Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cumayi bekle,haftasonu da cildirslm kızlar nasılsınız ben bu gün tartıldım veeeee 74.1
çıktım süper ama bugun niyeti buzdum canım çok patatez kızarması çekiyo
ve bırazdan kızartıp afiyetle yiyicem
ne dersiniz yapayımmı böyle bir delilik
kızlar bide çizelgemi deyiştirmek istiyorum bana bir çizelge linki verirmisiniz
canim kuru kayisi,incir ya da kavrulmamis badem,findik ve ceviz ye.. muz olmamak kaydiyla meyve, domates salatalik tuketebilirsin..ya da sut ic,ya da 1 top dondurmaaaaaAkşam yemeğimi yediim hemen yazayım
Yoğurt çorbası , salata , bi dilim kepekli ekmek
Kızlar yalnız hiç doymadım
Bi saat sonrası için ne yiyebilirim öneriiniz nedir?
Yoğurt diye düşündüm ama çorba yoğurt olunca fazla mı olur bilemedim
gunboyumısafırılerımvardı menum cokkalabalık ondan(
sbh 08:00-3 dılım borek-1sekersız cay
ara00 1dılımdaha(
yarım lt su
1 gofret(556kalorı()
oglen00 atıstırma(bıskuvı,cubuk karakerbırazbıraz,sekersız cay 1dılım borekdaha
2brdk su
1elma
aksam19:00 1kepce corba-2kasık kabakkyemegı yarımdılım cardarlıekmek
yesılcay ıcerımbundan sonrda heralde.....
bugun uctumm yaa uzgunummm ama yarım st yuruyuste
yafrum internetten tv izleyebilirsin,kotali degilse internet tabi
bizim evde sakarya fırat izleniyor
İyi akşamlar kızlaaar
Slm kızlar ben yeniyim alırmısınız aranıza
Yesil çay- 2 kupa su
Sabah-iki dilim ekmekle tost
2 salatalik
Ara
Yesil elma-yesil cay
Oglen
Yesil biberli peynirli bir yumurtadan omlet
Bir dilim ekmek
Ara
3 adet eti form
Aksam
Peynirli zeytinli salata
Eti hosbes 6 adet
Etihosbes işi bozdu biliyorum yarinda halama gitcez orada napicam bilmiyorum insallah cok kacirmicam ama soz kizlar eger cok kotu bimenu verirsem dövün benitamam hadii. İyi geceler
60 69da yazdım burayada ama kımse cvb vermıo bana
Ya kızlar ben 3 aydır diyetteyim ama sadece 2 kılo verdim niye veremiyorum ben ya yasadıgım seklı gorsenız acırsınız valla sabah 1.30 saat aksam 1.30 saat spor yapıyorum yedıklerımede dıkkat edıyorum yesıl cay içiyorum sirkelı su içiyorum ama tık yok
Gıttım cnm dıyetısyene ama yasadıgımız yer kuçuk ılçe dıyetısyenı bır gorsen kendıne hayrı yokkı bana olsun ben suan 70.5kıloyum boyum 1.70 hamıleyken 26 kılo aldım ama verdım allahtan ama 60 kılo olmak ıstıyorum
Saol cnm tesekkurle. Ama bu hafta dıyet seklımı degıstırdım salı gunu tartılma ve beden ölçme gunun inş kılo verıp incelırım
ya tam begen tusuna gidiyodu elim,hosbesi goruncee bolee kaldim..cohh ayip bacimmm,cocuklar yer hosbesi,cocukmusun sencumaya az kaldi
Bende cuma yaparım o zaman yazarım sımdı kılom 70.5 göğüs 90 bel 71.5 kalca 96 çok incelmem lazım cok ama plates bayagı fayda edıo kılo veremesem bıle ıncelıyorum