• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaslar herkes bugun götürmüş homını gırltak ve içlerinde bende aynıyım bızımkıler yemek yerken hemen aktarayım dedım sabah kahvaltı birbuçuk kepek ekmek yumurta zeytın peynır ögle sucuklu yumurta ama olabıldınce az yaglı bı kangal 4 yumurtayı 2 kısı göturduk yarım ekmek daha bitmedi 200 gramda çıkolatalı biskivi yedım bıtanede havuç yedım sporla 700 kalorı harcadım bi 300 daha harcıcam yatmadan günü böyle kapatıcam yarın lapayı unutmayın ben gırmesemde nete kesınlıkle uygulucam en azından bugunu kurtarsın kızlar benı hos görun bugun hst oldu ama yarın mutlaka lapayı yapalım hepinizi öpüyorumŞenizŞeniz

slm arkadaslar herkes bugun götürmüş homını gırltak ve içlerinde bende aynıyım bızımkıler yemek yerken hemen aktarayım dedım sabah kahvaltı birbuçuk kepek ekmek yumurta zeytın peynır ögle sucuklu yumurta ama olabıldınce az yaglı bı kangal 4 yumurtayı 2 kısı göturduk yarım ekmek daha bitmedi 200 gramda çıkolatalı biskivi yedım bıtanede havuç yedım sporla 700 kalorı harcadım bi 300 daha harcıcam yatmadan günü böyle kapatıcam yarın lapayı unutmayın ben gırmesemde nete kesınlıkle uygulucam en azından bugunu kurtarsın kızlar benı hos görun bugun hst oldu ama yarın mutlaka lapayı yapalım hepinizi öpüyorumŞenizŞeniz

bugün hafta tatili yapmışız hepimiz yanisositososito
lapayı bende yapmak istiyorum inşalah yarın caymam:utangac:

bugün hafta tatili yapmışız hepimiz yanisositososito
lapayı bende yapmak istiyorum inşalah yarın caymam:utangac:

sakın cayma canım enazından bugunu kurtaralım yellovdays de vardı demı heber aldınmı ondan yarınla ilgili

sakın cayma canım enazından bugunu kurtaralım yellovdays de vardı demı heber aldınmı ondan yarınla ilgili

inşallah canım yarın temizlik günüm bi de arada atıştırmadan dururum inşallah
bugün genelde kimse yoktu yarın haberleşiriz yine
zaten sabah dayanamam açarım hemenkaydirigubbakcemile

inşallah canım yarın temizlik günüm bi de arada atıştırmadan dururum inşallah
bugün genelde kimse yoktu yarın haberleşiriz yine
zaten sabah dayanamam açarım hemenkaydirigubbakcemile

yarın bende temizlik yapıcam iyiya bos kalmayız atıstırmayız canım ok sabah görusuruz

yarın belki görüşemeyiz ama belki bir ara girerim maalesef lapaya katılamıyorum
yarın yemekleri nefis olan bir yerde arkadaşlarla toplanıcaz ve ne yapıcam diye şimdiden kara kara düşünmeye başladım çok zor bir durum nefis yemekler gelde yemeden dur
o kadar yoğun çalışma temposuna hafta sonu evde kalıp yemek yapmak işkence geliyor bugünde evde olmıyacaktım ama zor dayanandım aman dayandımda ne oldu hala birşeyler atıştırmak istiyorum
bakalım pazartesi gelsinde o zaman belli olur durumum
birde bakmışız incecik oluyoruz ne güzel olur arkadaşlar

yarın belki görüşemeyiz ama belki bir ara girerim maalesef lapaya katılamıyorum
yarın yemekleri nefis olan bir yerde arkadaşlarla toplanıcaz ve ne yapıcam diye şimdiden kara kara düşünmeye başladım çok zor bir durum nefis yemekler gelde yemeden dur
o kadar yoğun çalışma temposuna hafta sonu evde kalıp yemek yapmak işkence geliyor bugünde evde olmıyacaktım ama zor dayanandım aman dayandımda ne oldu hala birşeyler atıştırmak istiyorum
bakalım pazartesi gelsinde o zaman belli olur durumum
birde bakmışız incecik oluyoruz ne güzel olur arkadaşlar

ah ah incecik günlerimizi görcek miyiz?
çok kaçırma canım azar azar yersin hepsinden

ah ah incecik günlerimizi görcek miyiz?
çok kaçırma canım azar azar yersin hepsinden

ah elsecim inşallah canım :dance:
zaten bütün mesele azar azar yemeyi bilmemek elsecim
sanki yemekler kaçıyor gibi yemek yeme alışkanlığı olunca ve de hareket olmayınca kilo almak kolay alıyor :bbo:
ama yılmak yok dodocuma da söz verdim yola devam :1hug:

kızlar naber?
nasılsınız?
ben de bugün hiç uğrayamadım.
tüm gün kayınvalidemlerdeydik :bbo:

genelde bi aksatma, kaytarma olmuş galiba :)

ben kaytarmadım walla,tam gaz devam.
sadece sporumu yapamadım.
pztsiyi iple çekiyorum walla sonucu görmek için..
connie_babyboo.gif

ya kızlar ben çokk yedim bugünn yada bana öle gelio size karşı kendimi suçlu hissediyorummm:(inş kilo almamşmdr....bu haftasonlarını hç sewmiorum yaa...düzen kalmıo:(

slm kızlar kimse kalmamış galiba dünden beri giremedim sayfaları oku oku ancak bitirdim benden sonra baya yazılmış unutmadan zakkum321 doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu yıllara SeYhN ve zeynepberre sizlerde hoşgeldiniz aramıza
bende pazar günü lapa yapıcam bi aksilik olmazsa bu arada regl oldum yarın bende biraz temizlik yapacm hepinize kolay gelsin hafta sonu diye fazla kaçırmayın olurmu :)

