70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:KK53::KK53::KK53: kopya mopya bı turlu gturcez canm bız bu kılocukları:KK1::KK1:
gitti canııııım tartım bıde yenı almıstım:2::2::2::2::2::2:

zayıflama yolunda yapılan her şey mübahtır:KK37::KK37:
yakında ben yağlarımı aldırıp haftanın birincisi oluyormuşum:KK9::KK9:
çok enteresan ama cidden nasıl kendi kendine kırılır ki:26:
arkadaşın şişko muydu belki o çıkmıştır gece üstüne:KK37:

Herkese günaydınlarrr,
Güzel ve kaçamaksız bir hafta diliyorum. 23 Nisan ulusal Egemenlik Bayramımız kultu olsun arkadaşlar.:KK16:

zayıflama yolunda yapılan her şey mübahtır:KK37::KK37:
yakında ben yağlarımı aldırıp haftanın birincisi oluyormuşum:KK9::KK9:
çok enteresan ama cidden nasıl kendi kendine kırılır ki:26:
arkadaşın şişko muydu belki o çıkmıştır gece üstüne:KK37:

:KK52::KK52::KK52::KK52: ayy guldurdun sekerm benı
yok bea kız menken gıbı:KK1::KK1:
yenısını alcm mecbren offf hep masraf yahu:KK37:

günaydiiinnn :KK16: hee benim bidigi skiyosa öp sabah :KK1:abooovv o surati görünce kacarsin :KK9::KK9:
günaydiiin :KK34:

Öperimm leynnn asık suratını yesinler onun.:KK9::KK9:
Günaydn kaymağım erkencisinn nasılsın?:KK53:

gunaydn kısceler nasılsınz
off ben sabh cok zor uyandım dun 11 e kadr uyudum:KK1::KK1: onuda arkdsım zor uyadırdı aaa bakın ne anlatcam sıze:KK37:
cmartesı aksmı arkds bızde kaldı onun yattıgı odadaydı tartım herzamnkı yerınde
sabh bır baktım buz tuz oılmus sok oldum
kız dıokı gece sesınden resmen kafayı yıcktım cıt cıt parcalandı resman kalktım tabaklara felan baktm acaba noluokı dıe dıo:18::18::18:
cok sasırdım gorunce kendı kendıne nasıl o hale gelebldı kı:KK17:

Günaydın HasretCim:KK70:
Arkadaşın kilolumuydu ki?
Yanlışlıkla bi yere falan mı çarptı acaba:26:
Kendi kendine tuzla buz olan tartı hiç duymadım bu güne kadar:KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK1::KK1: gunaydn kısce:KK14:

begendım cok:KK34::KK34::KK34:

gunaydn cnmmmmm nasılsın

İyidir şekerim çalışan demir pas tutmaz lafıyla geldim işime.:KK9:
Sabah geç kalmışım zaten minibüsle geldim böykkk.:KK53:
Sen nasılsın?

topiğin küçüklerinden biri olaraktan tebriğini kabul ediyorum:KK9:
nasıl olsa bana da tatil:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Vayy beee okullu bıdık.:KK9:
:KK54::KK54::KK54::KK54:

ne yapam bebeğim dobiçlik insana her çakallığı yaptırıyor:KK9::KK9:
kapuska da tamamen tesadüf ben de geçen gün yapmıştım hala duruyor:KK9:
ama salatamı bitiremedim ya biraz kaldı biraz öksüz doyuran cinsten yapmışım artık aralardan birindeki meyveyi çıkartıp yerine salatamı bitirmeyi düşünüyorum..
cumaya artı çıkmayayım da:KK14:

ben zayıflayayım sana hiç dua etmem miii:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
zayıflamasam da ederim gerçi.. :KK34:

Sabah sabah salata çok doyuruyor bide acaip wce çıkarttıyor.:KK9:
Artı çıkmazsın insaallah bakalım 4 günümüz var daha.
Hedefim büyük 57 i görcem ben.:KK53:

:KK52::KK52::KK52::KK52: ayy guldurdun sekerm benı
yok bea kız menken gıbı:KK1::KK1:
yenısını alcm mecbren offf hep masraf yahu:KK37:

baaak herkesin aklına kızın şişko olduğu geliyor:KK9:
şaşırdım cidden kendi kendine parçalanması pek bi değişik...
ben teknosadan aldım canım 20 tl :KK9: valla öğrenci evi için süper hem de ucuz..

