• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pazartesi mi verdiğimiz kiloları söylicez adasu?
tabi verebildikse..:bbo:

walla ben bir kilo verebilirsem sevinicem..
hamurişi tatlı hiç yemiyorum ama cok ağır bir diyet de yapmıyorum..
bakalım nasıl olacak...

canım senden cok şey beklemiyorum zaten sen emziriyosun azda olsa vermen kafia.s

adasu benide eklersin demi...:Saruboceq:

canım eklerim tabi pazartesi sende tartıl kilonu bildir eklerim yerimseniben

Bu liste nedir acaba bende dahil olmak istiyorum, ucunda kilo vermek varsa her şeye varım sizde kabul ederseniz tabi.

Güle güle MadamxL haftasonu diyete devam :)

bende çıkıyorum görüşürüüüz :a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu liste nedir acaba bende dahil olmak istiyorum, ucunda kilo vermek varsa her şeye varım sizde kabul ederseniz tabi.

Güle güle MadamxL haftasonu diyete devam :)

bende çıkıyorum görüşürüüüz :a015:

canım bu bir haftalık bir yarışma en cok kilo veren birinci oluyor yarışmanın amacı dahada hırslanıp daha cok kilo vermek bu haftaki pazartesi günü bitiyo ve tekrar başlıycaz senide ekleriz aramıza pazartesi tartıl ve kilonu bilir ok yerimseniben

merhaba yine bennn... bugün sabah kahvaltıda 2 dilim peynir, 6 zeytin ızgara biber, domates ve bir dilim ekmek yedim ara öğünde domates, öğle yemeğinde 4 ızgara mantar ve ıspanak kavurması ve bir dilim beyaz peynir yedim. ara öğünde diyet patlamış mısır(iki adet) ve akşam yemeğinde de ızgara tavuk ve yoğurt yedim sositososito
ama içecek konusunda birşey sormak istiyorum size, ice tea kalorisi düşük bir içecek ama yinede içip içmemek konusunda tereddüt ediyorum sizce sakıncalı mı? kafamçokkarıştı

merhaba yine bennn... bugün sabah kahvaltıda 2 dilim peynir, 6 zeytin ızgara biber, domates ve bir dilim ekmek yedim ara öğünde domates, öğle yemeğinde 4 ızgara mantar ve ıspanak kavurması ve bir dilim beyaz peynir yedim. ara öğünde diyet patlamış mısır(iki adet) ve akşam yemeğinde de ızgara tavuk ve yoğurt yedim sositososito
ama içecek konusunda birşey sormak istiyorum size, ice tea kalorisi düşük bir içecek ama yinede içip içmemek konusunda tereddüt ediyorum sizce sakıncalı mı? kafamçokkarıştı

güzel gecirmişsin gününü ıce tea için bi kutu iç ama fazla degil :1closedeyes:

kızlar merhaba ben sabah yarım simit yedim şekersiz çay içtim.arada bir muz yedim.öğlen 6 kaşık nohut yemeği susuz ve salata,ikindi vakti bir kaç çubuk kraker,akşam ise kıymalı yumurta 6 çatal yanında bool salata yedim şimdi yeşil çay içeçem.yatmadan meyve yerim.nasıllllll?

kızlar merhaba ben sabah yarım simit yedim şekersiz çay içtim.arada bir muz yedim.öğlen 6 kaşık nohut yemeği susuz ve salata,ikindi vakti bir kaç çubuk kraker,akşam ise kıymalı yumurta 6 çatal yanında bool salata yedim şimdi yeşil çay içeçem.yatmadan meyve yerim.nasıllllll?

cok güzel canım gayet orantılı yemişsin tebrik ederim a.s.

merhaba kızlar, beni de, beni de, beni de alın. bugün tartıda 72.9u görünce azimle zayıflamaya karar verdim. 7ay kadar önce 64kiloydum, buraya nasıl çıkmışım yaa:çok üzgünüm:. "birlikten kuvvet doğar" derler.kaydirigubbakcemile5. inşallah.

canım diyet cola içmesen bence daha ii olur.onunda çok masum oldugunu hiç sanmıyorum ben.meyve ye 1 porsiyon onun yerine.hem faydalı hemde zayıflamana destek.colanın hiç bir faydası yok.üstelik gece gece midene zarar bence canım yaa:1rolleyes:

