GÜNAYDIN GÜZELLER TAKIMI
nasılsınız bakalım ben bugün 73 40 çıktım inanılmaz sevindim bu lapa süper bişey yahuuu
bende öglende başlıcam ayy sabah başlıcaktım hain pirinçler pişmediii.....ayy çokkk güzell yazarım gelişmeleriiikaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜNAYDIN GÜZELLER TAKIMI
nasılsınız bakalım ben bugün 73 40 çıktım inanılmaz sevindim bu lapa süper bişey yahuuu
kızlar günaydın nasılsınız ...... ayyy bu lapa ne lapası nasıl yapılıyo banada anlatın:enbuyukkk::enbuyukkk:bende öglende başlıcam ayy sabah başlıcaktım hain pirinçler pişmediii.....ayy çokkk güzell yazarım gelişmeleriiikaydirigubbakcemile3
of of of of ben bayılırım kuymağa ya babam süper yapar karadenizlimisiniz sizde:1rolleyes:kuymak yenmez mi be canım bilirim tabi en gözde yemeğimiz ama biz onu kahvaltıda değilde diğer öğünlerde tüketiriz tabi şimdi yenmez yense de kilo yapar napalım bir müddet kuymaksız yaşamak gerek :1hug:
delimisin :roflol:süper yemişsin cok falan değil sakın bozma moralini tatlım devam durmak yoksositosositosositosositokahwaltıda 2 tane wasa krem peynr we az biber salçasıyla çayy bideee 4 tane küçk kültr mantarı yedimm çokkk mu![]()
bende öglende başlıcam ayy sabah başlıcaktım hain pirinçler pişmediii.....ayy çokkk güzell yazarım gelişmeleriiikaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın nasılsınız ...... ayyy bu lapa ne lapası nasıl yapılıyo banada anlatın:enbuyukkk::enbuyukkk:
pirinci kaynatıp üstüne yoğurtmu dökülüyoooof of of of ben bayılırım kuymağa ya babam süper yapar karadenizlimisiniz sizde:1rolleyes:
canım çekti valla şimdi yaa:1shok:
delimisin :roflol:süper yemişsin cok falan değil sakın bozma moralini tatlım devam durmak yoksositosositosositososito
valla canım süper bişey ama yoğurtla yapıyor bazıları yoğurtsuz yap üzerine nane ve pul biber atıyorum ben süper oluyorcokacimcoookcokacimcoook
ben bir gün yaptım ertesi günü vaktim olmadı lapayı yapacak
faydasını göreceksin :1hug::1hug:
pirinci kaynatıp üstüne yoğurtmu dökülüyooo
canım cok teşekkür ederi bende uzun zamandır kilo vermeye uğrasıyorum ama olmuyo bu dediğini deniycem ne kadar yapmak gerekiyocanım 1 su bardağı pirinci haşla ve gün içinde üzerine baharatlar koyabilirsin tüketeceksin lapanın yanında sadece meyva yiyebilirsin diğer besinler cıssss oluyordelikafadulden
2 gün yapabilirsin ödem atmak ve duran kiloyu hareketlendirmek için birebir ben uzun süredir kilo veremiyordum şimdi yine başladı çok şüküra.s
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben şöyle yapıyorum canım
1 su bardağı pirince 2 su bardağı su koyuyorum tabi önceden beklettiysem 1 e 1 ölçü uygluyorum ya pilavın yağısızı işte bu :roflol::roflol::roflol:
önceden lapanın üzerine 3 4 kaşık yoğurt koyuyordum ama sonradan yaptığım araştırmalara göre yoğurtsuz yendiği zaman çok daha etkili olduğunu öğrendim
3 e bölüyorum bu lapayı sabah öğlen akşam şeklinde aralarda ya da canım istedğinde de meyva yiyorum
bence lapaya yiyeceğin zaman baharatlar eklersen çok daha fazla faydasını görürsün :1hug:
canım ben bebek emziriyorum acaba bu lapadan yapsam sütüm kesilirmi bende zayıflamak istiyorum bizararı olmaz dimiCADIARZUkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben şöyle yapıyorum canım
1 su bardağı pirince 2 su bardağı su koyuyorum tabi önceden beklettiysem 1 e 1 ölçü uygluyorum ya pilavın yağısızı işte bu :roflol::roflol::roflol:
önceden lapanın üzerine 3 4 kaşık yoğurt koyuyordum ama sonradan yaptığım araştırmalara göre yoğurtsuz yendiği zaman çok daha etkili olduğunu öğrendim
3 e bölüyorum bu lapayı sabah öğlen akşam şeklinde aralarda ya da canım istedğinde de meyva yiyorum
bence lapaya yiyeceğin zaman baharatlar eklersen çok daha fazla faydasını görürsün :1hug:
kızlar bu lapayı kaç gün yiyecez zayıflayasıya kadar lapa mı yiyecez
yok güzelim 2 gün yapmak gerekiyomuşkızlar bu lapayı kaç gün yiyecez zayıflayasıya kadar lapa mı yiyecez
en fazla 2 gün yapabilirsin canım kafidir bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor inanıyorum ki faydası olacak:1hug:canım cok teşekkür ederi bende uzun zamandır kilo vermeye uğrasıyorum ama olmuyo bu dediğini deniycem ne kadar yapmak gerekiyo
dene canım valla hiç zor olmuyor bak göreceksin ama 1 damla bile yağ koyma tamam mıbende haftasonu deniyeyim bari.zaten benim normal pilavım da yağsız olur o yüzden acayip bişey olmaz heralde.
