mesajları toptan okuyup toptan cevap veriyom kusura bakmayın haftaya bol bol görüşcez inş.
güleysa canım allah herşeyin en güzelini gönlüne göre versin doktor randevun nasıl geçti
red hoşgeldin canım aramıza vercez kiloları üzülme a.s.
dodo ben daha ne diyim ki sana tam bana göre xL bir gül yerimseniben süpersin ellerine yüreğine sağlık ilk demetinde güzeldi en güzel günler en güzel yarınlar seninle olsun
arkadaşlar benim regl dönemim ama daha olmadım bugün 30 gün ve kendimi şiş hissediyom sanırım bu hafta kilo veremicem spor fazla yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum hepinize yağsız tuzsuz yemekler dilerim sengözlerimebaksanab
Arkadaşlar, tatile çıkıyorum, bir haftalığına yokum.
Kilo bildiriminde bulunmak için mutlaka girmeye çalışacağım.
Hepinize sevgiler...
Beni unutmayın haaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
gunaydınnnnnn güzellikler nasılsınız bu gün...................... cokkkkk iyi olalım çokkkkkkk:enbuyukkk:
teşekkür ederim canım benim.klomen adlı bir ilaç başladı.sabah akşam kullanacam.sonrada yumurta çatlatma iğnesi tabiki.bu tedavi 3 ay sürecek.dr.olmazsa aşılamaya geçecez mecburen dedi.inşallah ilaç tedavisi sonuç verir.
ßende 72 kiloyum senağlama
Aranıza katılabilirmiyim benneyaptımki
ßende zayıflamak istiyorum ama olmuyo senağlama
günaydın tatlı bayanlar
kızlar günaydınnnn
a.s evet canım cidden mimarım. umarım isteğine ulaşırsın, meslektaş olmak isteyen birilerini görmek mutluluk verici. belkide öğrencim olursun... :1rolleyes:
günaydın güzelim sen nasılsın?
sabah sabah sirkeli suyumu içtikten sonra hızlı hızlı yürüyerek işe geldim
bir heves tartıldım ama tabi dünden beri değişen bişey yok:roflol:
ne bekliyosam
canım arkadasım bende tedavi gördüm aynı senin gibi sorunnun ne oldunu söyledimi dr ben derimki spor falan fazla yorma kendini mutlaka dengeli beslen sebze meyve ve azda olsa kuruyemiş ye sigara içiyomusun dortor kesildin basıma diceksin dmi işallah olumlu sonuç alırsın dualarım seninle
herkese günaydınlarr
valla sabah geldim canım sıkkın akşamda abarttım allam ya bu haftada gitti dodo tatile gitmiş çiçekler için teşekkür ederim arkadaşım ama işallah pazartesi birleşip atmassınız bana o çiçekleri çok pişmanım ya bi daha bozmam ama genede kendimi berbat hissediyorumsenağlamasenağlama
canım hergün tartılma yaaa.tartılma günümüzde tartıl.hem daha dün 1 kilo vermiştin.bugünde 1 kilo verecek halin yok yaaa.bu kadar sık tartılma bence tatlım
Günaydın kızlarrr kaydirigubbakcemile5 Valla bu diyet yemek işi ne zormuş .Sabah oluyor ne pişireceğimi şaşırıyorum Kendime hafif bişeyler.. Yemek seçen oğluma ayrı bir yemek, Diyet yemek yemeyen sebze sevmeyen kocama ayrı bir yemek akşama kadar yemek yapmakla geçiyor tüm zamanım.Bu gidişle yemek yaparken zayıflayan ilk kişi ben olacağım:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?