Teşekkür ederim canım..Makarna yemeyim yinede geçen gün kepeklisini aldım oda kötü bişeymiş allah günah yazmasında ...Bugün havada yağmurlu. Yürüyüşde yapamayacağım.. işin kötüsü evdeki koşuşturmaca ve iş yapmak spor yerine geçmiyormuş maleseffff :çok üzgünüm: kilo veremeyeceğime kendimi inandırdım da bari daha fazla almayayım diye uğraşıyorum artık senağlama
birde kızlar hersabah 1 litre kadar sıcak suyu mümkünse 10 dakika kadar kaynatın ve kpatın suyun altını .10 dk içinde suyun içindeki bazı mineraller çözülüyomuş glb .sonra bu 1 litre suyu fazla soğutmadan için 1 hafta içinde bile farkı fark etceksiniz.arzu ederseniz içine birazlimon sıkıp taze nane de koyabilirsiniz.
slm bayanlar adasu listede yer varsa benide ekliyebilirmisin ben bugünden itibaren başladım sabah sandaloz sakızı ve elma sirkeli su içtim bugün 75 kiloyum sabah tartıldım hedef 65 inş.hadi bakalım hepimize kolay gelsin
canım pazartesi yarışma tekrar başlıcak şimdi bitti zaten hafta pazartesi eklerim senide o gün tartılıp net kilonu bize bildirirsin tamammı yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?