evet ya hala okulluyum bitmedi daha:KK31: lisedeki ev arkadaşım yaza evleniyor diğer arkadaşlar da ama ben hala okuyorum:KK31::KK31:
evet çok doyurucu oldu...
hadi inşallah bi wcye çıkayım kaç gündür çıkmadım:KK14:
suyumu da içeyim bugün bol bol..
benim hedef pek büyük değil de 66yi geçmeyeyim yeter:KK31:

Herkese günaydınlarrr,
Güzel ve kaçamaksız bir hafta diliyorum. 23 Nisan ulusal Egemenlik Bayramımız kultu olsun arkadaşlar.:KK16:
günaydiiin :KK16:

Öperimm leynnn asık suratını yesinler onun.:KK9::KK9:
Günaydn kaymağım erkencisinn nasılsın?:KK53:

Kendi kendine tuzla buz olan tartı hiç duymadım bu güne kadar:KK9::KK9::KK9::KK9:

Sen nasılsın?

normalde zaten hep 6 dedinmi horoz gibi ayaktayim bacim mecburen :KK31:
esim ise kiz okula :KK34:
okul tatildi ondan gec kalkiyodum gerci gec dedigimde 8:30 yada 9 :KK1:
gecen haftada kizim yokdu okul gezisindeydi cuma geldi
anliyacagin bu hafta normal hayatimiza döndük :KK14:

iyiyim canim cook sükür topac gibiyim hemde :KK9:
sen iyisin insallahh dilekimm :KK19:

baaak herkesin aklına kızın şişko olduğu geliyor:KK9:
şaşırdım cidden kendi kendine parçalanması pek bi değişik...
ben teknosadan aldım canım 20 tl :KK9: valla öğrenci evi için süper hem de ucuz..
:KK1::KK1::KK1: aaa bende bakayım hemn teknosa ya hıc ule para weresm yok tartıya

Sen nasılsın?

kız uyuyodum dıo bılemedım kı nazar cıkmıstr dıolar ama bende pek ınanmam ole selere:18:
seyyy acep sakıncası yoksa bende su lısteyı alabılrmıyım
belkım 66 yı gorurum:KK53::KK53::KK53:
cunku dha hıc kacamak yapmadım smdı 3 u 1 arada ıcemyı dusunuorm ama:KK53:

evet ya hala okulluyum bitmedi daha:KK31: lisedeki ev arkadaşım yaza evleniyor diğer arkadaşlar da ama ben hala okuyorum:KK31::KK31:
evet çok doyurucu oldu...
hadi inşallah bi wcye çıkayım kaç gündür çıkmadım:KK14:
suyumu da içeyim bugün bol bol..
benim hedef pek büyük değil de 66yi geçmeyeyim yeter:KK31:

Millet erken kocaya gidiyor boşver anormal olan biz değil onlar:82:
Bana da habire evde kaldın diyorlar ben böyle diyorum.:KK33:

günaydiiin :KK16:

normalde zaten hep 6 dedinmi horoz gibi ayaktayim bacim mecburen :KK31:
esim ise kiz okula :KK34:
okul tatildi ondan gec kalkiyodum gerci gec dedigimde 8:30 yada 9 :KK1:
gecen haftada kizim yokdu okul gezisindeydi cuma geldi
anliyacagin bu hafta normal hayatimiza döndük :KK14:

iyiyim canim cook sükür topac gibiyim hemde :KK9:
sen iyisin insallahh dilekimm :KK19:

Saçını yolmak, ensene şaplak atmak için çok hevesliyim.:KK52::KK52:
Artık eski moduna dönersin dimi.
Madem eski rutine döndün.:KK9:

:KK1::KK1::KK1: aaa bende bakayım hemn teknosa ya hıc ule para weresm yok tartıya

kız uyuyodum dıo bılemedım kı nazar cıkmıstr dıolar ama bende pek ınanmam ole selere:18:
seyyy acep sakıncası yoksa bende su lısteyı alabılrmıyım
belkım 66 yı gorurum:KK53::KK53::KK53:
cunku dha hıc kacamak yapmadım smdı 3 u 1 arada ıcemyı dusunuorm ama:KK53:

gayet de işimi görüyor valla süper bence:KK34:
bu arada ortada liste filan yok kız geçmişte dilek yazmış çok yedi diye bugün yiyeceklerini yazmış da ben ordan kopya çektim:KK52::KK52::KK52:

Millet erken kocaya gidiyor boşver anormal olan biz değil onlar:82:
Bana da habire evde kaldın diyorlar ben böyle diyorum.:KK33:

