napıyım dün çok sevinmiştim
kocişe söyledim aferin aldım ondan:roflol:
canım tabiki sevin de.bir hafta bekle çık tartıl o zaman daha çok sevinirsin ve kocişinden büyük bir aferin alırsın.verdiğin kiloyu direk toplu görmüş olcaksın ve haftada kaç kilo verdiğini hesaplayabileceksin tatlıma.s
evet canım bildirimler pazartesi
bu tedaviden sonuç alabildin mi peki canım.sigara kullanmıyorum.meyve yemeye çalışıyorum zaten.sporda tek yapabildiğim nivea body hareketleri zaten ağır spor yapmıyorum.kilo alımı oldumu bu ilaçtan sonra sende.ondanda korkuyrm aslında.bizde çok şükür sorun yok fakat olmuyor sebebi yok yanii.kısmet galiba.şimdi senin varmı bebişin?
doğum günün kutlu olsun canım.ALLAHuzun ve sdağlıklı ömür nasip etsina.s.hepinize günaydın...
bugün bnm doğum günüm ve sanırım bugün diyetimden biraz taviz vermem gerekicek ama yinede dikkat etmeye çalışcam
pastaya dayanamıorum
hepinize günaydın...
bugün bnm doğum günüm ve sanırım bugün diyetimden biraz taviz vermem gerekicek ama yinede dikkat etmeye çalışcam
pastaya dayanamıorum
hepinize günaydın...
pastaya dayanamıorum
hepinize günaydın...
pastaya dayanamıorum
hepinize günaydın...
pastaya dayanamıorum
amin hepimize cnm... çok sağol :):1hug:doğum günün kutlu olsun canım.ALLAHuzun ve sdağlıklı ömür nasip etsina.s.
hepinize günaydın...
pastaya dayanamıorum
hepinize günaydın...
pastaya dayanamıorum
valla canım benim sorunum tüplerimdeydi yani tıkalıydı ve ben 3 ay önce ameliyat oldum şimdi sıkıntılarımın birazı gitti ama ben tüp bebek yapıcam çünkü tüplerim alındı ve kilo alımına gelince ben hiç almadım yerimde saydım kesinlikle sitres yapma herşeye olumlu bak ben ilac kullandıgımda sonuç yumurttlama olarak evet çatlatma ineside oldum ama kanal kapalı olunca malum ama ben hiç üzülmedim herşey allahtan rabbim kim bilir nezamana yazdı kısmetini ben inanıyorumki cok yakın zamanda senden iyi haberler alıcaz ve burda kutlucaz sadece sitres yapma allah hepimizin gönlüne göre versin :CüvCüv: öpüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?