zayıflamıssın lafını duymak ne kadar qüzel bişi yaaa
dirayetini koruduğun içinde ayrıca seni tebrik ediorum cnm
inş hep böyle qidersin
inş. aynen öyle.. amin cnm..
Bir hafta boyunca hep haslanmis patates yeniliyorkızz sen 60 kiloya ne zaman indiinnn
of ya şimdi oturup ağlıcam hee ben hala yerimde sayıyorum
maşallah sana çıtır olmussun valla
bu arada menün çok süper
ilk defa duyuyorm patates diyetini:26:
nasıl bişey o :26:
patatesle diyet mi olur:26:
Bir hafta boyunca hep haslanmis patates yeniliyor
oluyormuş cnm bende yeni öğrendim bir hafta boyunca haslanmis patates yeniliyormuş.....
selam güzeller,
mutsuzum bugün bebeğim 8,5 aylık hala yarım saatte bir uyanıyorgeceleri. ne kendime ne sevdiğime vakit ayırabiliyorum bilinçli anneyim ya 8,5 aydır evi işi kendimi herşeyi bıraktım bebeğime adadım kendimi ama artık zorlanıyorum.sürekli evde olmak sıkıcı sadece bebekten konuşmak sıkıcı...hayatımdaki tek renk diyetim ve burası..siz de olmasanız patlıycam sanırım iyi ki aranıza katılmışım diyorum sürekli..bi kararsızım ki sormayın 5 dakika önce kesin yapmayı planladığım şeyden 5 dakika sonra cayıyorum...fenayım yani.menüm de kötü zaten dilek kızacak ama öğle yine makarna yedim yoğurtlu yarım tabak ama dilek diyette önermiyor biliyorum...napayım ya bulamadım pişirecek bişey kocişte geliyor yemeğe öğlen yaptım makarnayı koydum önüne.mtsuzum ben bugün ...akşama kıymalı domates biber kavurcam 3 kaşık yerim yoğurtta yerim yeşillikte yerim dilekim söz.sabahki menümde fena sayılmazdı aslında 1 domatyes 4 zeytin 1 kk peynir ve 1 dilim lıght ekmek yedim.menüye de bak ortadan başladım yazmaya.bakalım yarın kaç çıkacam tartıda inşşlh moralimi yerine getirecek bir rakam görürüm..
çokk sessizz çokkkkkkkk:100::100:
canım hemen çıkmıştım görmedimkısssssss kara miyafff qörmüon hiç beniiii
he he tam benlik patatesi çok severim.Bir hafta boyunca hep haslanmis patates yeniliyor
oluyormuş cnm bende yeni öğrendim bir hafta boyunca haslanmis patates yeniliyormuş.....
canım hemen çıkmıştım görmedim
he he tam benlik patatesi çok severim.
slm kızlaaaaaar nasılsınız ya ben hapşurup duruyoöm :2::2::2::2::2::2::2::2::2:
selam pisicik:80:
geçmiş olsun...