70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğuşun mu ? kayısılı form çayı cnm bende alayım buqün yaa
eşim bana form çayı almıo çünkü çok feci bağırsaklarmı bozuyo
ama o olmadan da diyet yaparken wc çıkamıyorum düzqün..
kesinlikle almam laızmmmmmmmmm :KK53:

ben liptonun aldım çok beğendim ama günde 2 kez içmeyi düşünüyorum

Günaydın Gamze:KK3:
70 i görmek için 1 kilo alman yeterli bilmem farkında mısın?

69 geldiği gibi gider bu rahatlık neden böyle 55 olmak isteyen başka bir arkadaşmıydı

6 yı görünce rahatlık gelmiş bebişim.

:KK14::KK14::KK14: gerçekler şırannnnkkkkk çarptı yüzüme...
haklısın bebem bugün toparlıyorum hemen. bide spora başladım.hafta içi fuss sebze çorbası içicem ama öğlenleri
doktorum 6 kaşık kepekli makarna ve yoğurt verdi
inş zararı olmaz.dilek valla yemicem bidaha pilav ben 55 i görmek istiyorum.çok istiyommmmmm:44:

günaydın fıstıklar özledim sizi ay iki gün göremeyince fazla:KK52::KK52::KK52:
annem sabah sabah kocaman bir böreği zorla tıktı ağzıma :KK52:ben bu kadar yiyemem:KK19: diyom yok ye diyo :KK53:anne bu fazla diyom :KK19:yok yiycen diyo:KK53:. neyse 2/3 ile zar zor kurtardık :KK53::KK53::KK53:
annemler burdayken benim diet zorlanıyo yaaaaaaa :84: neyse bugün daha düzenli olacam haftasonu yeterince azıttık cumaya kadar düzenli gidelim bari. tartıda annemlerin kaldığı oda da girip tartılamıyorum kilo ne oldu meçhul:KK51:öğlen eve gidince tartıyı kaçıram bari yoksa çatlayacam aldım mı :18:
neyse menü yazayım da bozamayayım bari
sabah: 2/3 börek(ev yapımı yağsız sobada yapıldı kızlar içi patatesliannemler bunun içine basıyo tereyağını yiyo ya:18:)
çok az peynir , 3 zeytin
ara: kayısı kurusu
öğle: 1 kase çorba, 2-3 kaşık pilav, bir kase yoğurt
ara: meyve olur inşallah:18:
akşam : ızgara et, salata, yoğurt
ara: meyve
:KK16::KK16::KK16:

Günaydın Black:KK3:
O kadan yemeğe hala pilav mı yicem diyon öğlen:KK30:

evet cidden 2 ay dişimizi sıksak hoop 0 beden :KK53: :KK53: :KK53:

hadi o olmasın 36 olsun olur yani bence bana uyar :KK24:

hoşbulduk pucca :) yok yook o zmana baslıorm dedımdı baslayamadımdı

dün akşam son fastfoodumu son dondurmamı yidim son pazar kahvalımı yaptım geldım eheh

eşim dio ölmiceksin tramam dur yersın gene dıo ben yook ben 65 kg e düşene kadar

kaçamak nyapmıycam ahanda yazıyorum bunalrda son yedıkelrımdır haberın olsun dişdim ve geldım :)

hazır ve nazırım :) yalnız bu arada ben diyet yapmayımı unutum ne öğlen ne yıyoduk neye dıkkat edecedık ehehe :)

Hadi bakalım sen karar verirsen devamı gelir zaten.:KK34:
Meloj naptı bu arada o da gözükmüyor?:26:

dimii aynen yaa
valla ben 38 bedene bile çoook razıyım :KK9:
aşkla.. şafak sayar qibi qünleri sayarak 38 bedeni ve 59 rakamını bekliyorum :KK69::KK9:

evet ben de razıyım aslında 38 e :KK53: ama bu kemıklesmıs basenı ertimek için diyettenh fazlaısnı

yapmam gerekıyo sanırm ben genede bana düşeni yapayım da erimeyen basen utansın :KK9:

hiççççççççççççç biriniz menüme bi yorum yapmadı :63:
hepinizle Küstümmmmmmmmmmmmmmmm :KK14:

günaydın cnmmm:KK16:

o zaman kayısılı form çayı benden kaçamaz:KK53:
bizde yarın hava qüzel olursa kaynanamlar qörmcemler annemler abimin hanımı falan bi 10-12 kişi pikniğe qitcez
tabi börekler çörekler mangallar havada uçuşcak
ben napıcam bilmiorumm :KK14:
Derisi mangal tavuk ye bisecik olmas:21:

erken yazayımda sadık kalayım:KK9:
sabah
1 yumurtadan omlet 5 zeytın 2 ınce dılm kasar azcık beyaz peynır domates form cay
ara 10 badem yesılcay
oglen salata 4 ınegol kofte
ara 10 fındık yesılcay
aksam tawuk salata zero
2 buck lıtre su

alıntı ve beğen butonunu çalıştıramadım kızlar . haklısınız pilav yemeyem ama sadece çorba ve yoğurtla bırakmaz ki annem :18:
neyse zorlayacağız artık. :KK52::KK52::KK52:tamam yemeyecem inşallah :KK16:

evet ben de razıyım aslında 38 e :KK53: ama bu kemıklesmıs basenı ertimek için diyettenh fazlaısnı

yapmam gerekıyo sanırm ben genede bana düşeni yapayım da erimeyen basen utansın :KK9:

dimi aynennnn benimde basen ve can simidim var
onlar bi qitse çok ii olcak acilen bölgesel spor yapmam lazımm :KK53:

Derisi mangal tavuk ye bisecik olmas:21:

öle yapcam artık ızgara tavuk ve köfte yerim :26:

keşkeeee nerde o günlerr:KK9:

menün güzel şekerim.ben beğendim.

beğenmene ve yorumuna sevindim cnm çok tşkler :KK16:

menüm:

sabah: 08:15 - 08:30 arası

1 bardak su
yarım bardak maydonoz kürü suyu..
1 bardak daha su

kahvaltım: şuan yapıyorum
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış
1 kk peynirli tost
1 salatalık
2 zeytin
1 tutam maydonoz
1 fincan yeşil ve ıhlamur çayı

ara:KK11:30

2 adet gün kurusu
5 adet fındık

öğle: 14:30

1 kase ezogelin çorbası
1 kase yoğurt

ara: 17:00
1 adet meyve

akşam 18:30

1 kase spichal K

gün boyu tüketeceğim sıvılar
3 litre su,2-3 fincan bitki çayları
menün gayet güzel canım. ama hem öğleni hem akşamı zayıf tutmuşsun. miden kazınmazmı. en azından öğlene biraz ek yap istersen salata olabilir mesela.
zayıflamak için metabolizmanın da acık çalışması lazım çok az yiyince bir süre kilo veriyorsun ama sonra duruyor. akşamdan sonra da süt veya meyve ile bir ara daha yap derim . tabii benim yorumum bu yoksa diet için gayet ideal menün:KK16::KK16::KK16:

kızlaaaaar bir şey sorasağım. reglim bittiğinden beri benden saydam bir akıntı geliyor ama devamlı.:26: kokusuz arada beyaz da oluyor ama genelde saydam. mikrop falan kapmış olabilir miyim. ağrı sızı hiç birşey yok ama. devamlı akıntı olması korkuttu. başına gelen var mı hiç:26:

menün gayet güzel canım. ama hem öğleni hem akşamı zayıf tutmuşsun. miden kazınmazmı. en azından öğlene biraz ek yap istersen salata olabilir mesela.
zayıflamak için metabolizmanın da acık çalışması lazım çok az yiyince bir süre kilo veriyorsun ama sonra duruyor. akşamdan sonra da süt veya meyve ile bir ara daha yap derim . tabii benim yorumum bu yoksa diet için gayet ideal menün:KK16::KK16::KK16:

kızlaaaaar bir şey sorasağım. reglim bittiğinden beri benden saydam bir akıntı geliyor ama devamlı.:26: kokusuz arada beyaz da oluyor ama genelde saydam. mikrop falan kapmış olabilir miyim. ağrı sızı hiç birşey yok ama. devamlı akıntı olması korkuttu. başına gelen var mı hiç:26:

cnm akşam saat 7den sonra meyve yemenin vücutta şeker depoladığını okumuştum :26:
öğlen eğer doymazsam salatada eklerim ama doyarım diye düşünüorum bakalım
:26:

acil kilo için tiyolar lütfeeeeeen

tuz,şeker ve undan uzak dur.
akşam 7den sonra sıvı gıdalar dışında bişey tüketme
her qün 3 ana 2 ara öğün kesin yap
bitki çayları tüket bolca..
herqün 2-3 litre su iç
herqün sebze ve meyveni ye
vaktin varsada spor yap
bu kadarr.. :KK16:

Son düzenleme:
menüm:

sabah: 08:15 - 08:30 arası

1 bardak su
yarım bardak maydonoz kürü suyu..
1 bardak daha su

kahvaltım: şuan yapıyorum
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış
1 kk peynirli tost
1 salatalık
2 zeytin
1 tutam maydonoz
1 fincan yeşil ve ıhlamur çayı

ara:KK11:30

2 adet gün kurusu
5 adet fındık

öğle: 14:30

1 kase ezogelin çorbası
1 kase yoğurt

ara: 17:00
1 adet meyve

akşam 18:30

1 kase spichal K

gün boyu tüketeceğim sıvılar
3 litre su,2-3 fincan bitki çayları

canım akşamki menün seni tok tutuyor mu:KK31:bende öğlen grisini ve ayranla geçiştiriyorum.ama akşam corbamı sebzemi yada etimi yiyorum salata ve yoğurt kesin zaten:KK56:bence öğlenle akşamın yerini değiştirsen daha iyi olmaz mı tabi yinede sen bilirsin:KK17:

canım akşamki menün seni tok tutuyor mu:KK31:bende öğlen grisini ve ayranla geçiştiriyorum.ama akşam corbamı sebzemi yada etimi yiyorum salata ve yoğurt kesin zaten:KK56:bence öğlenle akşamın yerini değiştirsen daha iyi olmaz mı tabi yinede sen bilirsin:KK17:

spichal K beni çok qüzel tok tutuyo canım
onlar miğdemde şişiyo sanki hem hafif hemde çok severek yiyorum :KK16:

cnm akşam saat 7den sonra meyve yemenin vücutta şeker depoladığını okumuştum :26:
öğlen eğer doymazsam salatada eklerim ama doyarım diye düşünüorum bakalım
:26:

bana diyetisyen saat 20 30 da 2 porsiyon meyve verdi.şimdi aklım karıstı benim:KK31:ben yemiyorum bazen 22:30 da 1 bardak yağsız süt içiyorum.meyveyle oldum olası aram yok

X