70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim canım..Makarna yemeyim yinede geçen gün kepeklisini aldım oda kötü bişeymiş allah günah yazmasında ...Bugün havada yağmurlu. Yürüyüşde yapamayacağım.. işin kötüsü evdeki koşuşturmaca ve iş yapmak spor yerine geçmiyormuş maleseffff :çok üzgünüm: kilo veremeyeceğime kendimi inandırdım da bari daha fazla almayayım diye uğraşıyorum artık senağlama

canım olmadı şimdi baştan pes ettin nedemek kilo almamaya calışmak tamam almıycaksın ama hedefinde vermek olucak pes etme vericeksin hep beraber vericez yaza süper giricez buna inan hepimizin ortak noktası kilo vermek onun icin burdayız birbirimize destek veriyoruz ve cok şanslıyız hadi şimdi silkelen ve yolla devamm sakın pes etme bak heeeklava:

Selamlar 60 kilodan 77 kiloya çıktım, burda bende en azından 70 e düşeyim diyorum artık sanırım zamanı geldi zayıflamanın a.s

Bugün yediklerim ve yiyeceklerim, şimdi başladığım için biraz düzensiz yarın düzene girer kaydirigubbakcemile2

Sabah çay (tek şekerli) 4 tane diyet bisküvi
Öğlen cacık, fırında patates ve tavuk, çok az pilav (ekmek yok)
Ara öğün diyet bisküvi şekersiz çay
Akşam çorba düşünüyorum (ekmek yok)
Ara öğün meyve

işyerinde öğlen yemeklerini yiyorum o yüzden çıkan yemeklerden az miktarlarda tüketiyorum.Sabahlarıda 10 dakika yapabildiğim spor hareketleri yapıyorum.

(Ekmek yemem çok nadir yerim o zamanda kendi yaptığım kepekli ekmeklerden yerim.)

Çorba tarifi buldum akşama deniyeceğim belki denemek isteyen olur :) Ben bu çorbayı yarın sabahta içerim cokacimcoook:jeyyar:

SEBZE ÇORBASI

Malzemesi:
150 gr. ıspanak
1 soğan
1 litre et suyu
tuz
karabiber
1 tutam tuz,
1/2 demet maydanoz
1/2 demet dereotu
bir kaç salata yaprağı

Hazırlanışı:
Ispanakları soğuk suda yıkayın, büyük parçalar halinde doğrayın. Soğanı soyun büyük parçalar halinde kesin. Et suyunu katın. Kısık ateşte 15 dakika kaynatın. Tuz, karabiber ile tadlandırın. Maydanoz, dereotunu ve salatayı soğuk su altında yıkayın. İnce ince kıyıp çorbaya ilave edin.

Hazırladıktan sonra blendırdan geçirmeyi düşünüyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
yiğitimmm öyle konuşma hepimiz adasu nun dediği gibi olacak, kendini koyverme, dışarıda yürüyemiyorsan evin de büyükse evin içinde yürü, hareket yap, az da olsa hareket etmek iyi, biz bu kiloları vereceğiz, kilolar bizden korksun, yaza çıtırlar geliyor.

aaa hiç olurmu öyle şey vazgeçmek yok ben geçen sene 10 kilo kadar verdim şimdide 10 kilo vericem ...akşama yapabilirsen mantar sote yapabilirsin...tavuklusuda güzel oluyo zeytinyağlı bu bir diyet yemeğidir...daha önce uyguladığım diyette vardı ben şimdi onlarda n karma yapıyorum..sabah 2 dilim kepekli ekmek yedim 5 zeytin (5 tane zeytinde bir çay kaşığı kadar yağ varmış )buda vücudun yağ ihtiyacını karşılıyomuş.biraz beyaz peynir yedim..domates salatalkda var ama domates zamanı değil tercih etmiyorum...öğlende çorba içtim.şimdide ara öğün olarak yeşil çay içiyorum...

birde kızlar hersabah 1 litre kadar sıcak suyu mümkünse 10 dakika kadar kaynatın ve kpatın suyun altını .10 dk içinde suyun içindeki bazı mineraller çözülüyomuş glb .sonra bu 1 litre suyu fazla soğutmadan için 1 hafta içinde bile farkı fark etceksiniz.arzu ederseniz içine birazlimon sıkıp taze nane de koyabilirsiniz.

hoş buldum adasu başladım bakalım bu başlığı görünce biraz yediklerime bakıcam vitamindir proteindir bunlardan eksik kalmadan yediklerimi azaltarak devam edicem

yiğitimmm bırakma bu işin peşini hep birlikte kurtulcaz bu kilolardan ben önce kendime sonra size güveniyorum, sende kendine güven sonra bizee aaa geliriz topluca seni zorla sokarız diyete kolay mıymış bırakmak öyleee klava: kaydirigubbakcemile5

hiç denemedim yarın sabah deneyeyim ben yeşil çayın zayıflamada yardımcı olduğunu düşünüyorum en azından daha önce bana olmuştu yeşil çay içmeyi düşünüyordum bunu da deneyeyim limonda hoş olur kaydirigubbakcemile5

Bir de ben sodanın gazını çıkarıp içiyorum mineraller açısından iyi sade soda hoşuma gitmiyor ama gazı gidince güzel oluyor onuda tavsiye ederim :)

bende plates izleyemiyorum iş yerinde olduğum için ama bir kaç hareket yapıyorum az az başladım bakalım azimliyim olacak artık bu iş

resimli hareketler bulursam ekleyim akşama

Son düzenleyen: Moderatör:
slm bayanlar adasu listede yer varsa benide ekliyebilirmisin ben bugünden itibaren başladım sabah sandaloz sakızı ve elma sirkeli su içtim bugün 75 kiloyum sabah tartıldım hedef 65 inş.hadi bakalım hepimize kolay gelsin

Aslında bende vazgeçmek istemiyorum ama ne yapayım yemek benim için bir zevkk..Yarında günüm var gelde yeme :çok üzgünüm: Aslında benim için kilo vermenin formülü belli. az ve sık yemek, ekmeği azaltmak, lokmaları çok çiğnemek, bol su içmek,
vee mutsuz olmak, mutsuz olduğumda müthiş kilo veriyorum... Dokuz aylık hamileliğimde 8 kilo aldım.. Doğumda hepsini verdim. ama 4 aygeçti 8 kilo almışım yeniden... Offf offff:çok üzgünüm: Neyse kızlar takipdeyim hepinizi... Önerilerinizden faydalanıyorumm.a.s.

Gününde olsa sende biliyorsun formülü az yersin canım yaa sakın bırakma peşini olur mu?

Bende yemek yemekten keyif alıyorum ne yazık ki cokacimcoook kilolarda beni seviyor ben onları sevmiyorum kovucam hepsini oturdu kaldılar onlar inatsa ben daha çok inadımm :dilcikar: klava:

canım pazartesi yarışma tekrar başlıcak şimdi bitti zaten hafta pazartesi eklerim senide o gün tartılıp net kilonu bize bildirirsin tamammı yerimseniben

pazartesi mi verdiğimiz kiloları söylicez adasu?
tabi verebildikse..:bbo:

walla ben bir kilo verebilirsem sevinicem..
hamurişi tatlı hiç yemiyorum ama cok ağır bir diyet de yapmıyorum..
bakalım nasıl olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…