70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuusuum, olmuş tatlım, pek de güzel yapmışsın işte. Güle güle kullan çizelgeni. Kelebek çabucak cubuğun sonuna konar inşallah :)

Egzersiz yapmayanlarımız utansın diye aşağıdaki resmi ekliyorum. (Başta ben! )

dodo süpersin arkadaşım bencede ...ben yapıyorum ama hemde hiç aksatmadan ...şimdi bide plates topu alıcam ....inş ...

sağol arkadaşım dünden beri çatladım onu yapcam diye sayende yaptım canım..hadi hepimize kolay gelsin ...Şeniz

melisa ,plazmiq ve isce aramıza hoşgeldiniz bayanlar a.s.
kuusuum başarmışsın güzelde olmuş kilo çizelgen durmak yok yola devam yerimseniben
dodo ay ben seni yerim :1hug: nerden buluyon böyle ilginç şeyleri net kurdu seni sırnaşık şey

CNM YA BAYILIYOMSANA ANLADĞİM KADARİYLA ÇOK NEŞELİ VE ESPRILI BİR HATUNSUN ŞEKERİM
CNM YA KIZIMDAN FRSAT BULAMIYORUM FAZLA BEN YÜRÜME BANTINA BİNİYOM ODA BİNMEK İSTİYO CADI
NE OLACAK BU HALIM KIZLAR İTRAF EDYORUM DÜN KURABİYE YEDİM KENDİMİ TUTAMADIM

ay ben denedim ama bakalım dodocum çok sağol canım ...bakalım şimdide çıkmazsa ..diğer arkdaşalrımada ayrıca teşekkür ediyorum...

KUUSUUM HAYATIM TAKVİMİN HAYRLI OLSUN CNM

adasu canım 69 kiloya inince 60-69 grubundan mı devam edicess yazışmalarımıza...hepimiz birden 70 in altına düşşsek de grup halinde gitsek keşkee..umarım en yakın zamanda 69 oluruss

CNM İNŞALLAH HEP BERABER GİDERİZ:teselli:kaydirigubbakcemile5

GÜNAYDIN ZAYIF HATUNLAR HEPİNİZE GÜZEL AZ YEMEM GÜNÜ OLSUN İNŞALLAH ÖPTÜM SİZLERİŞeniz:teselli:

günaydııınnnn lülülülülülüa.s.

Allahım bu ne hava böyle İzmirde acayip bir yağmur vaar şemsiye ters dönmeden iş yerine ulaştım ya tamam çıkmam artık dışarıı:teytey:

a.s.herkese günaydın arkadaslar valla kavaltıyı cok erken ettım umarım acıkmam 2 kepek dilim ekmegi 5 yeytin biraz da peynir bi kasede asura kötürdüm bugün işim cok esyaların yerini degişecegim şöyle dipten köşeden temizlik yapıcam herkes ne durumda biraz erken ama bacınız bugun erkenci idare edin:enbuyukkk

günaydın kızlar valla sayenizde kendimi çok iyi hissediyorum.
akşam az bişeyler yedikten sonra 1 saat kadar spor yaptım.vücudum ham olduğu için biraz et kesmiş ama çok enerjik hissediyorum kendimi.
sabah yumurtanın sarısında yağsız bir omlet,3 zeytin,1 dilim peynir ve az ekmek yedim.biraz önce de yarım portakal.az da olsa spor yapmayı ihmal etmedim işe gelmeden.
bu sefer inanıyorum başarıcam bende

*
canım ne beğendin?ne almayı düşünüyorsun peki ?neyin fiyatı 400 tl canım

herkese günaydın arkadaşlar adacım teşekkr ederim işte hastalık daha iyiyim ben kendi halime kalıp buraya uğrayamayınca 600 gr almışım motivasyon cok önemli örnek benn

slm kızlar benide aranıza alırmısınız 76 kiloyum ve cil zayıflamaya hiçtiyacım var lütfen

günaydın kıslaaaarrr..
sabah kahvaltım: yumurta, peynir, yulaf ezmesi (içine yoğurt, ceviz, kayısı)
benim kuzu uyursa spor yapıcam
bi de su şisesi yanımda, su içiyorum bol..

WHITEHALL, geçmiş olsun, düşürme motivasyonunu arkadaşım..
SERWENAY, hoşgeldin, ben de yeni düştüm buralara, zayıflıycaz beraber, incecik olcez yaza..

günaydınlarrrrrrrrrrr KK nın güzel hanımlarııııııııııııııı nassınız bugün ben henüz kahvaltı yapmadım kaynanam çağırdı :jeyyar: ama fazla yemem korkmayın ekmeğimle birlikte gidicem birde sandaloz sakızı ve sirkeli suymuda içtim gitsin yağlar bide sapor yapabilsem yapıyom ama az :çok üzgünüm:
sevilcan günaydın canım temizlik için kolay gelsin sana dikkaet et temizlik yaparken ani hareket yapma
serwenay sanada günaydınlar aramıza hoşgeldin kurtulalım artık kilolardan yetti gari
arkadaşlar bu arada eşim bana dün çok güldü çok kızdım eşim diyete başladığımı bilmiyordu söyledim ve kahkahayı bastı bi sinir oldum bi sinir oldum kötükedihüso bu gün başlarsın yarın biter diye dalga geçti bende iyice gaza geldim kurtulcam kilolardan haydin hepinize kolay gele kendinize iyi bakın

benimm basımdada aynı ole bı adam var butun erkekler böle herade koşu bantı istiyorum iki gün bincen bi kenarda bırakcam olmaz diyo nasıl sinir oluyorum bir bilsenkötükedihüso

sen de onunla geçersin dalganı madamxl'cim zayıflayınca.. benimki de gülüp duruyo bana eski kıyafetlerim olmadıkça, ama sen duuurrr, az kaldı az..

ayy ya çokk heycanlı böyle birlikte bşylr yapmak....heycandan 200gram wermişim dünden berii...bu yarışma haftalık mı oluo....sitenin acemisi olarakk sormak istedm:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…