kizlar merhaba ben lapa diyeti hakkinda soracaktim lapayi gun icinde ne kadar tuketebiliriz ben de uygulamaya calisiyorum ama fazla kaciriyorum galiba
ya bu hafta kilo veremedim gibi hissediyrm nedense yaaa.ooooooffff böle düşündükçe sıkıntı basıyor beni valla
buarada aşkı menuyu izleyen varmı şimdi yeni bölümü var ona takılıym biraz canımda hiç bişe yapmak istemiyr zaten
kizlar merhaba ben lapa diyeti hakkinda soracaktim lapayi gun icinde ne kadar tuketebiliriz ben de uygulamaya calisiyorum ama fazla kaciriyorum galiba
dodo çiçekler için teşekkür ederiz canım, çok incesin :))
cnm günde 4 kez birer çay bardagı diodu
ciddn mimarmsnn:)ayy bende mimarr olmakk istioruum :dance::asigim:
bende onu izliyorum bi yandan
kilo vermişsindir tatlım bende vermedim sanıyordum ama 1 kg vermişim bak:dance:
mesajları toptan okuyup toptan cevap veriyom kusura bakmayın haftaya bol bol görüşcez inş.
güleysa canım allah herşeyin en güzelini gönlüne göre versin doktor randevun nasıl geçti
red hoşgeldin canım aramıza vercez kiloları üzülme a.s.
dodo ben daha ne diyim ki sana tam bana göre xL bir gül yerimseniben süpersin ellerine yüreğine sağlık ilk demetinde güzeldi en güzel günler en güzel yarınlar seninle olsun
arkadaşlar benim regl dönemim ama daha olmadım bugün 30 gün ve kendimi şiş hissediyom sanırım bu hafta kilo veremicem spor fazla yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum hepinize yağsız tuzsuz yemekler dilerim sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?