70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım benim.klomen adlı bir ilaç başladı.sabah akşam kullanacam.sonrada yumurta çatlatma iğnesi tabiki.bu tedavi 3 ay sürecek.dr.olmazsa aşılamaya geçecez mecburen dedi.inşallah ilaç tedavisi sonuç verir.

Arkadaşlar, tatile çıkıyorum, bir haftalığına yokum.

Kilo bildiriminde bulunmak için mutlaka girmeye çalışacağım.

Hepinize sevgiler...

Beni unutmayın haaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

unutulmusun sen fıstık?bizim yerimizede tatil yap.çıtır ol gel tamam mı?

gunaydınnnnnn güzellikler nasılsınız bu gün...................... cokkkkk iyi olakım çokkkkkkk:enbuyukkk:

gunaydınnnnnn güzellikler nasılsınız bu gün...................... cokkkkk iyi olalım çokkkkkkk:enbuyukkk:

gunaydınnnnnn güzellikler nasılsınız bu gün...................... cokkkkk iyi olalım çokkkkkkk:enbuyukkk:

günaydın güzelim sen nasılsın?
sabah sabah sirkeli suyumu içtikten sonra hızlı hızlı yürüyerek işe geldim
bir heves tartıldım ama tabi dünden beri değişen bişey yok:roflol:
ne bekliyosam

canım arkadasım bende tedavi gördüm aynı senin gibi sorunnun ne oldunu söyledimi dr ben derimki spor falan fazla yorma kendini mutlaka dengeli beslen sebze meyve ve azda olsa kuruyemiş ye sigara içiyomusun dortor kesildin basıma diceksin dmi işallah olumlu sonuç alırsın dualarım seninle

ßende 72 kiloyum senağlama
Aranıza katılabilirmiyim benneyaptımki
ßende zayıflamak istiyorum ama olmuyo senağlama

elbette katılabilirsin canım burası herkese acık 70 79 arası herkese acık bende bi hafata oldu buraya geleli liste yapan arkasımız gördügünde senide ekler hosgeldin canım a.s.

size son durumu hemen aktarmak istyorumm dün kahwaltı hariç 2 ögün lapa yedim artı 1 elma yarım portakal...sabah regl olmuştm buna ragmen 200grm wermişim:)
bidaa yaparmıyım lapa o şüpheli şimdilikte püsküüt gbi belkim haftada 1 olablr

herkese günaydınlarr
valla sabah geldim canım sıkkın akşamda abarttım allam ya bu haftada gitti dodo tatile gitmiş çiçekler için teşekkür ederim arkadaşım ama işallah pazartesi birleşip atmassınız bana o çiçekleri çok pişmanım ya bi daha bozmam ama genede kendimi berbat hissediyorumsenağlamasenağlama

a.s evet canım cidden mimarım. umarım isteğine ulaşırsın, meslektaş olmak isteyen birilerini görmek mutluluk verici. belkide öğrencim olursun... :1rolleyes:

ahh keşke önümde sadece ufacık bir sınaw warr..onu geçtimmi meslektaşız:)
ayy gazaa gelsem süperr olcak bu konudada...klava: hakediorum

günaydın güzelim sen nasılsın?
sabah sabah sirkeli suyumu içtikten sonra hızlı hızlı yürüyerek işe geldim
bir heves tartıldım ama tabi dünden beri değişen bişey yok:roflol:
ne bekliyosam

canım hergün tartılma yaaa.tartılma günümüzde tartıl.hem daha dün 1 kilo vermiştin.bugünde 1 kilo verecek halin yok yaaa.bu kadar sık tartılma bence tatlım

bu tedaviden sonuç alabildin mi peki canım.sigara kullanmıyorum.meyve yemeye çalışıyorum zaten.sporda tek yapabildiğim nivea body hareketleri zaten ağır spor yapmıyorum.kilo alımı oldumu bu ilaçtan sonra sende.ondanda korkuyrm aslında.bizde çok şükür sorun yok fakat olmuyor sebebi yok yanii.kısmet galiba.şimdi senin varmı bebişin?

Günaydın kızlarrr kaydirigubbakcemile5 Valla bu diyet yemek işi ne zormuş .Sabah oluyor ne pişireceğimi şaşırıyorum Kendime hafif bişeyler.. Yemek seçen oğluma ayrı bir yemek, Diyet yemek yemeyen sebze sevmeyen kocama ayrı bir yemek akşama kadar yemek yapmakla geçiyor tüm zamanım.Bu gidişle yemek yaparken zayıflayan ilk kişi ben olacağım:roflol:

canım yaptığın bişeyden pişmanlık duyma bence.olmuş bi kere.bidaha yapma kendine hakim ol o okadar.arada olur kaçamak ama devam etmemek şartıyla canım

canım hergün tartılma yaaa.tartılma günümüzde tartıl.hem daha dün 1 kilo vermiştin.bugünde 1 kilo verecek halin yok yaaa.bu kadar sık tartılma bence tatlım

napıyım dün çok sevinmiştim
kocişe söyledim aferin aldım ondan:roflol:

alemsin valla ha canım?ne güzel işte zayıflada nasıl zayıflarsan zayıfla a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…