selam hanımlar bende bu gruba yeni geldim , 27 gündür kesin kes diyetteyim 79,5 ile başladım bu sabah pek bi mutlu oldum 75 olmuşuuummmmm :sm_cool:yuuupppiiiiiii :)) çarşambaya kadar yarım kilo daha vermem lazım ayda 5 kilo yapar :P normal değil mi ayda 5 kilo ,,gerçi gönül isterkiii ayda 10 kilo oluversin :) Diyet bitiversin.. ama kızlar şunu bilin itiraf ediyorummmm YEMEK YEMEYİ ÇOK ÖZLEDİMMMM cokacimcoook:((( atıştırmayıııı :((( ama KARARLIYIM 60 OLACAĞIIIMMM ;)süprizzzzz

ecrenim maşallah ya ne güzel kilo vermişsin..
verdiğin kilo cok ideal..
10 kilo vermek bir ayda bana saçmalıkmış gibi geliyor açıkçası..
fazlasıyla geri alınacağını düşünüyorum..

selam canım pazartesi ölçüm yapıyoruz ve yeni haftanın yarışı başlıyor
pazartesi seni de eklerim ok?
gerçi gerek kalmıcak gibi 70 kilosun zaten:dance:

a.s....canım guzel dilegin için teşekkür ederim..umarım 69 olurum..bugun gecen sene giydigim pantolanlarımı denedim ve olmuyorlar tabikisenağlama...moralim bozuldu..hepimizin kiloları çarçabuk gitsin inşallah...hepimize kolay gelsinnn

evet canım bende öyle düşünüyorum ,umarım böle vermeye devam ederim yaş 29 kilo 79 idi :P doğumu bahane ettim bu güne kadar ya da oturarak çalışmayı bahane ettim ama artık yeter dedim yılbaşı gecesinin ertesi günü :mymeka::) büyük beden dükkanlarından giyinmek istemiyorum dedim :oklava:vs...gibi ilk önce kendime psikolojik savaş açtım,beynimle midem arasında dehşet bir savaş başlattım ve beynim kazanıyor şu an da :) :sm_cool: herşeyi ilk önce kafada bitirin ...:jeyyar: neler yaptığıma gelince ... yengem bir tarif verdi onu yaptım ve burdan okuduğum aklıma yatan çoğu formülü uyguladım.. yemeklerden sonra elma sirkesi ve bal formulunu uyguluyorum ama her Allah ın akşamı değil 1 ya da 2 akşam ara ile uyguluyorum, günde 2 kupa yeşil çay , 2 kupa da form çayı , çay sürekli ama şekersiz,,ekmek hayatımda hiç yer almıyor, sabah az peynir az domates 2 zeytin bi tatlı kaşığı bal gibi ,vücuduma dirençlik kazandırcak bir kaç besin, öğlen bir tabak sebze yemeği yanında 4 kaşık pilav ya da makarna ,sayı ile yapıyorum her şeyi :P akşam üstü form bisküvi yarım paket yani 5 adet, 6 dan sonra 1 elma 1 portakal, bol su :P sabahları işe gidene kadar 20 dakka yürüyüş... işte hepsi bu kadar...

yengemin zayıflama çayı formülü ; :kahve:bunu 1 aydır yapıyorum kızlar tavsiye ederim 5 kilo verdim 1 ay da :P 6 su bardağı suya bir tutam civan perçemi yani bi çimdik derlerya öle işte :) bir tutam top karabiber -çekilmemiş - bir çubuk tarçın - yarım limon kabuklarınla beraber-yarım demet maydonoz - bir tutam yaş ya da kuru nane - 15-20 dakika kaynatın süzün ,, aklına geldikçe bir gün boyunca iç ;) ben sürekli şişemi elimde gezdirir oldum . işe de sürekli götürüyorum geceden hazırlayıp gün boyunca aklıma geldikçe şişeyi dikiyorum havaya :P ama her Allah ın günü yapmıyorum kızlar , haftada 1 ya da 2 gün ara veriyorum, bu arada da :)))) ay her yanım formul oldu benim yaa buzdolabımın üzerini bi görün her yer not kagıdı asılı ,zayıflama formulleri kalori hesapları :)) hıımm 3 elma 1 limon bircubuk tarçın bi tutam karanfil bi tutam karabiber ,bunu da kaynatıp içiyorum aklıma geldikçe,aç tok farketmiyorum :P herkese başarılar diliyorum Mevlam yanımızda olsun irademize sahip çıkmamıza yardımcı olsun inşallah Aminnn ;)):1rolleyes:

kızlar hepinize allah rahatlık versin benim bu gün sadece kocişim değil bi dünyada misafirim vardı..yeni gittiler desem yeridir..güzel yemekler yaptım kekeler yaptım ..ama hepsinin sadece tadına baktım okadar...sevilcan arkadaşım hani bi kaç arkadaşa sordum dedimya hepside görmeden yapmak çok zor karışık felan demişler okudum ..onlarla denk gelirsem karışık marışık anlatmalarını istiycem..sık sorulan sorular bölümüne baktım hiç bişey anlamadım...yardım masasına baktım orda da bişey yok ...valla yarında giremem herhalde badana boya işleri var evde .....hepinizi çok öpüyorum......else merdiven çıkmak selülitleri de yok ediyo suyu yanına almayarak çoook iyi yapıyosun hemşerim....zeyno sendin galiba lahana ile öteki kürleri beraber yapsam bişey olurmu diye soran sanırım olmaz canım ..belki daha çok yararı olur ...ecrenim haklısın canım bende sigarayı öyle bırakmıştım herkes hayret etmişti ...neyse yinede yarın uğramaya çalışıcam ...öptüm hepinizi...

Back