- 8 Temmuz 2011
- 9.364
- 8
selam kizlar sabah sabah nöbetci disciye gittim oraya vardigimda kiza dolgu yaptirdim yanagim sis kaldi agrim var dedim gülmeye basladi dedim noluyo
kusura bakma dedi bugün tek kisi sen degilsin dün cogu kisi dolgu yaptirmis ayni problemlen geldigi icin komigime gitti dedi dedim demek dün benlen birlikde ayni doktora gidenlerdin kesin dedim de gülümsedi söylemedi ama öyle kesin bidaha giderim son bitti
antibiotik verdiler 2 tane birden yuttum aksam yutcam 16 hap bitince gecmesze dolguyu cikartip tekrar yapacaklar
dedim kendi kendime dertsiz basima dert aldim yokdun hic birseyim nevarda gidiyon sanki disciye
yemek yiyemiyorum yutuyorum sabah cok acikdim biraz ekmek ici peynirle yuttum ne domates sert seyleri zaten yiyemiyorum
kusura bakma dedi bugün tek kisi sen degilsin dün cogu kisi dolgu yaptirmis ayni problemlen geldigi icin komigime gitti dedi dedim demek dün benlen birlikde ayni doktora gidenlerdin kesin dedim de gülümsedi söylemedi ama öyle kesin bidaha giderim son bitti
antibiotik verdiler 2 tane birden yuttum aksam yutcam 16 hap bitince gecmesze dolguyu cikartip tekrar yapacaklar
dedim kendi kendime dertsiz basima dert aldim yokdun hic birseyim nevarda gidiyon sanki disciye
yemek yiyemiyorum yutuyorum sabah cok acikdim biraz ekmek ici peynirle yuttum ne domates sert seyleri zaten yiyemiyorum
sagol canimya ben internetten hic kiyafet alamiyorum:18::18:bedeni kucuk olur mu buyuk mu gelir diye endiseleniyorum..o yuzden magazada denemeden almiyorum..
zero iciyok bacimmm
gecmis olsun canim
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
ne güzel bak yeme pizzayi bosvergunaydinn herkeseeee
kizlar dun gece de yazmistim size..aksam yemeginden sonra 1 bardak kefir ictim,azicik sut ictim..ama yok hala acimm
protein diyetinin de son gunu oldugu icin meyve yiyemedimm
nerdeyse 20 tane findik,badem,ceviz Allah ne verdiyse yedim
bugun sabah arti kac olucam diye tartiya ciktim 66.8 olmusum! oha oldum..dun sabah 67.4dum..tartida sevindirik oldumhatta tartiyi iki uc yere koyup tekrar tekrar tartildim
AMAAAAA dun aksam yedigim 20 tane findik+badem+ceviz bana kg olarak geri doner diye korkuyorumsizce dun aksam yedigim cok cis mi:18::18::18:bugun pizza yemeyi planliyodum ama kafam karisti..karar veremedim,napiyimmm
pizza yemek mi yememek mi iste butun mesele buu
cok fena sisti fistik ya halende öyle sagol canimcimSağlıklı beslendiğin sürece gider canım hele bide emzireceksin.
Bol salata, sebze yemekleri, ayva, bol su.
Sütü su, sebze, salata yapar biliyorsundur zaten.
Aanaa çok geçmiş olsun suzim tekrar yaa fena şişmiş.