- 7 Mart 2011
- 9.186
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bebeklerimmmmmm mesaj da atın banaaaa sonra yarın neden listede yokuz demeyinnn
Bi yandan semizotu yemeğimi yiyom bi yandan zeromu içiyom bi yandan size yazıyorum çok marifetliyim:82:
nerdesin canim yaa özledin kendini
kız zeronun içinde böcük varmış bende öğlen ve akşam bazen içiyorum şişmek için ama
hehehe şerefe böcüğüne
kız çocuklar yokken biz napcaz okuldabirsey degil fistik dilek ya icim kipir kipir ama niye bilmiyorum cepde para yok hava kapali ama ne bileyim mutluyum bugün sankim
ben onu unutali cok oldu ama hem siz cocukmusunuz ögrenciler tatliye ciktikca sizde cikiyonuz
hoşgeldin ablacımhayirli cumalar citirlar inshepiniz kilocuklari vermisinizdirdilekkkkkkkkkkkkkk mesajim geldimiiiiiiiiii
maşallahewet ewet ewet bende
gecen hafta 74.8 dim
ama bugün 72.1im
yani ben bu hafta 2.700 gr daha verdim
inşallah herkes istedği rakamı bugün tartıda görmüştür
aman aman gelin özlemis beni bende seni özledimgeldim cnm artik burdayim
kız çocuklar yokken biz napcaz okulda
milli eğitim bakanı demiş yaa örenciler ve öğretmenler olmasa iş ne kolay diye
o hesap öğrenciler yokken iş daha güzel olur amaaaa bizimde dinlenmek hakkımız bikerem
biz okula gelirken sen yattın uyudun ordaaa
kıskandık bizdeeeee
çatlaaaaaaa
hoşgeldin ablacım
umarım devamı gelir
maşallah
azmine hayranım zaten
senin gibisni görmedim valla
güne gidipte grissini yiyen gelmemişti bu topiğe
ama azminin sonucunu aldın bravooooo
Benim bebeklerimmmmmm mesaj da atın banaaaa sonra yarın neden listede yokuz demeyinnn
Bi yandan semizotu yemeğimi yiyom bi yandan zeromu içiyom bi yandan size yazıyorum çok marifetliyim:82:
sabahtan beri mideme girenler:
1 bardak süt
1 kase tarhana çorbası
2 dilim civarı ekmek
Yarım litre su
sayfaları şimdi okudum k,lo veren arkadasaları çok çok tebrik edi,yorumkilo veremeyen arkadaslar lütfen canınızı sıkmayınız biz hep beraber b u sekilde gidersek bu işi başaracağımıza inanıyorum biraz daha azimli olalım
neyse ben şimdi aerobik yapmaya gidiyorum akşam 5 tede yürüyüş hepinizi öpüyorum
alis dilek marifetli olmaya evlenicen cocuk esin ev herseyi sen yapicaksin ozaman nasil marifetli oldugunu anlicaksintatil yokdu birat uzak kalmak istedim ama mine beni basdan cikarditopik kaynanasiz kalmasin döndüm artik
Kaçta uyandın ki şekerim?
Günaydın canımmm sınavında başarılar ve tebrikler kilo verimin içinde
Basarilar canim yuksek bi not almani temenni ederim
Ayrica tebrik ederim cok guzel kilo vermissin masallah
geldim sınavdan teşekkür ederimAllah yardimcin olsun canim benim,iyi gececek isallah
tebrik ederim canim,iyi gitmis
maşallah ne güzel vermişsin
sınavındada başarılar
muhtemmelen simdi sinavdasin isallah güzel gecer canim benim
Heyyy motorcuuuuuu böcüğe de ihtiyacımız var.
Valla son yiyecek olaylarından sonra ne de olsa eninde sonunda kanser olucaz boşver diyorum.
Garip bi durum önce o firmaya bu ürünü üretebilirsin diye onay veriyorlar.
Onlar üretip halka yedirdikten sonra bik bik bişiler var.
Kapatıyoruz, ceza yazıyoruz diyolar.
Köyde yaşayanlar çok şanslı... Ne güzel herşeyler doğal.:119:
tebrikler canımbildirimim :
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.8
bu hafta: 74.1
giden: 700 gramm
toplamda giden:2.200
hedef: 65
dün tarti 75.1 göstermisdin bugün 74.1 gösterince sevindim
inşallah canım bu hafta çok tatil yaptım
tebrikler, liste altında olursun buhafta
ben pek görmüyordum seni,
kusura bakma
tebrikler
haftaya kat kat fazlasını verirsin canım sen
ben biliyorum seni
tebrikler suzicim
ne güzel canım kızınla bol bol gezersin ona vakit ayırırsın tatlımbugün bibitseydiiii
4 gün tatil
çarşambada öğleden sonra şenlik var
aferin işte böle yola gel saçını başını yolmuyımben toparladm kendımı bugn den ıtıbaren baslıo bzıım yuruyusler
haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee durmak yok
spor az yemek su yesılcay
alsimi ile konuşurken aklıma şu geldi
İlk haftalarımdı sanırım...
Dilek bana " badem al aralarda 5-6 tane ye, tok tutuyor demişti".
O gün badem almıştım ve akşam bütün paketi yemiştim ..
aayyy diloom benüüüm :78:
evet bu hafta maşallah çok veren olmuşGeçen hafta ayağımı sürttüm bu hafta herkes bi çok vermiş.
Maşaallah maşaallah kilo veren kızlar totolarını kaşısın malum çok takip edilen ve kıskanılan bi topiğiz:82:
kızlarr napıyonuzzz :) ay işler güçler bisürü :)
annem geldıydı ıs yerıme sarma getırmıs ehehehehehe yidim azbucvuk dedim cumadır bişi olmaz
canım ya tebrik ederim, devamı gelsin inşallah, tıp mı okuyordun sen? üniversite yıllarımı hatırladım birden:) tekrar tebrik ederimveee ben geldiiiimmm
nasılsınız canlarım???
ben iyiyim çok şükür..
sınava gittim bugün. hastamızı aldık hazırladım sunumyapmak için her şey güzel gidiyordu...
hocalar iki gruba ayrılmıştı çekiliş yapıp hangi hocadan gireceğimize karar verildi..
şu bana gıcık olan hoca var ya.. ondan girdim sınava..
benden önce girene gayet normal sorular sormuş..
beni o kadar zorladı ki anlatamam.. asistana sorsam bilmez muhtemelen o soruları.. ki sınıfın en çalışkanları bile pek cevap veremediler soruları söyleyince...
çok üzüldüm böyle davranmasına.. neyse...
bana sözlüden 58 vermişler
amaaaaa dünkü yazılıdan 80 almışım
ikisinin belli oranları var ona göre ortalaması alınıyor veee 67 ile geçtiiim
nasıl mutluyum anlatamam kızlar ya çok şükür...
sevgülüm de geçtiiii
3 gün tatil güzel güzel gezeriz inşallah...
hepinizi çok seviyoruuummm
iyi ki varsınız
iyi ki burası var yoksa ben motive filan olamazdım