70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hiç tuzlu sevmem hatta misafir geldiğinde yemeklerimde tuzu artırdığımda beni çok rahatsız eder ama şişiyorum anlamadım gitti :uhm:

canım hiç üzülme ödem çabuk atılır
bu arada bende RİZE ARDEŞENliyim hemşeri sayılırız :1hug::1hug:[/B]

evet canım hemşeri sayılırız :1hug: ödemide çabuk atarım inşallah :çok üzgünüm:

plazmiq zaten prinç lapası yediğin neyi abartcaksınki üzülme ama bence sağlıklı değil ..birde öğrenciymişsin ...yapma ...derim..

ya ablacım 1gün denicem ben zaten bişeyleri sürekli yapamayan bi insanım ne kadar farkettrcek onu merak ettim..saol bni düşündgn içinsırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:asigim:

yaa az önce bikaç hafta önceki resimlerime baktım amma tombulmuşum yaa bi kere daha farkettim....
motiweym ama biraz direncim zayıfladı gbimm...üzgünn kızzzama motiwesi zayıflasada yıkılmamş kızzz

maşallah cnm..dahada werirsin inş..
bizde weririrzzz inşkaydirigubbakcemile2

inşallah canım kendi kendime hiç başarılı olamıyordum
sizlerle beraber olcak inşallah
4 günde 1 kilo çok mutlu etti beni
birde kıyafetler ve çizmeler var üzerimde.karnımda çok tok

inşallah canım kendi kendime hiç başarılı olamıyordum
sizlerle beraber olcak inşallah
4 günde 1 kilo çok mutlu etti beni
birde kıyafetler ve çizmeler var üzerimde.karnımda çok tok

ne güzel ne mutlu sana tebrik ederim :1hug:
ah ah ben tartılmaya bile korkuyorum :bbo:

oooooooo burası buram buram karadeniz kokuyor özledim valla memleketimi dokunmayın ağlarım ama

selam
bende zayıflamaya çalışıyorum bu durağan hayat ve 3 yıldır oturarak çalışmanın sonucu çok kilo aldım nasıl vercez bu kiloları koşu bandı kullanmaya çalışıyorum ama haftada 3gün 30-45 dk arası anca

oooooooo burası buram buram karadeniz kokuyor özledim valla memleketimi dokunmayın ağlarım ama
aman ağlama canım mis kokulu memleketimize tığ gibi olup gideriz inşallah :teselli:

bende koşu bandı vs. gibi spora vakitte yok bende hep oturarak çalışıyorum ve öğün atlıyorum dolayısıyla akşama bolca yükleniyorum sonuçta bende tombik oldum ama burada zayıflıyacağız inşallah :1hug:
dodocum nerdesin güzel tavsiyelerine ihtiyacım var bu ödemi ne atar sen bilirsin canım benim :1hug:

ne güzel ne mutlu sana tebrik ederim :1hug:
ah ah ben tartılmaya bile korkuyorum :bbo:

çok sevindim canım tebrikler...bende tartılmamak için zor tutuyorum kendimi...umarım ben de vermişimdirrrdelikafadulden

teşekkürler kızlar dayanamdım tartıldım sevincimi hemen payaşayım dedim
ama öğlen biraz fazla kaçırmışım galiba 1 kaşık et kavurma,1 domates ve pilav yedim
şimdi o yüzden salatamı yaptım yağsız onu yiyorum

ATARSIN ATARSIN HİÇ BOZMA MORALİNİ CANIM SENDE YAP ŞU LAPAYI GÖR BAK NASIL GİDECEK ÖDEMLER:1hug::1hug:
arkadaşlar şimdi tartıldım 1 kilo vermişim:)
çok mutlu oldum
SÜPER SÜPER SÜPERSİN TATLIM:lepi::lepi::lepi: O BİRLER KATLANARAK GİDER İNŞALLAH sırnaşık şey
AH AH O KISMA HİÇ GİRMEYELİM CANIM YA :a015::a015:
akşamda lapacığımı yedimm yarın gelşmeleri yazarımm

VALLA HERKES LAPA GÜZELİ :asigim::asigim:

benimde bugunku yediklerm sabah 1 kepek ekmek 1 haslanmış yumueta öglen biraz mantı akşamı henüz yemedim kızlar bu arada spor aletim geldi sabahtan beri ona urastım en sonunda kurdum ve ilk sporumu yaptım kızlar 50 dakıka yada bi saat işte spor yaptım 500 kalori kadar harcadım gözüküyo spor yapanlar bi bilgi verirlerse sevinirim yeni gelen arkadaşlarda hosgelmişler sefalar getirmişler a.s.

sevgiler kızlar...hepinize selam...bugun lahana corbasının 4. gunuydu ve ben artık dayanamayıp bıraktım..ve kusanın şu sımıtlı dıetıne basladım.bugun tartıldım 1 kilo gıtmiş ona çok sevindim..yola devam..hepimize kolay gelsin :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…