70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese iyi gecelerrrrrr
geçmişe bakamıcam çok yorucu bi qün qeçirdimmm
biliosunuz eşim dün ve buqün izinliydi..
iki qün boyunca dışarlardaydık
buqünde qezdik tozduk vs ama buqünkü menüm çok iyiydi
sıfır kaçamaklı bir qün qeçirdim..:KK76:
çok yorqunum yatıcaz hemen..
ßitki çayımı içerken uğrayım dedim :KK68:
yarın sabah kalkar kalkmaz menümle beraber burda olurum :KK52:
hayırlı qecelerrr :KK54:

Herkese iyi gecelerrrrrr
geçmişe bakamıcam çok yorucu bi qün qeçirdimmm
biliosunuz eşim dün ve buqün izinliydi..
iki qün boyunca dışarlardaydık
buqünde qezdik tozduk vs ama buqünkü menüm çok iyiydi
sıfır kaçamaklı bir qün qeçirdim..:KK76:
çok yorqunum yatıcaz hemen..
ßitki çayımı içerken uğrayım dedim :KK68:
yarın sabah kalkar kalkmaz menümle beraber burda olurum :KK52:
hayırlı qecelerrr :KK54:

Hayırlı geceler bakalım :KK16:

Merakla bekliyoruz kaçamaksız menünü :KK1:

Bende cuma yaparım o zaman yazarım sımdı kılom 70.5 göğüs 90 bel 71.5 kalca 96 çok incelmem lazım cok ama plates bayagı fayda edıo kılo veremesem bıle ıncelıyorum
liste bu sekilde hazirlanicak tatlim ama yeni baslayanlar ilk hafta liste altinda oluyo,ikinci hafta listeye girebiliyosun kural boylee:KK34::KK34::KK34:
Başlangıç:
Gecen hafta:
Bu hafta:
Giden:
Toplam giden:
Hedef:

Haklisin cnm yaaa manyak gibi indirdim mideye onlari ya ben hosbesi cok seviyorum ya üff. Abimler caya geldi onlar yerken bende yedim iste yaptim bi cocukluk bacim bu seferlik bole olsun ama 3 gundurdiyetteyim ne artiyim nede eksi en azindan 300 gr vermem gerekmezmiydi canım sıkıldı. Oda biraz moralim bozdu uff spor yapmadigim icinmmi. Bole oldu acaba bilmiyorum
:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:tam sac cekmelik bi durummmm:KK4::KK4::KK4::KK4:canim 3.gun olmus daha:KK20::KK20::KK20:cis ciss:KK19::KK19:cumayi gecir,haftasonu cozutursunnn:KK76:

Son düzenleme:
Ya kızlar kılo cetvelı nasıl eklenıo

birkaç sayfa geriye bakarsan bi arkadaşımız detaylı bir şekilde anlatmış canım çizelgeyi nasıl yapacağını.bu arada hoşgeldin aramıza :KK3:
kilo veremiyorum demişsin.istersen bi tahlil yaptır.troidlerine falan baksınlar.hormonal bir problem olduğundada kilo vermek zorlaşıyo diye biliyorum.birde çok su içmeyi unutma.

benimde gözler kapanıyo.benim oğlanlar sabahın köründe uyanıp tepeme dikiliyolar.küçüğü daha 9 aylık.kulağımın dibinde avazı çıktığı kadar bağırarak ne türlü ses çıkartıyosa hepsini sayıyo.daha eşimde gelmedi.marketi kapatıp gelmesi 12 yi buluyo.onu bekleyim derken uykusuz kalıyom.7-8 saat uyuyabilsem canıma com com :KK15: herkese iyi geceler.incelerek uyanmak dileğiyle :KK54::KK54:

Son düzenleme:
sabah
6:00 acı türk kahvesi

sonra kahvalt
yarım salatalık
1 küçük dilim kasar
az tereyağında peynirli omlet,
1 küçük dilim ekmek
8 zeytin

ara gün kurusu ve kaju

öğle

kasarlı salata

aksam
pattes yemeği cok az

cacık

ara 1 avuc karpuz cekirdeği

3,5 litre su 1 kupa y. cay ve sekersiz cay..

spor yapamadım ama emin olun ondan daha fazla enerji haracadı diyebilirim hiç halim yok ki.....:KK14:

Baktırdım cnm troidler temız. Benım kız 2yasına geldı ben kurtuldum allaha sukur darısı sana. Ama bız sabah kahvaltımızı 12 gıbı yapıyoruz buyk ıhtımal ben ondan kılo veremıyorum napcam bn ya.(