sabah zor olmuyo mu yemek:uhm:
canım ben
bebek emziriyorum acaba bu lapadan yapsam sütüm kesilirmi bende zayıflamak istiyorum bizararı olmaz dimiCADIARZU
kızlar bu lapayı kaç gün yiyecez zayıflayasıya kadar lapa mı yiyecez
haklısın canım zaten cok sağlıklı bişeydeil çinlilerden belli olmuyomu piriç yemekten tıfıl kalmışlar:1ninca:Yemeğe kalksak herhalde bizi hastane köşelerinden toplarlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu 2 gün yapıılıyor ayrıca regl öncesi veya döneminde yapıldığında daha çok veriliyormuş o dönemde vücut daha fazla su tutuyor ya sanıyorum onunla ilintili bir şey 2 günden fazla kesinlikle ve kesinlikle yapmayın zaten yapamazsınız böğğğ gelir insana:roflol::roflol::roflol::roflol:
haklısın canım zaten cok sağlıklı bişeydeil çinlilerden belli olmuyomu piriç yemekten tıfıl kalmışlar:1ninca:
ÖNEMLİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
şuan şok olmus durumdayım omrum boyunca boyle bı duruma düşmemiştim.kendımı mıkser gıbı hıssettım ortalıgı karıstırıp gıtmıs gıbı olmusum dedıklerım tamammen yanlıs anlasılmıs keske alınganlık yapmak yerıne guleysa gıbı degısık fıkırler sunsaydınız ben kılo bıldırımı yaptıgım halde gorulmemıs benım kalabalık demektekı nıyetım kesınlıkle buydu tabıykı kalabalıklık guzel yanlız degılız ne mutlu .ben onlarca ınsan calıstıryorum ve bugune kadar kımsenın kalbını kırmadım surda 2 dakkada kırmısım çok ozur dılerım ama yanlıs anlasılmısım.sızı uzduysem neolur kusura bakmayın ben yaza kadar herseyımle degısmek ıstedıgıme burda karar verdım ve hepımız ıcın HERSEY GUZEL OLSUN dıye paylasım yapabıleyım dıye uye oldum.o cumleyı kurarkende amacım yenı seyler bulmak burayı dahada guzellestırmektı.kalbını kırdıgım tum kadınlar kulubu uyelerınden mılyonlarca kez ozur dılerım.hakkınızıda lutfen helal edın.
guleysacım canım senle sankı daha bı farklı paylasım yaptık bebek ıstıyomussun Rabbım hayırlı evladı dogru zamanda versın eşınle mutlu huzurlu yuvanı devamlı kılsın.annecıgımınde cok slmı var.yememege calısıyorum.dılerım baska bı topıkte yıne kesısır yollarımız.çok sevdım senı adasu ve dıger ısmını sayamadıgım tum doslarım dıleım bu yaza gercektensaglıklı ve zayıflamıs olarak gırerız basarılar kalbım sızınle...
haklısın canım zaten cok sağlıklı bişeydeil çinlilerden belli olmuyomu piriç yemekten tıfıl kalmışlar:1ninca:
günaydın canım...ödem söktürücü çay olarak ne kullanıyorsun..etkili bişiy sanırım bende kullanmak istiyorum...bazen ödem oldugunu hissediyorum vücudumda