- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
ßende 72 kiloyum senağlama
Aranıza katılabilirmiyim benneyaptımki
ßende zayıflamak istiyorum ama olmuyo senağlama
Arkadaşlar, tatile çıkıyorum, bir haftalığına yokum.
Kilo bildiriminde bulunmak için mutlaka girmeye çalışacağım.
Hepinize sevgiler...
Beni unutmayın haaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
sevgili Dodo , *toprak* , plazmiq , kuusuum , madamxL ilginiz için çook teşekkür ederim.
ayrıca diğer tüm fıstıklara da burdan selamlarımı sunuyorum.burayı okudukça daha da motive oluyorum insanın bi yerde desteğe ihtiyacı var iiki varsınız hepinize sağlıklı ve kalorisiz günler :))
El birliğiyle incecik olmak dileğiyle
hepinize günaydın...
bugün bnm doğum günüm ve sanırım bugün diyetimden biraz taviz vermem gerekicek ama yinede dikkat etmeye çalışcam
pastaya dayanamıorum
toprak canım ..karışım şu ..avakado yaprağı,funda yaprağı,biberiye,mısır püskülü,kiraz sapı...aktarlarda ödem söktürücü karışım deyince veriyolar..ama bunları söyleyip sende yaptırabilirsin ...
seyhn hoş geldin canım a.s....kıolay gelsin ...burası gerçekten işe yarıyohihoyyyt ...hep başlayıp başlayıp yarım bırakıyodum ..ama şimdi bbg deymişim gibi sanki izleniyorum gibi geliyo yiyemiyorum ..vallakaydirigubbakcemile2
ooo kızlar neler neler konuşulmuş valla yazmaya pek fırsatım olmadı dodocum pazartesi günü kilo bildirini yapmaya calış canım
bu hafta sanırım kilo veremiycem takıldı kaldı gene yaaa üfff
harikasın canım çok teşekkür ederim hemen alıcam :1hug:
nasıl kullanmam gerektiğini sanırım aktar söyler kuusuuum :teytey:
bende de şu an bi hareket yok.
bilmiyorum pazartesiye kadar verebilcekmiyim 1 kilo:çok üzgünüm:
aletle spor yapan arkadaşlara sorum olucaktı?
günde kaç dk yapıyorsunuz sporunuzu?
ben dünden beri ancak artırmaya başladım da..
malum baya bi hamlık vardı bende...
bhkcim bende dünden beri spor yapıyorum benim aletım fazla yormuyo tabiki efor harcıyosun ama işte bende 35 şer dakika 4 sefer yapmaya çalısıcam bugun öylede devam edicem sen hangi spor aletini kullanıyosun canım ama benım vucudum alısık spor yapmaya 1 saat oryantel yapardım ondan sıkılırsam odnın içinde yürürdüm bikeresinde 2 bucuk saat yürümüstum onun için bende problem olmuyo sen baya bi zamandan sonra yeni yapıyosan ara raa 10 dakika yaparak basla 2 üç günde birde artırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?