bir kepekli ekmek birde cavdar ekmeği alıyorum zaten ekmeği 1 haftadan fazla yiyorum.ama kepekli çok bağırsak çalıştırıyor
bendeeeeeeeeeeee
iyiyim ablacımda sıkıldım yatacam
sen nasılsın?
sen kaç kilosun canım
çizelgen yok merak ettim
bende iyim cnm tatli uykular kizini benim icin öp
evdeki tartım bozuk dışarda tartılıyorum ondan yok çizelgem
şimdi benim hikayem uzun
2 sene öncesine kadar 80 leri görüyordum
daha sonra düzenli beslenmeyle 70 kadar indim
ve uzun bi müddet 70 lerde sabti kaldım
bu durum çok sinirimi bozdu isveç diyeti yaptım (ASLA YAPMAYIN) isveç diyetiyle verdiğim kiloların tam 2 katını geri aldım
77 diydim buraya geldiğimde şimdi 69 um
hedefim 57 olmak
monaaaaaaaaaaa
facede dolaşıyorum habire ekler pastanın tarifi çarpıyor gözüme
:84::84::84::84::84:
hiç kendim yapmadım nasıl olur ki:26::26:
denemek lazım
dün yediğim eklerin acısını bugün akşam sadece brokoli yiyerek ağır bi şekilde ödedim
2 ay ekler yemem artık
ben varya geçen cumadan beri hergün kaçamak yaptım
geçen hafta dikkat ettimde + çıktım yaaa
buhaftada inadına yedim
bugün bile börek+ etimek tatlısı+ ekler yedim yuh diyorum kendime
yazarken utandım valla :26::26::26:
kimse yolmadan benim kendi saçımı başımı yolasım geldi
buraya nezaman geldin ve o kilolari nekadar zamanda nasil verdin
buraya nezaman geldin ve o kilolari nekadar zamanda nasil verdin
kizlar sanirim yanlis topikdesiniz burasi kilo vermek icin almak icin degil.artik istah acici ne tatli nede yemek konusu konusulsun sadece yarali seyler ne zayiflatiyor ne yag yakiyor onlari yazin siskolar
bu ara unuttum demeyi sporda yapıyorum spor yapamadığımda pilates yapıyorum ve pilatesi çokkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm
ben fazla spor yapamiyorum sadece yürüyüs ve eliptik bisiklet bel fitigi oldugu icin yapamiyorum mekik cekmeyi cok severdim ve düzenli yapardim ama simdi pek cok seyden geri kaldim mecburen
okbiz de zaten gidin bunları yiyin demiyoruz dimi
herşeyi konuşuyoruz burda yediklerimizden duyduğumuz pişmanlıkları ya da kendimizi ödüllendirdiğimiz anları da
konu sınırlaması yok yani..
hepimiz yazıyoruz yanii..
zaten burda o konuşuldu bu konuşuldu dur gidiyim bunu yiyim demiyor kimse
herkesin iradesi, başkoyduğu bir yol var
bende başlarda kesin haftada 3 gün yapıyodum ama hayat koşuştuması içinde belli müddetten sonra yapamıyo insan spor yapamadığımda bazen pilates yapıyorum onu da yapamazsam mekik çekiyorum
bugün ki menümü yazıyorum
sabah:1 yumurta salatalık domates biber maydonoz 5 zeytin 2 dilim peynir 2 dilim kepekli ekmek(ekmeğim bitsin cavdar yemeye baslıycam)
ara öğün 3 kayısı 10 fındık
2.ara öğün 2 grisini 1 bardak ayran
akşam 5 gibi 1 kase çorba içtim 1 dliim ekmekle sonra 1 saat yürüyüşe çıktım
ama sonra sonra sonra benim bugün eşimle evlilik yıldönümümüz eşim çiğköfte yaptı etsiz ve yağsız ama bir dilim pastada yedimsuan çok pişmanım kalp krizi geçi,rcem sanki öyle sıkışıyorum.2.5 ltre su ve elmalı karısımımdan içtim.halada içmekteyim.
özel bir günmüş olacak okadar
pasta ve çiğköfte dışında güzelmiş....