
ben de dün kavga ettim sonra barıştık bu kadar
kızlaarrr kızlarr üzmeyin kendinizi onlar bizi anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…