70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız ben bu gün tartıldım veeeee 74.1
çıktım süper ama bugun niyeti buzdum canım çok patatez kızarması çekiyo
ve bırazdan kızartıp afiyetle yiyicem
ne dersiniz yapayımmı böyle bir delilik
kızlar bide çizelgemi deyiştirmek istiyorum bana bir çizelge linki verirmisiniz
:KK19::KK19::KK19::KK20::KK20::KK20::KK20: cumayi bekle,haftasonu da cildir:KK33::KK33::KK33:
Akşam yemeğimi yediim hemen yazayım

Yoğurt çorbası , salata , bi dilim kepekli ekmek

Kızlar yalnız hiç doymadım :KK43:

Bi saat sonrası için ne yiyebilirim öneriiniz nedir?

Yoğurt diye düşündüm ama çorba yoğurt olunca fazla mı olur bilemedim
canim kuru kayisi,incir ya da kavrulmamis badem,findik ve ceviz ye.. muz olmamak kaydiyla meyve, domates salatalik tuketebilirsin..ya da sut ic,ya da 1 top dondurmaaaaa:KK34:
gunboyumısafırılerımvardı menum cokkalabalık ondan:KK43:(

sbh 08:00-3 dılım borek-1sekersız cay
ara00 1dılımdaha:KK43:(
yarım lt su
1 gofret(556kalorı:KK43:()
oglen00 atıstırma(bıskuvı,cubuk karakerbırazbıraz,sekersız cay 1dılım borekdaha
2brdk su
1elma
aksam19:00 1kepce corba-2kasık kabakkyemegı yarımdılım cardarlıekmek

yesılcay ıcerımbundan sonrda heralde.....

bugun uctumm yaa uzgunummm ama yarım st yuruyuste
:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

bizim evde sakarya fırat izleniyor :KK14::KK14:
yafrum internetten tv izleyebilirsin,kotali degilse internet tabi:KK76:
İyi akşamlar kızlaaar :KK54:

naptin elysioncik,nasil geciyo istanbul gunleri?? yemeklerini isyerine goturmeye basladin miii:KK52:

Yesil çay- 2 kupa su

Sabah-iki dilim ekmekle tost
2 salatalik

Ara
Yesil elma-yesil cay

Oglen
Yesil biberli peynirli bir yumurtadan omlet
Bir dilim ekmek

Ara
3 adet eti form

Aksam
Peynirli zeytinli salata
Eti hosbes 6 adet

Etihosbes işi bozdu biliyorum yarinda halama gitcez orada napicam bilmiyorum insallah cok kacirmicam ama soz kizlar eger cok kotu bimenu verirsem dövün benitamam hadii. İyi geceler

sütümde içiyorum yavastan yatarımda ben artık yine gurul gurul mide 1 kilo fazla cıktım bugun oöff

Yesil çay- 2 kupa su

Sabah-iki dilim ekmekle tost
2 salatalik

Ara
Yesil elma-yesil cay

Oglen
Yesil biberli peynirli bir yumurtadan omlet
Bir dilim ekmek

Ara
3 adet eti form

Aksam
Peynirli zeytinli salata
Eti hosbes 6 adet

Etihosbes işi bozdu biliyorum yarinda halama gitcez orada napicam bilmiyorum insallah cok kacirmicam ama soz kizlar eger cok kotu bimenu verirsem dövün benitamam hadii. İyi geceler

:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:ya tam begen tusuna gidiyodu elim,hosbesi goruncee:KK53: bolee kaldim..cohh ayip bacimmm,cocuklar yer hosbesi,cocukmusun sen:KK33::KK33::KK33::KK9::KK9::KK9:cumaya az kaldi:KK45::KK45:

60 69da yazdım burayada ama kımse cvb vermıo bana

zamanla cevap yazar herkes burda,ama topikteki kizlar cevap yazicak diye bekleme,katilimi sagladiktan sonra gerisi gelir zaten,gunluk yediklerini paylas,ogrendigin yeni bilgileri paylas,moralin bozuksa paylas,,paylasimci bir topigizz:KK16::KK16::KK16:

cenem dustu bugun,kac gundur topige ugramamanin verdigi eziklikten olsa gerek:KK34:
spora gitmeden once beni bi aclik sardi..3 tane kelebek ceviz-7,8 tane de findik goturdumm:26:
olcum yaptirdim,yag oranim %34.8den %28.6 ya dusmus cok mutlu oldumm:KK16::KK16::KK16: yaglari yakiom demekkii:118:tabi o gazla spor yaptim 580 kalori yaktim..spora baslayali 1,5 ay oldu kizlar ..platese basliyim mi spor salonunda onerilerinizi,tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirimm:KK54::KK54:

Kizlarr naberr ya ben regl oldum acaip karnim agriyo sesler geliyo :KK43: nasil gececek bu seslerden kurtulmanin yolu yokmu yaw :26:

Ya kızlar ben 3 aydır diyetteyim ama sadece 2 kılo verdim niye veremiyorum ben ya yasadıgım seklı gorsenız acırsınız valla sabah 1.30 saat aksam 1.30 saat spor yapıyorum yedıklerımede dıkkat edıyorum yesıl cay içiyorum sirkelı su içiyorum ama tık yok:KK43:

Ya kızlar ben 3 aydır diyetteyim ama sadece 2 kılo verdim niye veremiyorum ben ya yasadıgım seklı gorsenız acırsınız valla sabah 1.30 saat aksam 1.30 saat spor yapıyorum yedıklerımede dıkkat edıyorum yesıl cay içiyorum sirkelı su içiyorum ama tık yok:KK43:

canim yediklerini duzenli olarak paylas,belki senin bilmedigin yada farkina varmadigin bir hata yapiyosundur,bu da kilo vermeni engelliyo olabilir..bir de bunye meselesi..belki metabolizma hizin cok yavastir..istersen bir diyetisyene git:KK34:

Gıttım cnm dıyetısyene ama yasadıgımız yer kuçuk ılçe dıyetısyenı bır gorsen kendıne hayrı yokkı bana olsun ben suan 70.5kıloyum boyum 1.70 hamıleyken 26 kılo aldım ama verdım allahtan ama 60 kılo olmak ıstıyorum

Gıttım cnm dıyetısyene ama yasadıgımız yer kuçuk ılçe dıyetısyenı bır gorsen kendıne hayrı yokkı bana olsun ben suan 70.5kıloyum boyum 1.70 hamıleyken 26 kılo aldım ama verdım allahtan ama 60 kılo olmak ıstıyorum

belki cok kilo verdigin icin bunyen korumaya gecmis olabilir tatlim..bir sure sonra kilo vermen zorlasiyor..senin durumunda olan kac aydir burda yazan arkadaslar var,tecrubelerini paylasirlar seninle:KK34::KK34::KK34:bu aksam dizi gecesi oldugundan kimsecikler yok:KK52:

Saol cnm tesekkurle. Ama bu hafta dıyet seklımı degıstırdım salı gunu tartılma ve beden ölçme gunun inş kılo verıp incelırım

Bende cuma yaparım o zaman yazarım sımdı kılom 70.5 göğüs 90 bel 71.5 kalca 96 çok incelmem lazım cok ama plates bayagı fayda edıo kılo veremesem bıle ıncelıyorum

:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:ya tam begen tusuna gidiyodu elim,hosbesi goruncee:KK53: bolee kaldim..cohh ayip bacimmm,cocuklar yer hosbesi,cocukmusun sen:KK33::KK33::KK33::KK9::KK9::KK9:cumaya az kaldi:KK45::KK45:

Haklisin cnm yaaa manyak gibi indirdim mideye onlari ya ben hosbesi cok seviyorum ya üff. Abimler caya geldi onlar yerken bende yedim iste yaptim bi cocukluk bacim bu seferlik bole olsun ama 3 gundurdiyetteyim ne artiyim nede eksi en azindan 300 gr vermem gerekmezmiydi canım sıkıldı. Oda biraz moralim bozdu uff spor yapmadigim icinmmi. Bole oldu acaba bilmiyorum

Bende cuma yaparım o zaman yazarım sımdı kılom 70.5 göğüs 90 bel 71.5 kalca 96 çok incelmem lazım cok ama plates bayagı fayda edıo kılo veremesem bıle ıncelıyorum

Ne yediğinizi hergün yazmayı unutmayın :KK16:

Hatta bugün yediklerinizi yazabilirsiniz...

Bu arada kızlar bi itirafta bulunmak istiyorum. Geç bi saatti sanırım 9 falan birazcık ekmekle zeytin kaçamağı yaptım :KK17::KK17:

Çook acıkmıştım. Neler yiyebilirim dedim kimse cevap vermeyince dayanamadım :KK43:

X