70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dodocum çiçeğimin zarifleiğine bayıldım ..çok güzel..iyiki senin olduğun bi topikteyim ..çok renklisin ..sadece bu jstini. için değil açık yürekliliğin için ...teşekkür ederim...

cnm ya günde 4 çay bardagı die geçio yanlş hatrlamıosam...ben 2 çay bardagı yedim bugn ama açım:)

ya bu hafta kilo veremedim gibi hissediyrm nedense yaaa.ooooooffff böle düşündükçe sıkıntı basıyor beni valla

buarada aşkı menuyu izleyen varmı şimdi yeni bölümü var ona takılıym biraz canımda hiç bişe yapmak istemiyr zaten

ya bu hafta kilo veremedim gibi hissediyrm nedense yaaa.ooooooffff böle düşündükçe sıkıntı basıyor beni valla

buarada aşkı menuyu izleyen varmı şimdi yeni bölümü var ona takılıym biraz canımda hiç bişe yapmak istemiyr zaten

bende onu izliyorum bi yandan
kilo vermişsindir tatlım bende vermedim sanıyordum ama 1 kg vermişim bak:dance:

sevgili Dodo , *toprak* , plazmiq , kuusuum , madamxL ilginiz için çook teşekkür ederim.
ayrıca diğer tüm fıstıklara da burdan selamlarımı sunuyorum.burayı okudukça daha da motive oluyorum insanın bi yerde desteğe ihtiyacı var iiki varsınız hepinize sağlıklı ve kalorisiz günler :))
El birliğiyle incecik olmak dileğiyle

kizlar merhaba ben lapa diyeti hakkinda soracaktim lapayi gun icinde ne kadar tuketebiliriz ben de uygulamaya calisiyorum ama fazla kaciriyorum galiba

cnm günde 4 kez birer çay bardagı diodu

dodo çiçekler için teşekkür ederiz canım, çok incesin :))

ciddn mimarmsnn:)ayy bende mimarr olmakk istioruum :dance::asigim:

kilo verenleri tebrik ederim kızlar sanırım ödemlerden kurtuldunuz bundan sonra daha rahat gider kilolar a.s.

cnm günde 4 kez birer çay bardagı diodu

ciddn mimarmsnn:)ayy bende mimarr olmakk istioruum :dance::asigim:

a.s evet canım cidden mimarım. umarım isteğine ulaşırsın, meslektaş olmak isteyen birilerini görmek mutluluk verici. belkide öğrencim olursun... :1rolleyes:

mesajları toptan okuyup toptan cevap veriyom kusura bakmayın haftaya bol bol görüşcez inş.
güleysa canım allah herşeyin en güzelini gönlüne göre versin doktor randevun nasıl geçti
red hoşgeldin canım aramıza vercez kiloları üzülme a.s.
dodo ben daha ne diyim ki sana tam bana göre xL bir gül yerimseniben süpersin ellerine yüreğine sağlık ilk demetinde güzeldi en güzel günler en güzel yarınlar seninle olsun
arkadaşlar benim regl dönemim ama daha olmadım bugün 30 gün ve kendimi şiş hissediyom sanırım bu hafta kilo veremicem spor fazla yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum hepinize yağsız tuzsuz yemekler dilerim sengözlerimebaksanab

ßende 72 kiloyum senağlama
Aranıza katılabilirmiyim benneyaptımki
ßende zayıflamak istiyorum ama olmuyo senağlama

Arkadaşlar, tatile çıkıyorum, bir haftalığına yokum.

Kilo bildiriminde bulunmak için mutlaka girmeye çalışacağım.

Hepinize sevgiler...

Beni unutmayın haaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

madamcım benim tavsiyem sana beşi bi yerde çay kullan hemen gidiyo şişlik bende olmak üzereyim kullandım ve şişlik kalmadı mutlaka çayla destekle kızlar dün aksamki yediklerim 1 kase hazır çorba 1 tane kepek ekmegi 4 tane zeytin bu sabah kahvaltım 1 kepek ekmegi 2 zeytin birazcık peynir 1 haslanmıs yumurta buarada herkese günaydınlar ben biraz sporumu yapıp geliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…