70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zayıflamaya çalışan herkese selam
geçmiş sayfaları okumak mümün değil ara ara okuduklarımın içinde kilo vren arkadaşları teprik ediyorum
bende bu topikiğe bakmamın sebebi de benim kilomda 79....
dietteyim aşırı derecede dikkat ediyorum
spor yapıyorum
fakat daha kilo vermiş değilim SİNİRDEN PATLIYACM
BENİDE TESELLİ EDİN NE OLURRRRRRRRRRRRRR
KK ÜYELERİ NELER YAPIYOSUNUZ:KK43::KK43:

aramıza hoşqeldin canım
bende ilk bu topiğe qeldiğimde 79 kiloydum..
inşallah sende verirsin kilolarını hayırlısyla ..
spor yaptığın ve dikkat ettiğin halde veremiosan
yemek düzenin yanlışlığındandır canım
burda herqün menülerimizi paylaşıyoruz
bizi takip ederek yemek düzenini oturtabilirsin
başarılar diliyorum:KK34:

Cleopatra arkadaşım sen nekadar sürede verdin kilonu seni tebrik ediyorum
darısı bizlere inşallah

teşekkür ederim canım
ben bu kiloyu bir kerede vermedim..
79 kiloyla başladım 1,5 ay içerisinde 72e düştüm cnm
sonra 4-5 ay boyunca diyet yapmadım
74'e çıktım.. sonra tekrar buraya qelip 64'e kadar inmiştim :)
sonra yine bıraktım 3-4 ay içinde 67 kiloya çıkmıştım...
şimdi tekrar başladım birkaç qün oluyo..
yavaş yavaş hep beraber veriyoruz işte :KK16:

Son düzenleme:
geçmiş sayfaları okumak mümün değil ara ara okuduklarımın içinde kilo vren arkadaşları teprik ediyorum
spor yapıyorum

Hosgeldin canim, uzulme zayiflamaya karar veren herkes senin gibi sinirli olarak basliyor :) Cok az yiyip cok spor yaparsan sagliktan dusersin yavas yavas yap bolda su ic goreceksin farki hafta 2 kilo verenler var burda.. Kac kilo olmayi dusunuyosun peki ? Verirsin sende yavas yavas su an benimde 5 kilom kaldi.. Bunlari bi anda vermedim valla uzun surdu pes ettim amaan dedim yedim cogu zaman :) ama tv de yada yolda giderken bakiyorum incecik kadinlar benim neyim eksik diyorum istersem basaririm.. Istersek herseyi yapariz yeterki isteyelim.. Basaricaksin sende :KK34:

Arkadaşlar benim cidden smileylerim yok, yeni üye olduğum için mi? Bilen var mı nedenini? :/

Bugün yediklerim:

Bir simidin 3'te 2 si.
1 lokmacık patatesli poğaça (arkadaştan tırtıkladım. :p)
Yarım lt. su
Bir sürü meyve yedim. :KK43: Abarttım sanırım, vicdan azabı çekiyorum.
Bir avuç da kraker yedim.

Of sanki kaçırmışım ucunu. Sizce nasıl? Zaten moralim bozuk gidip kendimi mantılara, meyvelere vurasım var zor tutuyorum. :KK43:

Son düzenleme:
ayyy barışmanıza çok sevindim gerçekten erkeklere arada böyle çektirmek gerekiyor sanırım ,geçen akşam benimde bazı konuşulanlardan dolayı kıskançlık duygularım kabarmıştı yüzü sürekli gülen ben birden kocişin yanında somurtmaya başlamışım farkında olmadan :KK17:ama bizimki hemen sarıldıı o kızdan 10 tane gelse yinede seni kimseye değişmem canımın içii diye bağıra bağıra söylediii :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:bu kadar kıskanılcak bir durum yok ortada dedi eğer o kızdan yana bir ters davranış görürsem zaten senden saklamam dedi pek bir sevindirik oldum :KK1::KK1::KK1::KK1:

ayy bende herşeyde kocişe bağılom konuyu ama herkes sevsin kocasınıda aynen böyle paylaşalım burda :KK9::KK9::KK9::KK9:

kız dur napıyosun sakın sakın vazgeçme anlatmaktan bak aranıza katılcam bende:KK9::KK9::KK9:
maaşallah diyorum canım:nazar:
ağdayla ilgili sorunun ne ki:26:
ben kuaför değilim de kuaförde yaptırıyorum zorlandığım zamanlarda:26:

kızlar merhaba ben kübra bende zayıflamak istiyorum 80 kiloyum fakat burada benden daha zayıf arkadaşların arasında bana daha iyi motive ve hırs sizede moral verir diye :) buraya dahil olmak istiyorum kabul ederseniz...daha önce 80ler topiğindeydim diyete başladım biraz verdim geri aldım falan başarısız denemelerim oldu ama artık başlayıp zayıflayana kadar devam etmek istiyorum kızlar ben çok zor az az kilo veriyorum buda benim sabrımı tüketiyor malesef :KK43: bana motive ve yardım edici yaklaşırsanz çok mutlu olurum buraya cleopatra arkadaşım tevsiyesiyle geldim umarım onun gibi başarılı olup zayıflarım diliyorum hepinize kolay gelsin amacına ulaşabilirsiniz inşş...

hoşgeldin canım:KK3:

Arkadaşlar benim cidden smileylerim yok, yeni üye olduğum için mi? Bilen var mı nedenini? :/

Bugün yediklerim:

Bir simidin 3'te 2 si.
Yarım lt. su

Of sanki kaçırmışım ucunu. Sizce nasıl? Zaten moralim bozuk gidip kendimi mantılara, meyvelere vurasım var zor tutuyorum. :KK43:

http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html

Küçüğüm hoşgeldin bak burada anlatıyor bebeğim, bende de yoktu :KK16:

Ayyy kuaförcüğüm yoğunmuş eve gönderdi 1 saat sonra uğra dedi tamam dedim bende eve koştum :KK19:

İyi ki karşı binamızda :21::21:

Son düzenleme:

Bugün yediklerim:

Bir simidin 3'te 2 si.
Yarım lt. su

Bir daha menülerinde kraker simit veya poğaça gibi şeyler olmasın tamam mı bebiş , yolun çok başındayız biz 70 üstü dobiçler olarak , şu an onları yemeğe hakkımız yok ... :KK17::KK17::KK31:.. Az yiyip doymadığımız gibi koca tabak yemeğin kalorisini alıyoruz çünkü...
:KK30:
Özellikle kraker ve bisküvi gibi canavarların , internet üzerinden kalorilerine bi bak derim yada ambalaj da yazar ona da bak bi daha zor yersin :KK8:

spor yapıyorum

Hoşgeldin beybi :KK3:

İlk olarak gün içerisinde yediğin herşeyi not al ve günlük menülerini bizimle paylaş...
:KK8:
Diyetteyim aşırı dikkat ediyorum diyorsun ama örnek olarak nasıl besleniyorsun mesela :KK56:

Buraya vakit ayırırsan herşey zamanla çözülecektir, burada kimse diyet yaparak kilo vermiyor canım emin ol :21:

Bir daha menülerinde kraker simit veya poğaça gibi şeyler olmasın tamam mı bebiş , yolun çok başındayız biz 70 üstü dobiçler olarak , şu an onları yemeğe hakkımız yok ... :KK17::KK17::KK31:.. Az yiyip doymadığımız gibi koca tabak yemeğin kalorisini alıyoruz çünkü...
:KK30:
Özellikle kraker ve bisküvi gibi canavarların , internet üzerinden kalorilerine bi bak derim yada ambalaj da yazar ona da bak bi daha zor yersin :KK8:

Kesinlikle haklısın ama maalesef dershane okul derken etrafta simit, poğaça, fast food yiyecekler dışında bişey bulamıyorum. :KK5: O zaman ben bundan sonra meyve falan götüreyim yanımda? Bugün deli gibi meyve yedim zaten çok sorun olmaz değil mi meyveden? Suyu da az içtim. :KK36:

Kesinlikle haklısın ama maalesef dershane okul derken etrafta simit, poğaça, fast food yiyecekler dışında bişey bulamıyorum. :KK5: O zaman ben bundan sonra meyve falan götüreyim yanımda? Bugün deli gibi meyve yedim zaten çok sorun olmaz değil mi meyveden? Suyu da az içtim. :KK36:

Canım tam buğday ekmeği al eve sandviç yap, meyve götür, bi avuç badem, fındık vs. al, form bisküvisi al çantanda dursun ...
İlk haftalarda mutlaka zorlanacaksın, ben simit manyağıyımdır bi de ankarada oturuyorum benim her tarafım simitçi...

Foruma ilk geldiğim hafta yarım simit götürdüm ve susamın kalorisini öğrendikten sona oturup ağladım...

1 aydır fln simit yemiyorum ve şu an canım istmiyor, kendine zaman ver , 1-2 hafta sonra yemek istemiceksin..

Haa arada yenmeyecek mi bunlar, tabi ki yicez ama şu an yenmeyecek evet :KK45:

:KK45::KK45:

ŞUNU UNUTMA KÜÇÜĞÜM, Bİ KERE GÜN İÇİNDE İPİN UCUNU KAÇIRIRSAN GERİSİ GELİYO, MİĞDEMİZ BUNA ENGEL OLACAK KADAR KÜÇÜK DEĞİL..:KK31:

Son düzenleme:

Canım tam buğday ekmeği al eve sandviç yap, meyve götür, bi avuç badem, fındık vs. al, form bisküvisi al çantanda dursun ...
İlk haftalarda mutlaka zorlanacaksın, ben simit manyağıyımdır bi de ankarada oturuyorum benim her tarafım simitçi...

Foruma ilk geldiğim hafta yarım simit götürdüm ve susamın kalorisini öğrendikten sona oturup ağladım...

1 aydır fln simit yemiyorum ve şu an canım istmiyor, kendine zaman ver , 1-2 hafta sonra yemek istemiceksin..

Haa arada yenmeyecek mi bunlar, tabi ki yicez ama şu an yenmeyecek evet :KK45:

:KK45::KK45:

ŞUNU UNUTMA KÜÇÜĞÜM, Bİ KERE GÜN İÇİNDE İPİN UCUNU KAÇIRIRSAN GERİSİ GELİYO, MİĞDEMİZ BUNA ENGEL OLACAK KADAR KÜÇÜK DEĞİL..:KK31:

Evet susam çok fena ya. Kendi küçük kalorisi büyük. :KK52: Dikkat edicem bundan sonra. :KK34:

Sabah:

2 dlm tam buğday ekmek
2 kibrit kutusu peynir
1 tutam maydanoz
1 ince dilim kaşar

Ara:

1 yeşil elma
1 yeşil çlay

Öğlen:

Ton balıklı salata
1 bardak Zero

Ara:

10 leblebi
1 ıhlamur çayı

Akşam:

4 yk kabak yemeği
4 yk keten tohumlu yoğurt

Toplamda 1,5 lt su :26: ( az oldu içemiyorum bugün belki ikiye tamamlarım)
yarım saat yürüyüş :KK9:
ay bi de sabah 50şer setlik 100 mekik çektim anam ağladı :KK9::KK9::KK9:

öğle menüm olarak peynirli omletimide yedim offf çok özlemişim :KK56::KK52:
bu arada yaz qelmeden benim evin ilk sivri sineği etrafımda uçuyor :KK53:

kızlar kepekli makarna hakkında ne düşünüosunuzz????
öğle menüsü olarak yenilebilir mi sizce? :26:

X