Saçını yolmak, ensene şaplak atmak için çok hevesliyim.:KK52::KK52:
Artık eski moduna dönersin dimi.
Madem eski rutine döndün.:KK9:

eee daha ne var ne yok bugün burdada hava fena sayilmaz :KK6:

ogle yemegi yetersizz:KK19::KK19: ne biliyim bi sebze yemegi olabilirdi..yesil cay yok,ogle ve aksam salata yap,tembel olma eccuk:KK20::KK20:onun haricinde guzel:KK52:

gece 1 de yattim sabah 12 de kalktim:KK9::KK9::KK9: 11 saat:KK53::KK53:

off yaa deli oldun haa:KK47::KK47::KK47:sen bence kizi cek bir kenara konus..konusmana dikkat et de..ahmetim,mehmetim hepsi benim bu ne yaa de..isyerinde bey diye hitap edilir pazarda mi saniyon kendini dee..off cok sinirlendimm yaa kusura bakma canim sinirden boyle yazdimm:KK47::KK47:

heleeeeeeeeeee gelin görün yeni gelişmler var bendeee kafamda bişiler oluştu bakalım siz ne diyeceksiniz akşam kocişle azcık konuşabildim mevzularıı :18::18::18:

şahsen ben delirdim sizlerde katılacakmısınız bana kızlar sizlere bir günaydın bile diyemeden direk konuya girdim düşünün durum feciiii:18::18::KK14::KK14::KK14:

oha 22 yaşında kıza evde kaldın mı diyorlar:KK53:
saçmalamışlar:KK19:

He ya çevremdeki arkadaşlarımın 2-3 yaşlarında çocukları olunca ben sırıtıyorum biraz.:KK9:

anormal mı:18::18::18::18::18::18::18:

Ya canım 17 yaşında evlenen arkadaşlarım var benim.
Bana sağlıklı gelmiyor.
Nasip kısmet meselesi ama.
Daha kendi çocukken bi eve bakabilmesi bide o cahillikle çocuk yapıyorlar hemen.

eee daha ne var ne yok bugün burdada hava fena sayilmaz :KK6:

Hava güzel ben güzel canım.:KK9:
Sevdiceğimin gelmesine son 16 gün kaldı keyfimiz yerinde bakalım bekliyorum heyecanla.:KK53:
Bu hafta 57 i görürsem değmeyin keyfime.:KK53:

He ya çevremdeki arkadaşlarımın 2-3 yaşlarında çocukları olunca ben sırıtıyorum biraz.:KK9:

Bana sağlıklı gelmiyor.
Daha kendi çocukken bi eve bakabilmesi bide o cahillikle çocuk yapıyorlar hemen.

Hava güzel ben güzel canım.:KK9:
Sevdiceğimin gelmesine son 16 gün kaldı keyfimiz yerinde bakalım bekliyorum heyecanla.:KK53:
Bu hafta 57 i görürsem değmeyin keyfime.:KK53:

aman aman güzel ol canim

hah öyle akilli akilli sevdicegi bekle :KK31:

dalma millete kafa göz :26:

2-3 yaşında çocukları mı var:KK53:
benim çevre daha yeni başladı evlenmeye bakam sıra ne zaman bana gelcek:KK9:
yaza nişan olsun da düğünün acelesi yok o kadar:KK31:

Bana sağlıklı gelmiyor.

hıı evet onları bende anorml buluoırum acıkcası benm cewremdede cok war olelerı bende 22 yasında feln ewlenenlere dıosun s andm
bende 22 yasındaym da:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

2-3 yaşında çocukları mı var:KK53:
benim çevre daha yeni başladı evlenmeye bakam sıra ne zaman bana gelcek:KK9:
yaza nişan olsun da düğünün acelesi yok o kadar:KK31:

En ideali aslında 26-27 bence:26:
Ama millet erkenci mahalle baskısı denen birşey var ben nabayım:KK9::KK9:

aman aman güzel ol canim

hah öyle akilli akilli sevdicegi bekle :KK31:

dalma millete kafa göz :26:

Yok canım yaa gayet keyfim yerinde bugün Allah bozmasın:21:

dün iş dönüşü konuştuk eşimle işte benim üzgün olduğumu görünce dedi noldu hayırdır moralin yok gibi yine kurdunmu falan başladım ağlamaya tutamadım kendimi konuşçaz ama şimdi değil falan değil dedim sonra zorla konuşturdu tabi kociş beni dedim dayanamıyorum sana öle demesine midem kaldırmıo böle birşeyi ,eşimde o kız herkese öle konuşuo hatta öle aşk olayları çıkmadan öncede diğer çocuklarlada öle konuşuodu ama çıkınca mesafe koydu arasına dedi ,geçenki mesela o konuşmamızdan dolayı seni çok övdü bana dedi bende neen övmüşkü beni övülcek ne yapmışım dedim :44:kız demişki başka kadın olsa saçımı başımı yolardı olay çıkartırdı eşime böyle dedi diye ama senin eşin çok hoşgörülü ve anlayışlı biri demiş hiçbir şey demedi demiş:KK53::KK53::KK53:bizimkide hiçbirşey sölememiş sözdee susmuş kalmış öle dio pek inanmadım ama öle dedim diosa öledir fazla zorlamadım artık :26:şimdi bu kız beni mi deniyo safmı zannediyor ,herşeye göz yumabileceğimi falanmı düşünüo nedir anlamadımm :KK14::KK14::KK14:

bu olayları bölee bütün gün boyunca düşündüm kocişle konuşmaya kalıkıncada yine kestirip atıyor yanlış anlıyor ,hatta yenden açtım konuyu dedimki kız bu kelimenin sahiplenme ekinin yanlış olduğunu bildiği halde neden sölüo evli birine o zaman o kadar zeki madem neden bunada zekilik yapmıyor dedim eşime göre o kızın davranışı ölemiş eğerki o uyarıda bulunursa yanlış yöne çekecekmiş kız bu konuda ha veriyorum o kıza eşimin uyarması dahada sorun çıkaırr başka yöntem bulmalıyız dedim eşimde sen bence dua et diğer mesai arkadaşımla çalışmaya başlıyım bakalım öle mevzular geçio diğer kız beni istiyormuş dio ki onun eşşimi istemesi hiç de bende ters tepki oluşturmuyor ,bunuda söledim eşime benim onu kıskandığımı düşünüyor hayır diyorum inanmıyor kıskançlık olsa diğerlerindende kıskanırım onlarda hoş ve güzel kızlar ama nedense kıskanmıyorum onlardan diyorum bu kızzda başka bişi var diyorum hayır sen bence büyütüyorsun olayları boş şeylere takıosun kafanı diyor tmmmmmmmmmmmmmmm dedim ben boş şeylerle uğraşıom bu dünyada dedim nefret ettim artık kendimden dedim lanet olsun bu hayata dedim bağırdım ağlamaklı şekilde sonraaa gell buraya gel deyip sarıldı bana ben seni seviyorum canım karım falan sen o kızın kaç tanesine bedelsin faln benim daha iyi olduğumu ve beni aldatmayacağını eğerki yanlış bir durum olursa söyleyeceğini sölediiiiii

gece de namazımı yanında kıldım eşimin ve tutamadım kendimi ağladım sessiz tüm namaz boyunca o da anlamış sanırım dualarımı falan okurken ağladığımı ,seccademi başka odaya götürmeye gittiğimde yüzümü göstermeden gittim ağladığımı anlamasın diye,gelirkende kapıdna hemen ışığı söndürdüm yine yüzümün kızarıklığını görmesin diyee hatta deii ışığı açarmısın yüzünü görmek istiyorum bende hayır dedim ben istemiyorumm açmak görüpta ne olucak geç oldu yatıp uyuyalım falan sonra her geceki ginbi omzuna aldı benim başımı ve söle bakimm içinden geçenleri neden üzülüosun falan ağladınmı sen yalan söleme falan bende ağladımm ett ama anlamıosun beni boşver konuşmaya gerek yok dedim ,sadece saf geliyorsun ve hiçbirşeyin farkında değilsin dedim öle sonrada ucuza nette tv gördü sırf benim gönlüm olsun diye onu bana satın aldı senin için aldım bak dedi ,ben işe gidiyorum kendi odamızda izleyesin die aldım falan dedi bende malda mülkte gözüm yok benim ben huzur istiom yeter bana dedim o da olsun karıcım lcd tvle daha huzurlu oluruz falan die espri yaptı sonrada dio sen bana soğukmmusun sanki öle duruyorun bana karşı diyor sölicektim konuyu aççaktım yine o kızın sahiplendiği için o kelimeyi sölemekten bile midem kalkıo die ,o sözü söledikçe sana aklıma o gelio dicektim ki demedim olay büyümesin die hadi yatalım deyip geçiştirdim işteee böyleeeee :44::44::44::44:

fazla uzun oldu ama yinede dinlediğiniz için sağolun :KK42:

X