Baktırdım cnm troidler temız. Benım kız 2yasına geldı ben kurtuldum allaha sukur darısı sana. Ama bız sabah kahvaltımızı 12 gıbı yapıyoruz buyk ıhtımal ben ondan kılo veremıyorum napcam bn ya.(

Ay bu durum ayni bendede var 2 yasinda ogluvar onun kahvaltisinin yaptirdiktan sonra ben kahvalti yapana kadar saat 11 oluyor gune gec basliyorum gece oglum sık uyaniyor bende 10 a kadar uyuyorum bu yuzden kilo vermek zorlasiyor bi turlu erken kalkmaya alisamadim napicam bilmiyorum ufff

liste bu sekilde hazirlanicak tatlim ama yeni baslayanlar ilk hafta liste altinda oluyo,ikinci hafta listeye girebiliyosun kural boylee:KK34::KK34::KK34:
Başlangıç:
Gecen hafta:
Bu hafta:
Giden:
Toplam giden:
Hedef:

:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:tam sac cekmelik bi durummmm:KK4::KK4::KK4::KK4:canim 3.gun olmus daha:KK20::KK20::KK20:cis ciss:KK19::KK19:cumayi gecir,haftasonu cozutursunnn:KK76:

Evet sacimi cekin benim cok hata ettim daha 3 . Gunundeyim hoşbeş yiyen bir diyet zedeyim ben allahim sen benim istahimi kes. Aburcuburla arami ac amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn.. Yoksa kafayi yicem zaten spor yapmiyorum ufff biktim ya bi adapte olup baslasam ve bi on kilo versem cok mutlu olucam isin kotusu yeyince cok mutsuz oluyorum yemesem ayri mutsuzluk cok zor alllahim yardim edin bana yardim :KK43:((

Ya kızlar kılo cetvelı nasıl eklenıo

Kilo çizelgesi yapımı :KK70: Pisküüt isimli arkadaşımızın anlatımından(siteden) alıntıdır

Arkadaşlar, birkaç yerde kilo çizelgesi yapmak için yardım rica eden arkadaşlara rastladım. Sanırım en iyisi bununla ilgili bir başlık açmak. Hepinize kolay gelsin, dilerim yardımcı olur.

Öncelikle, aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.

1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol.

ıyilikler, a.s.

***** ÖNEMLı AÇIKLAMA ******

YENı FORMAT

ÇıZELGEYı OLUŞTURMA ŞEKLıNDE BıR DEĞıŞıKLıK YOK, ANCAK OLUŞTURDUĞUMUZ ÇıZELGEYı kk DAKı AYARLARIMIZA EKLEME FORMATI DEĞıŞTı.
YENı FORMAT ıÇıN; LÜTFEN AŞAĞIDAKı MESAJLARI OKUYUNUZ.

ÇıZELGE BıLGıNıZDE DEĞıŞıKLıK OLDUĞUNDA ıSE; ÇıZELGENıZı ıLK BAŞTAN OLUŞTURMALISINIZ.

1- Yeni formata göre yazılı açıklama

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...eklenmesi.html

kilo çizelgesi yapımı :d pisküüt isimli arkadaşımızın anlatımından(siteden) alıntıdır

arkadaşlar, birkaç yerde kilo çizelgesi yapmak için yardım rica eden arkadaşlara rastladım. Sanırım en iyisi bununla ilgili bir başlık açmak. Hepinize kolay gelsin, dilerim yardımcı olur.

öncelikle, aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.

1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) next tuşuna basarak ilerleyin.
5) şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden next tuşuna basın.
6) figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
Track bölümü için : Weight seçilecek
weight units: Kilogram seçilecek
your target : Hedef kilonu yaz
your starting : Başlangıç kilonu yaz
your current : Geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : Tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric s.ı. Seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) formu doldurman bittikten sonra next tuşuna bas.
10) seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya..
11) çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol.

ıyilikler, a.s.

***** önemlı açıklama ******

yenı format

çızelgeyı oluşturma şeklınde bır değışıklık yok, ancak oluşturduğumuz çızelgeyı kk dakı ayarlarımıza ekleme formatı değıştı.
Yenı format ıçın; lütfen aşağıdakı mesajları okuyunuz.

çızelge bılgınızde değışıklık olduğunda ıse; çızelgenızı ılk baştan oluşturmalısınız.

1- yeni formata göre yazılı açıklama

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...eklenmesi.html

canım acılmıo verdıgın sıte

Neyse kızlaar iyi geceler...

Dondurmanın vicdan azabıyla yatmaya gidiyorum :KK43:

Yarın erken kalkmaya çalışcam bende geç kalkıyorum ya. Zor kilo veriyorum zaten. Hormonal bozukluktan :KK43:

X