70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

napıyım dün çok sevinmiştim
kocişe söyledim aferin aldım ondan:roflol:

canım tabiki sevin de.bir hafta bekle çık tartıl o zaman daha çok sevinirsin ve kocişinden büyük bir aferin alırsın.verdiğin kiloyu direk toplu görmüş olcaksın ve haftada kaç kilo verdiğini hesaplayabileceksin tatlıma.s

sağol gülaycım ama ben birazda sıkıntıdan yemeğe başladım umarım kısa sürede normale dönerim

tamam canım cumartesi pazar lapa diyeti yapçam zaten pazartesi tartılcam
evde terazi yok malesef

kızlar herkese günaydın...platesimi bitirdim geldim .bişey sorcam biz bugün tatrılmıycaz dimi ..pazartesi...olması lazım....

else...... evet çok sık tartılma canım ...yani içtiğimiz su bile kiloyu etkiliyo moralin bozulur....bencede sadece tartılma gününde tartıl ...

hepinize günaydın...
bugün bnm doğum günüm ve sanırım bugün diyetimden biraz taviz vermem gerekicek ama yinede dikkat etmeye çalışcam
pastaya dayanamıorum

valla canım benim sorunum tüplerimdeydi yani tıkalıydı ve ben 3 ay önce ameliyat oldum şimdi sıkıntılarımın birazı gitti ama ben tüp bebek yapıcam çünkü tüplerim alındı ve kilo alımına gelince ben hiç almadım yerimde saydım kesinlikle sitres yapma herşeye olumlu bak ben ilac kullandıgımda sonuç yumurttlama olarak evet çatlatma ineside oldum ama kanal kapalı olunca malum ama ben hiç üzülmedim herşey allahtan rabbim kim bilir nezamana yazdı kısmetini ben inanıyorumki cok yakın zamanda senden iyi haberler alıcaz ve burda kutlucaz sadece sitres yapma allah hepimizin gönlüne göre versin :CüvCüv: öpüyorum canım

hepinize günaydın...
bugün bnm doğum günüm ve sanırım bugün diyetimden biraz taviz vermem gerekicek ama yinede dikkat etmeye çalışcam
pastaya dayanamıorum
doğum günün kutlu olsun canım.ALLAHuzun ve sdağlıklı ömür nasip etsina.s.

hepinize günaydın...
pastaya dayanamıorum

iyiki dogdun zakkum nice senelere pastaı hazırmı alıcan yoksa evdemı yapıcan ben malzemeler hazır alıp evde yaparım en azından yagı az olur ayın ikisinde de ben pasta yicem çünki benım kocişimin dogum günü pasta yerken baska seyleri azalt canım yanı dengeli

hepinize günaydın...
pastaya dayanamıorum

doğum günün kutlu olsun
küçük bir dilimin çok zararı olmaz heraldekaydirigubbakcemile3
ben pastanede çalışıyorum düşün

hepinize günaydın...
pastaya dayanamıorum

canım nice mutlu günleri sağlıklı ve sıhhatli sevdiklerinle geçirmek nasip olsun:lepi:
işallah hediyenide pazartesi baskül üzerinde alırsın:dance::teytey:

hepinize günaydın...
pastaya dayanamıorum

canım doğum günün kutlu olsun ....allah bütün dileklerini yerine getirsin inş ..yeni yaşında incecik olman dileğiyle...

bu arada herkese hayırlı cumalar ..kızlar ...bende tartıldım sevindim...bugünde 73.4 çıkıyorum nerdeyse 1 kilo hemde çok kasmadığım halde ...ama yinede dahada hızlandırmam lazım ...

doğum günün kutlu olsun canım.ALLAHuzun ve sdağlıklı ömür nasip etsina.s.
amin hepimize cnm... çok sağol :):1hug:

kuusuum : canım doğum günün kutlu olsun ....allah bütün dileklerini yerine getirsin inş ..yeni yaşında incecik olman dileğiyle...
inşallah canım hepimiz incecik olalım :) teşekkür ederim...

whitehall:canım nice mutlu günleri sağlıklı ve sıhhatli sevdiklerinle geçirmek nasip olsun
işallah hediyenide pazartesi baskül üzerinde alırsın

sabırsızlanıyorum tartılmak için cnm ama dayanamadım bu sabah tartıldım 76.7 den 75.7 ye inmişim 2 günde o yüzden oastayı çok abartmadan böyle devam etmek istiyorum :):teytey:

else:doğum günün kutlu olsun
küçük bir dilimin çok zararı olmaz heralde
ben pastanede çalışıyorum düşün

çok zor bi durum ben dayanamazdım herhalde
ama durumu abartmıycam canım kararında yiycem ayrıca teşekkür ederim :)

sevilcan:iyiki dogdun zakkum nice senelere pastaı hazırmı alıcan yoksa evdemı yapıcan ben malzemeler hazır alıp evde yaparım en azından yagı az olur ayın ikisinde de ben pasta yicem çünki benım kocişimin dogum günü pasta yerken baska seyleri azalt canım yanı dengeli

ben almicam cnm pastayı bana sürpriz yapcaklar çaktırma yerimseniben
muhtemelen hazır olur pastam ama az yicem canm pes etmek yokk :dance:

hepinize kalorisiz günler yerimseniben

hepinize günaydın...
pastaya dayanamıorum

cnm nice güzelll yıllara incecik girmen ümidiylekaydirigubbakcemile2
sana güwenioruzz o kadarda fazla kaçırmazsn sensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hepinize günaydın...
pastaya dayanamıorum

doğum günün kutlu olsun canım umarım herşey gönlünce olur.gelecek dogum gününde incecik bir çıtır olmanı dilerim.a.s

geçmiş olsun canım yaa.umarım sendende ii haber alırız.ben hsg çektirdim normal çıktı ama kısmet herşey yaa.zamanı dolmadıkça gelmiyor bebiş.bizimkiler nazlı çıktı valla canım.hayırlısı olsun artık ne yapalım

zakkum_321 doğum günün kutlu olsun canım
yeni yaşın güzellikler getirsin sana inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…