Çoooooooook haklısın tatlım, benimkisi bağımlılık oldu artık.
Geçen akşam yerine ne içebilirim diye kafa yordum. Senin önerilerin varsa bana yardımcı ol lütfen yerimseniben

merhaba kızlar, nasılsınız bakalım ben çok iyiyim, akşam bir tas çorba ve ekmek yedim, ayda 10 kilo verme diyetine başladım, gece 11.00 gibi karnım açıktı, eşimde sen rejim yapamazsın, dedi. kötükedihüso, çok kızdım ona inat vereceğim bu kiloları, :kızgın:

Elbette vereceksin delikafadulden

Ya şuna ayda 10 kilo demesen olmaz mı canım. Çabuk giden çabuk döner diyorlar hep. Ayda 5 olsunda iki ayda gidiversinler noolcak.hihoyyyt

Ne dersin cokacimcoook

ayy bende varım bende 74 kiloyum ...gidermi dersiniz kızlar ben platese başladım ama ..aslında faydasınında görmeye başladım...toparlanmalar olmaya başladı ..şimdiden ..

Tatlım, sen özel bir merkeze mi gidiyorsun? Yoksa tavsiye ettiğin Ebru Şallı programı ile birlikte mi yapıyorsun*

SEBZE ÇORBASI

Malzemesi:
150 gr. ıspanak
1 soğan
1 litre et suyu
tuz
karabiber
1 tutam tuz,
1/2 demet maydanoz
1/2 demet dereotu
bir kaç salata yaprağı

Hazırlanışı:
Ispanakları soğuk suda yıkayın, büyük parçalar halinde doğrayın. Soğanı soyun büyük parçalar halinde kesin. Et suyunu katın. Kısık ateşte 15 dakika kaynatın. Tuz, karabiber ile tadlandırın. Maydanoz, dereotunu ve salatayı soğuk su altında yıkayın. İnce ince kıyıp çorbaya ilave edin.

Hazırladıktan sonra blendırdan geçirmeyi düşünüyorum :)

Güzelim, tarifin için teşekkürler. Birbirimize yararlanabileceğimiz tarifler sunmak çok yerinde bir düşünce.cokacimcoook

kızlar bu arada kilom takıldı 1 haftadır demiştim yaa bugün şükür kurtuldum ya kilo vermişim:lepi:hihoyyyt

Gözünaydın adasu:dance:

slm bayanlar adasu listede yer varsa benide ekliyebilirmisin ben bugünden itibaren başladım sabah sandaloz sakızı ve elma sirkeli su içtim bugün 75 kiloyum sabah tartıldım hedef 65 inş.hadi bakalım hepimize kolay gelsin

Hayırlısıyla hepsi gidecek MadamxL, Nickin de süper bu arada sengözlerimebaksanab

merhaba kızlar, beni de, beni de, beni de alın. bugün tartıda 72.9u görünce azimle zayıflamaya karar verdim. 7ay kadar önce 64kiloydum, buraya nasıl çıkmışım yaa:çok üzgünüm:. "birlikten kuvvet doğar" derler.kaydirigubbakcemile5. inşallah.

Merhabaaaaaa, hep birlikte çok ama çokkkk kuvvetliyiz.:lepi:
Grubumuza nazar değmesin :nazar:

Bu günkü menum;

Sabah: Karne günüydü ya hazırlanıp süslenmekten kahvaltı uçup gitti vallla :(

Öğle: Kızlarla Bakırköy'e gittik dolaşmaya, orda bi poğaça açma yedim.

Akşam: Yağı süzülmüş ton balığı ( yarın başka bir seçeneğe geçerim artık), bir tane tam buğdaydan sandviç ekmeği, 10 küsur zeytin, diyet kola ( diyet kolayı bırakmaya çalışacağım söz!)

Bu arada "PAZAR" günü tartılıyoruz değil mi?

canım pazartesi tartıllıp yazıcaksınız herkez yazdıktan sonra düzenlemeyi yapıcam kızlar

pazartesi kızımı doktora götürücez aşısı var geldigimde düzenlemeleri yapıcam en gec akşama kadar kilo bildirimlerinizi yapınız

19-26 OCAK YARIŞI DİYET YARIŞINDA OLANLAR

adasu..................................74,3

guleysa...............................74

whitehall..............................71,4

muhasebe22........................74

inci478................................72

interhat................................76

serince84.............................71

gamzeleyy..........................75

herseyguzelolacak...............78,5

schmarig.............................72

idealist...............................79,8

aysana...............................71

Elsin...................................70

bhk.....................................75

duygu1912..........................73

misis.................................76

aappllee............................72,3

karakedibu.......................75

ozgekrd...........................74

dodo..............................79,4

Yarışmada Olan Arkadaşlarıma Başarılar Dilerimkaydirigubbakcemile4

Listemiz Aralarda Kaybolmasın Bu Bir Hatırlatmadır...

Back