70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beni tebrik eden tüm arkadaslarıma teşekkür ediyorum hepinizi çok çok öpüyoruminşallah yola devam pes etmek yook kaçamak yapmayın arkadaslarhepinizi öpüyorum şimdi ben kaçar yrüyüş yapıcam akşam görüşürüz

Kızlar şuan 72.2 kiloyum...

Cumaya kadar niyetim 70 olmak..

Çok değil dimi yani 2.20 kg iyi diye düşünüyorum.

Mayısın başına kadar 68-69 u görmem gerek Ki mayısta da en az 5 kilo verebileyim de sevgilime sürpriz yapabileyim

Şuan askerde gelince şok olsun istiyorum

Son düzenleme:

Bence çok değil verilebilecek bir kilo,ama dikkat et su kaybetme canım
Bende bi 80 in altına inemedim gitti

yaa bugun menumu yazmaya yuzum tutmuyor sırf dıyetım bozulmasın dıye kımsecıklerle fazla gezmeye cıkmıyorum.ama bugun kocam evdeydı kemeraltına gıtttık hersey ogle yemegınde çorba salata ve 1 adet borekle basladı kahvaltıda da az bırsey kuymak yedım.ondan sonra ara yapmadıgım ıcın cok acıktım ve 1 adet kır pıdesı yedım.sımdıde tabak nohut tabak bulgur pilavı yedım ustunede bardak zero ıctım..vee karnım agrıyorrr .kendımı cok kotu hıssedıyorum uzun zamandan berı boyle gozum donmemıstı...bu hafta artı cıkmak ıstemıyorum ..off offfff kafacımı hangı taslara vurayım..hep ooo kocamın yuzunden dıyetımı sabote ettııı...

slm kızlar nasılsınız

Selam canım iyidir senden naber bu arada seni listede göremedim ben. Yanlış mı gördüm. Dileğe(pucca) mesaj atmamışmıydın?

Haa birde çizelge konusunu naptın?

Ben hatalı söylemişim kendim bugün değiştirince farkettim. bb code kısmında img kodları arasında ki yeri kopyalayacaksın.

Bence çok değil verilebilecek bir kilo,ama dikkat et su kaybetme canım
Bende bi 80 in altına inemedim gitti

İnşallah verebilirim ya. Yemek kısmında çok değişiklik yapabilceğimi sanmıyorum sporu artırabilirim. Su kaybetmeme ne neden olur ki? Yani yaklaşık 3 litre içiyorum ama. Yanlış bişey yapmayım da

Sen de inersin 80nin altına ben burdan öncede 76 klioydum nerdeyse 80 yani..Kendi kendime 73 e indim. Ve sonra buraya başladım.

Son düzenleme:

Üzülme canım ya... Kiloya dönmeden kurtaramaz mısın? Biraz spor yürüyüş falan. Sonuçta yediklerimiz hemen kilo olarak yapışmaz... Hem dikkat edersin artık çıkarsanız salata falan yemeyi dene.

İnsan sosyalleşince diyet miyet kalmıyor ya. Evde takılmak en iyisi. İlk zamanlar tabi. Diyettesin diye kendini aylarca eve kapatamazsın zaten.

Aaaayy napıyo benim dobiçlerim

Suziiikooo napıyon kız nasıl oldun gördüm seni aşağıda

yok cnm yapamadım cızelgeyı msj nereye atcam

yasasın yasasınnn ılk 10 a girmişimmm umarım bugunku kacamaklarıma ragmen haftaya da aynı performansı gosterebılırım.......

Kızlar bence kimse o listeyi hafife almasın ilk 10 a girmeye çalışın , biraz totoları iradeleri harekete geçiriiiinn

yok cnm yapamadım cızelgeyı msj nereye atcam

Canım Pucca nickli arkadaşımız var ya Dilek..Ona özel mesaj atacaktın cuma günü...

Kilonu yazacaktın başlangıç kilonu. Birde yeni üye yazayacaktın o kdar.

Hala atılıyo mu mesaj bilmiyorum. Cuma günleri gönderiliyo normalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…