kanımca tuzlu yiyorsunuzdur. benim bilgilerime göre fazla tuz fazla su tutumu sağlayarak kanı ve insanın görünümünü şişiriyo. bi insanın günlük ihtiyacı bi çay kaşığı kadar bile değilmiş.
ben tuzu azalttığımda kilo vermedim ama çektim resmen...:lepi:
şimdi sapıttım orası ayrı ama tekrar dikkat etmeye başlayacağım. şiddet ile tavsiye ederim.
a.s.
canım hiç üzülme ödem çabuk atılır
bu arada bende RİZE ARDEŞENliyim hemşeri sayılırız :1hug::1hug:[/B]
plazmiq zaten prinç lapası yediğin neyi abartcaksınki üzülme ama bence sağlıklı değil ..birde öğrenciymişsin ...yapma ...derim..
maşallah cnm..dahada werirsin inş..
bizde weririrzzz inşkaydirigubbakcemile2
inşallah canım kendi kendime hiç başarılı olamıyordum
sizlerle beraber olcak inşallah
4 günde 1 kilo çok mutlu etti beni
birde kıyafetler ve çizmeler var üzerimde.karnımda çok tok
aman ağlama canım mis kokulu memleketimize tığ gibi olup gideriz inşallah :teselli:oooooooo burası buram buram karadeniz kokuyor özledim valla memleketimi dokunmayın ağlarım ama
selam
bende zayıflamaya çalışıyorum bu durağan hayat ve 3 yıldır oturarak çalışmanın sonucu çok kilo aldım nasıl vercez bu kiloları koşu bandı kullanmaya çalışıyorum ama haftada 3gün 30-45 dk arası anca
red hoş geldin canım ....toprak ben ödem attırıcı çay tarifi verdim dneyebilirsin .ço işe yarıyo ...
arkadaşlar şimdi tartıldım 1 kilo vermişim:)
çok mutlu oldum
ne güzel ne mutlu sana tebrik ederim :1hug:
ah ah ben tartılmaya bile korkuyorum :bbo:
çok sevindim canım tebrikler...bende tartılmamak için zor tutuyorum kendimi...umarım ben de vermişimdirrrdelikafadulden
ATARSIN ATARSIN HİÇ BOZMA MORALİNİ CANIM SENDE YAP ŞU LAPAYI GÖR BAK NASIL GİDECEK ÖDEMLER:1hug::1hug:canım hiç tuzlu sevmem hatta misafir geldiğinde yemeklerimde tuzu artırdığımda beni çok rahatsız eder ama şişiyorum anlamadım gitti :uhm:
evet canım hemşeri sayılırız :1hug: ödemide çabuk atarım inşallah :çok üzgünüm:
SÜPER SÜPER SÜPERSİN TATLIM:lepi::lepi::lepi: O BİRLER KATLANARAK GİDER İNŞALLAH sırnaşık şeyarkadaşlar şimdi tartıldım 1 kilo vermişim:)
çok mutlu oldum
AH AH O KISMA HİÇ GİRMEYELİM CANIM YA :a015::a015:oooooooo burası buram buram karadeniz kokuyor özledim valla memleketimi dokunmayın ağlarım ama
akşamda lapacığımı yedimmyarın gelşmeleri yazarımm
Hepinizi seviyoruuuuuuuuuuuuuum.
Bu çiçek grubumun fıstıklarına :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?