70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.annenlerde dinlen bari ama bizleride ihmat etme olur mu?a.s
canım benım çok tsk ederım elımden geldıgınce buraya tabıykı gelıcemde cok ozledım annecıgımı gıtmısken ıns benlerımı aldırcam bıde dıyetısyene gıdıcem gelınce daha cok sey paylasıcam sızlerle ınş canım :1hug:

tavuk sote bence daha ıı olur ama yıne sen bılırsın bıde canım sütü unutmayalım ya ya yogurt ya ayran ya sut hergun mutlaka ıcelım kemıklerımız erımesın ılerde

ben ikindi vakti süt içmeye çalışıyrm ya da akşamları yemeğin yanında ayran tüketiyorum.evet ya şimdiden önlemini almak lazım tabikiiia.s

ooooo tam değişiklik yapıp gelecen yaniii.hadi bakalım .bomba gibi gelirsin artık.aynı şehirde değilsin ailenle sanırım.çok zordur ya ayrı memlekette olmak.üniversite okurken 15 günde bir gelirdim memlekete.neyse hayret bitiyor desene.ayyy annnen güzel yemekler yapar şimdi.dikkatli ol barii kilo falan alma sakın tamam mı canım ?

herkese merhaba, ben sabah kahvaltısında iki dilim light ekmek arasında ince dilim peynir yedim öğlene işimden dolayı ara yiyemiyorum, öğlende çorba, tavuk ızgara ve salata yedim, ekmek yemedim, akşama ne yiyeceğim bilemiyorum, şu an düşünme aşamasındayım, birde şimdi üç tane light yulaflı kepekli bisküvi yiyorum, dün akşam yürüyemedim karnımın belimin ağrısında öldüm, inşallah bu akşam yürümeye çalışacağım,
herşeygüzelolacak annenin yanına gitcekmişsin, güleysa nın dediği gibi sakın kilo alayım deme:1no2:,

Selamlar cümleten,

Kahvaltı: haşlanmış iki küçük yumurta ile 2 kaşık yoğurt karışımı, çeyrek sanviç ekmeği, 2 fındık büyüklüğünde koyun peyniri,

Öğle: İşyerinde biri çiğ köfte getirmiş. Dayanamadım iki tane marula sarıp, üstüne limon sıkıp yedim. Nasıl tatlı geldi anlatamam.Çok üzgünüm çoook

Akşam: 100 gram yaği süzülmüş ton balığı, 1 tam buğday sandviç ekmeği, 5-10 tane kadar zeytin

Bu kadar, bir de yine bir bardak diyet kola içerim ben sonra.

Dualarım sizlerle :Saruboceq: beni unutmayın anacığım :lepi:

dün akşam yürüyemedim karnımın belimin ağrısında öldüm, inşallah bu akşam yürümeye çalışacağım,

Tatlım, midende bir problem olmasın. Dikkat et lütfen.:1hug:

canım diyet cola içmesen bence daha ii olur.onunda çok masum oldugunu hiç sanmıyorum ben.meyve ye 1 porsiyon onun yerine.hem faydalı hemde zayıflamana destek.colanın hiç bir faydası yok.üstelik gece gece midene zarar bence canım yaa:1rolleyes:

çok tskler canım tavsıyenı dınlıycem yememye calısıcam zaten annemde kılo vermemı ıstıyo emınım yardımcı olacaktır:)

öyle valla cok zor bende ogrencıyken 15 gunde bı annecıgımdeydım ama sımdı iş hayatı okula benzemıyor çok daha yorucu.annem zayıflamamı ıstıyo cunku bılıyokı benım kılolar mutsuzluk sonucu alındı mutlu olursa kendıme bakarım buyuzden tam destek ama sankı durdu kılom yaa gıdıcekmı bılmemem hedefte buyuk yaza 55 olmak ıstıyorum olurmu acaba en yakın 3 arkadasım evlenıyo buyaz zaten evde kaldım dıye herkezın gozu bende olcak barı guzel gozukeyımde evde kalmamın benım tercıhım oldugu anlasılsın dımı:1rolleyes:

merhaba kızlar, nasılsınız bakalım ben çok iyiyim, akşam bir tas çorba ve ekmek yedim, ayda 10 kilo verme diyetine başladım, gece 11.00 gibi karnım açıktı, eşimde sen rejim yapamazsın, dedi. kötükedihüso, çok kızdım ona inat vereceğim bu kiloları,

ay bu kocalar hep böylemi yaw ..ne isterler bizden benimkide öyle ..bişey yerken görsün hemen başlıyo sen veremezsin hiç uğraşma diye ama vericem ...

canım corbayla basla sen sonra ıspanak yersin makarna istiyosan ye ama bi kac kaşık olsun oda ekmek niyetine yogurt ve salata yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…