70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok zor bi durum ben dayanamazdım herhalde
ama durumu abartmıycam canım kararında yiycem ayrıca teşekkür ederim :)

dayanamaya dayanamaya bu hale geldim ya canım
ben öğrenciyken de burda çalışmıştım 7 kilo almıştım o zamanda ama işi bırakınca verdim hepsini
şimdi yine çok aldım ama insanın canı çekmiyor bir süre sonra hiçbişeyi, hergün gözünün önünde olunca

siteye yeni girebildim hemen okumaya başladım başım döndü ben yazdıktan sonra öyle çok yazan olmuş ki kaçırdıklarım olmuştur kusuruma bakmayın bugün cuma ve bizler için savaş günü :jeyyar:
ödem atıcı kürü bulamadım kuşum yardım rica ediyorum :asigim:
ayrıca şu lapa diyeti nasıl oluyor kaçırmışım hep kaçırdığım içinde ben kilomda yerimde saymaya mahkumum gibi :çok üzgünüm:
yok yok kilo vericem inşallah hep beraber vericez :teytey:

ßende 72 kiloyum senağlama
Aranıza katılabilirmiyim benneyaptımki
ßende zayıflamak istiyorum ama olmuyo senağlama

hoşgeldin canım takıl bize mutlu olursun :sm_cool:

Arkadaşlar, tatile çıkıyorum, bir haftalığına yokum.

Kilo bildiriminde bulunmak için mutlaka girmeye çalışacağım.

Hepinize sevgiler...

Beni unutmayın haaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

dodocum öncelikle çiçek için kocaman öpücüklerimi gönderiyorum
güzel yürekli dodocum güzel güzel git eğlen gözün arkada kalmasın dicem ama herhalde önümüzdeki haftaki listede kilo alan bir tek ben olucam :çok üzgünüm:

selamlar zakkum en güzel günlerin seninle olması dileğiyle

toprak canım ..karışım şu ..avakado yaprağı,funda yaprağı,biberiye,mısır püskülü,kiraz sapı...aktarlarda ödem söktürücü karışım deyince veriyolar..ama bunları söyleyip sende yaptırabilirsin ...

seyhn hoş geldin canım a.s....kıolay gelsin ...burası gerçekten işe yarıyohihoyyyt ...hep başlayıp başlayıp yarım bırakıyodum ..ama şimdi bbg deymişim gibi sanki izleniyorum gibi geliyo yiyemiyorum ..vallakaydirigubbakcemile2

harikasın canım çok teşekkür ederim hemen alıcam :1hug:
nasıl kullanmam gerektiğini sanırım aktar söyler kuusuuum :teytey:

ooo kızlar neler neler konuşulmuş valla yazmaya pek fırsatım olmadı dodocum pazartesi günü kilo bildirini yapmaya calış canım

bu hafta sanırım kilo veremiycem takıldı kaldı gene yaaa üfff

aynen valla sanki hep etrafımda beni izliyomuşsunuz gibi hissediyorumkaydirigubbakcemile3
bu sefer bende yarım bırakamıyorum
yediğim kalorili şeyleri de haber vermek zorunda hissediyorum
:enbuyukkk hepinize :a.s.

aynen canım bende ..kötü bişey yediğimde yazma gereği duyuyorum ama ...yemiyorum bu aralar...öyle zararlı şeyler..bu gün sizin çok işinize yarıycak şeyler yazcam ...

ooo kızlar neler neler konuşulmuş valla yazmaya pek fırsatım olmadı dodocum pazartesi günü kilo bildirini yapmaya calış canım

bu hafta sanırım kilo veremiycem takıldı kaldı gene yaaa üfff

evet bazen takılıyo ...bende geçen sene öyleydim bi ara çok hızlı gidiyo bir ara duruyo insan deli oluyo....

bende de şu an bi hareket yok.
bilmiyorum pazartesiye kadar verebilcekmiyim 1 kilo:çok üzgünüm:

aletle spor yapan arkadaşlara sorum olucaktı?
günde kaç dk yapıyorsunuz sporunuzu?

ben dünden beri ancak artırmaya başladım da..
malum baya bi hamlık vardı bende...

harikasın canım çok teşekkür ederim hemen alıcam :1hug:
nasıl kullanmam gerektiğini sanırım aktar söyler kuusuuum :teytey:

toprakcım ..o ödemin gittiğini anlayıncaya kadar kullanabileceğin yada arasıra kullanbileceğin .bi karışım vücuttan su attırdığı için uzun vdede kullanımı zaralı olabiliyo ...ben 2 veya 3 gün içiyorum ...sabah ve akşam kaynamış suyun içine bir tatlı kaşığı kadar atıyosun ..demleniyo ..5 dakika kadar aç karnına içiyosun ..canım ...suya kaynarken değil ateşten aldıktan sonra atıyosun...ama önce bir kere süz yani yıkamış olursun ..daha sağlıklı ...süzerek içiyosun ...işe yar inş canım ..

bhkcim bende dünden beri spor yapıyorum benim aletım fazla yormuyo tabiki efor harcıyosun ama işte bende 35 şer dakika 4 sefer yapmaya çalısıcam bugun öylede devam edicem sen hangi spor aletini kullanıyosun canım ama benım vucudum alısık spor yapmaya 1 saat oryantel yapardım ondan sıkılırsam odnın içinde yürürdüm bikeresinde 2 bucuk saat yürümüstum onun için bende problem olmuyo sen baya bi zamandan sonra yeni yapıyosan ara raa 10 dakika yaparak basla 2 üç günde birde artırabilirsin

bende eliptik bisiklet var canım..
ben de 15er dakikalık seanslar halinde yapıyorum henüz..

yaklaşık 1 senedir hiç yapmıyorduk,düşük hamilelik doğum vs derken ancak başladım..

yavaş yavaş artırıyorum ben de..
spor olmadan kilo vermek cok zor çünkü..

slm millet kimseler yokmu
ben sanki veremiyorum gibime geliyo dartılmadım ama
öyle tahmin ediyorum
ama inşallah verecem hep beraber kızlar

inşallah canım arada bi duruyo ama devamını getirmek gerekir gerçi ben bu haftayıda kaybettim ama artık haftaya gümbür güümbür geleceğimm

öglen yediklerim 1 tabak makarna az yaglı 2 kasık yogurt aralardada salatalık havuç falan yiyorum sanki kisme ne yedini yazmıyo gibigeliyo kaytarıyomusunuz bakım aman kızlar surda ne kaldı pazartesiye

ben de yazayım bari..

sabah akşamdan ıslattığım kuru kayısılarımı yiyip,suyunu da içteikten sonra,
tabi mide bulantısından pek bir iştah kalmıyor.

eşime yaptığım poğaçalardan küçük bir tanesini yedim kahvaltı için:bbo:

öğlen de 2 adet ızgara köfte ve 1 kase yoğurdumu yedim.

az önce de bir tane elma yedim.
sürekli de su içiyorum.
2 lt olmak üzere...

akşama da yaa nasip

kızlar bende kahvaltıyı geç yaptgim için şü ana kadar sadece armut yedim ama şimdi çorba içeçem akşamda çorba ve bamya yemeğ var çok azda onlardan yerim
ama kahvaltyı biraz kaçirdim onda itraf edeyim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…