70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buarada sabah bir dilim kepek ekmek,domates,zeytin,peynir yedim.arada portakal,öğlen ıspanak ve ayran tükettim.akşama sote tarzı bişeler düşünüyrm.ikindi vaktide süt içecem.akşam yatmadan meyve yerim sanırım.

bu hafta spor pek yapamadım elde olmayan sebeplerle.bugün başlayacam tekrar.sizler neler yapıyorsunuz spor kızlar

canım lütfen kimse biryere gitmesin....evet yanlış anlaşılmış olabilirsin..ama sen durumu açıkladın ...zaten bizlerde senin bunu farklı bi amaçla söylemediğini düşündük eminim kırılan arkadaşlarım bile bu şekilde düşündüler..hepimizin amacı belli ..hep beraber olalım ...öptüm ...

kızlar ben bu sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım ...memeleketten gelen tamamen doğal kuşburnu marmelatı,şekerpancarı pekmezi,birtane sahanda yumurta ve domatez yedim .tabi bu söylediklerimden 1 er talı kaşığı hatta o kadar bile değil...platesimide yaptım ve bugün sırf karın çalıştık müthiş yandı heryerim ...sonra yine 11:30 civarı bitane armut yedim ..az önce bir kase çorba içtim ekmeksiz...daha sonra ne yaparım bilmiyorum ...düşünücem .....bu arada sırf pirinç lapası çok zararlı ve kendinize eziyet ...adasu kesinlikle sana katılıyorum...herşeyden az kararında yerseniz bir sorun kalmaz ...ve ben bugün tartıldım 73.8 çıktım çok sevindim ...kızlar birde bendaha öncede yazmıştım evet sütü yapan tekşey su ...birde yağsız makarnayla yoğurt beraber yiyincede çok süt yapıyo...ayrıca çok su için ama suyu mümkün olduğunca ılık için arkadaşlar 2 katı daha faydalı ..

kızlar limon,elma,tarçın,tane karabiber ve karanfil suya atıp kaynatılıyormuş.bu yağ eritiyomuş.deneyen var mı?

canım ben onu duydum gerçekten çok faydası varmış kullanan arkadaşlarım öyle dedi ve bende yapmayı düşünüyorum yeşil elma olacakmış unutma :1hug:

slm cnm ya bu lapayı kaç gün kulanmalyız ve ara öğünlerde başka bişeler yememiz gerekiyomu

cnm ben yazını yeni gördüm
dur daha tanişmadık bile gelmenle gittmen bir olmuş şekerim
madem sorun yok o halde geri geli cnm
bekliyoruz

bence zorla kendinii mutlaka iç canım.önüne şişeyle su koy bunu bitirmeliyim bugün diye şartlandır kendiniiia.s

ah cnm ya keşke içebilsem ya dedğin gibi şişeyel dolaşacam artık:roflol::roflol::roflol::roflol:

kuusuum ya çok geç başliyo cnm bugün yapıyım dedim kızm üstmden inmedi onunla nasıl yapacam bilmiyom ama çok faydalı olduğunu anladım firsat buldukça yapacam cnm
özelikle karın bölgesini çok faydalıolduğunu söylüyo ebru şallı

evet ama nette tekrarını veriyo hemde ilk programından bugüne kadar olanların hepsini ....kızın uyuyunca yapabilirsin ..gece tekrarı baya geç 1 gibi felan yani ..

kızlar ben sabah arpa şehriyeli bir tabak çorba içtim
az öncede bir tane kaşarlı tost yedim çok mu sizce yaaaaa

ben de geldim a.s.
174 boyum var 77 kg ım
ya evlendiğimde 67 kiloydum 6 ayda 10 kilo aldım işin hoş tarafı eşimi de şişmanlattım :lepi: ben kilo almam diyen insana 10 kilo aldırdım sırnaşık şey
da kilo vermeye karar verdim ya kumaş pantolonlarım olmuo falan trajik durumum ya senağlama

of of of of ben bayılırım kuymağa ya babam süper yapar karadenizlimisiniz sizde:1rolleyes:
canım çekti valla şimdi yaa:1shok::

evet canım karadenizliyim trabzon çaykara ah ah benimde çok canım çekti ama ne yapalım mecburen bir süre kuymak yemek yok :1no2:

bugün evdeyim arkadaşlar ama üzüldüm ya haftaya kilolarımızı ölçtüğümüzde herhalde rezil olucam yardımcım geldi ev temizliği için aa abla kilo mı aldın sen dedi :dilcikar:gerisini siz düşünün artık diyetteyim bile diyemedim utancımdan zaten vücudumda belli dönemlerde ödem oluşur yine şiştim ben senağlama

kanımca tuzlu yiyorsunuzdur. benim bilgilerime göre fazla tuz fazla su tutumu sağlayarak kanı ve insanın görünümünü şişiriyo. bi insanın günlük ihtiyacı bi çay kaşığı kadar bile değilmiş.
ben tuzu azalttığımda kilo vermedim ama çektim resmen...:lepi:
şimdi sapıttım orası ayrı ama tekrar dikkat etmeye başlayacağım. şiddet ile tavsiye ederim.
a.s.

slm cnm ya bu lapayı kaç gün kulanmalyız ve ara öğünlerde başka bişeler yememiz gerekiyomu[/

ah cnm ya keşke içebilsem ya dedğin gibi şişeyel dolaşacam artık:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım önceki sayfalarda anlattım ara öğünlerde meyva yiyoruz sadece ve 2 gün yapılıyor regl dönlerinde ise çok daha etkili ben birgün yaptım bu sefer ve 700 gr gitti:1hug:

canım hiç üzülme ödem çabuk atılır
bu arada bende RİZE ARDEŞENliyim hemşeri sayılırız :1hug::1hug:

kızlar öglen yemegim pirinç lapasıydı ama bira abarttım yaaabaharatını filannnacaaip tok tutuo gbimm en azndan şimdilikk inş işe yararrr...

red hoş geldin canım ....toprak ben ödem attırıcı çay tarifi verdim dneyebilirsin .ço işe yarıyo ...

plazmiq zaten prinç lapası yediğin neyi abartcaksınki üzülme ama bence sağlıklı değil ..birde öğrenciymişsin ...yapma ...derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…