kuusuum bende baya uğraştım ama sonunda bişeyler yapabildim o kopyala yapıştır bölümü varya ilk kutucuk hani orada iki ayrı satır var hepsini değilde ikincisini kopyalayıp yapıştırıyorsun ben öyle yaptım oldu inş. sende başarırsın
siarfim hoşgeldin canım aramıza bebişin hayırlı olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin:Saruboceq:
* MadamxL: Hep beraber tatliş
* yellowdaisy: Tatlım, neler yaptığımı daha önce yazmıştım. İşte linki http://www.kadinlarkulubu.com/4996131-mesaj345.html ve evet 15 kilo vermek vücudumu, değiştirdi, kendi gözüme daha güzel gelmeye başladım sositososito ama bence en önemli enerjik olmaya başlamam oldu. Yerimde duramıyorum yellowdaisy :teytey:
* yellowdaisy: İçimde kanayan bir yaraya barnah basmışsın daisyciğim. O hamile misin lafından bana da gına gelmişti. Ben de "yoo şişmanım" deyiveriyordum inadına. Karşımdaki de dumur bir vaziyette bakakalıyordu. Eskidendi çooooook eskiden delikafadulden
* yağmurtasi: Menün güzel, iyi düşünülmüş gözüküyor. Ağır falan da değil, için rahat olsun.
* bhk: Bu hafta fazlası gidecek gibi gözüküyor güzelim.
* siarfim: Bebişin bu dünyaya sen aramıza hoşgeldiniz canım a.s.
* * kuusuum: Ben de çam balı seviyorum, iyi aklıma getirdin alayım bari.
Kilo çizelgesi ekleme: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html Bu linkte anlatılıyor canım. Yine olmazsa haber ver, bakalım çaresine.
* sevilcan: Bir günden bişeycik olmaz tatlım, sen moralini yüksek tut emi? :teselli:
* melisa: Hoşgeldin güzelim a.s.
* aappllee: Bilgisayarının masaüstüne paint ile kocaman bir 70 rakamı hazırlayarak yerleştirsene. Güzel motive oluyor böyle şeyler.
* *toprak*: Azimliyim, azimlisin, azimliyiz.. Hiçbir yağ hücresi elimizden kurtulamaz delikafadulden
* plazmiq: Hoşgeldin güzelim, hepberaber a.s.
* u2rem: Regl dönemimde kilo vermeyi bırak 2 kilo fazla çıkarım hep tartıda ama bitince gidiyor hepsi merak etme. Su tutuyoruz heralde o dönemde. Bilimsel izahını bilen biri açıklasa keşke. :uhm:
* * FREZYA: Benim de mekik çekmeye başlamam lazım. Sen hep yaz böyle çektim diye de ben sana özenip başlarım umuyorum. Ayrıca günaydın mesajına bayıldımmm.
* xxgizemxx: Ailecek geçmiş olsun tatlım. Çabucak iyileşin inşallah :1hug:
* lsce: Hoşgeldin tatlım :)
Kızlar deli gibi, herkese yazdığım cevabın önüne alıntısı ekledim. * işaretine tıklarsanız "ben ne yazmışımda bu çatlak bana bu cevabı vermiş" merakınızı giderebilirsiniz.
ay ben denedim ama bakalım dodocum çok sağol canım ...bakalım şimdide çıkmazsa ..diğer arkdaşalrımada ayrıca teşekkür ediyorum...
adasu canım 69 kiloya inince 60-69 grubundan mı devam edicess yazışmalarımıza...hepimiz birden 70 in altına düşşsek de grup halinde gitsek keşkee..umarım en yakın zamanda 69 oluruss
*güleysacım ilgin için tesekkür ederim arastırdım ama bence fikrim sırf yan bacak kaslarını calıstırıyo şimdi garfurdan geldım ayyy anam ne pahalı şeylermiş bu sipor aletleri bi indirimdelermiş bişey begendim içime sindimişti ama 400 tl çektiler bizimkide razı gelmedi zaten artık netten uzay yürüyüşünü almayı düşünüyorum bakalım akşamki yediklerim 200 gram kadar et yedim biraz beyaz ekmek birazda yogurt çok yemişim demi neyse kızlar yine ugrarım bye
tesekkür edrim hoş bulduk sesimi duyan oldu sonudaWHITEHALL, geçmiş olsun, düşürme motivasyonunu arkadaşım..
SERWENAY, hoşgeldin, ben de yeni düştüm buralara, zayıflıycaz beraber, incecik olcez yaza..
benimm basımdada aynı ole bı adam var butun erkekler böle herade koşu bantı istiyorum iki gün bincen bi kenarda bırakcam olmaz diyo nasıl sinir oluyorum bir bilsenkötükedihüsogünaydınlarrrrrrrrrrr KK nın güzel hanımlarııııııııııııııı nassınız bugün ben henüz kahvaltı yapmadım kaynanam çağırdı :jeyyar: ama fazla yemem korkmayın ekmeğimle birlikte gidicem birde sandaloz sakızı ve sirkeli suymuda içtim gitsin yağlar bide sapor yapabilsem yapıyom ama az :çok üzgünüm:
sevilcan günaydın canım temizlik için kolay gelsin sana dikkaet et temizlik yaparken ani hareket yapma
serwenay sanada günaydınlar aramıza hoşgeldin kurtulalım artık kilolardan yetti gari
arkadaşlar bu arada eşim bana dün çok güldü çok kızdım eşim diyete başladığımı bilmiyordu söyledim ve kahkahayı bastı bi sinir oldum bi sinir oldum kötükedihüso bu gün başlarsın yarın biter diye dalga geçti bende iyice gaza geldim kurtulcam kilolardan haydin hepinize kolay gele kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?