70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım bugünden itibaren başlıyorum. hafta başını beklemeyeceğim, ne kadar erken başlarsam o kadar iyi. gitsin biran önce bu kilolar... kaydirigubbakcemile5

xxgizemxx,
Kaybettiğim kiloları nasıl verdiğimi sormuşsun. Yazayım, he adasu'ya söz verdiğim cevap yerine geçmiş olur. Geçmeden önce; _lilyum_ hoşbulduk canım.

Ben 5 yıldır 90 kilonun üzerinde seyreden bir vaziyetteydim. 100'ü de gördümse de orda pek kalmadım. Genelde 96 ile 93 arasında gidip geldim. Bir kaç kere 80'li kilolarda da gezindim ama bunlar da kısa süreliydiler.

Hem artık böyle yaşamaya alışmalıyım derken hem de bir çözüm Allahım diye dualar ediyordum.

Sonra karşıma iki çözüm birden geldi.

Üstelik ikisi de bedavaydı.

Birincisi Ozan Tunçer'in "Kısıtlama Mikrobu Çöpe" şeklinde özetlenebilecek olan görüşleri.
İkincisi hayatımdeğişti'de ki kilo verme telkini.

Ozan Tunçer bana bir nevi aydınlanma sağladı. Kendisini hiç görmedim. Sadece internetteki yazılarını okudum. Dedikleri çok basit. Açsan yiyeceksin, doyunca duracaksın. Eğer her acıktığında kendini doyurursan, vücudun depolamayı bırakır ve depolamış olduklarını da yakmaya başlar. Bu sayede daha az yersin ve kilo verirsin.

Telkinler ise iyi bir yardımcıydılar. Çünkü gerçek kilo verme safhama telkinleri dinledikten sonra başladım. Aslında bilemiyorum, telkinler mi yaradı yoksa telkin dinlediğimi düşünerek ben mi etkilendim de böyle oldu. Ama oldu işte.

Kasım ayından beri 14 kilo verdim. Bu süreç içinde tek dikkat ettiğim şey aç olup olmadığımdır.

Fakat neticede yalnızdım. Sizlerle birlikte olmak bu süreci güzelleştirip, kolaylaştıracak eminim buna. Hepiniz çok sıcakkanlı, nazik, dünya tatlısı insanlarsınız.

Kadınlar Kulübü ile ŞİMDİ zayıflamak istiyorum. SON kararım :)

ben diyete elma sirkesi ve sandaloz sakızı ( bulabilirsem tabii) ile başlamak istiyorum bunu yanında yapabilirsem yürüyüşte yapıcam henüz başlamadım ama en kısa zaman da başlıcamen erken pazartesi olur sanırım inş. kilo veririm ramazandan beri5 kilo aldım

canım benim desteğin sayesinde başardım.önüme yemekleri aldım ama onlar bana ben onlara baktım.sadece çorba,salata yedim ayran içtim.gerçekten tam savaş verdim.yememek için kendimi aşırı zorladım.sen bana destek olmasaydın bence dayanamazdım.her canım istediğimde göbişime baktım dayandım.akşam yemeklerini kazasız belasız atlattığım sürece veririm inşallah.kocaman öpüyorum seni ve teşekkür ediyorum sana canım benim :1rolleyes:

adasuya katılıyorum 1 dilim yemişsen sorun olmaz bencede.umarım başarmışsındır canım yaa

bu gune baslarken alınabılecek en guzel haber.çok sevındım canım gercekten zayıflayacaksın sen cunku beyınde bıtmıs olay.gercekten buyaz bızım yazımız olacak VE HERŞEY ÇOK GUZEL OLACAKKKsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın herkese günaydın kızlar bugünüde kazasız belasız atlatırız inş.sırnaşık şey

ya benim kilom durdu bir haftadır sürekli aynı kiloyu görüyorum yaa bu hafta veremiycem sanırımmm :çok üzgünüm:

tam anlamıyla diyete başlayamadım ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. sabah 1 dilim ekmek, yumurta (ama bol kalorili kısmı yani sadece sarısı), 6 zeytin, tere ve iki dilim peynir yedim yanında da bitki çayı ginsengli. ara öğünde yarım domates ve yarım salatalık yedim. öğle yemeğimde yağsız tost ve çaydı. çok mu yedim acaba yaaa... takıntılar başladı yine çok yedim diyee offf... :bbo:

takıntı yapma kendine.strese girmeden zayıflamaya bak.yediğin bişeyden pişmanlık duyacaksan düşün sonraki stresini yeme o zaman.bence normal yemişsinde o tost kepekli ekmek olsaydı daha ii olurdu bence.

ben de sabah bir minik kurabiye ile bir bardak süt içtim.(kuarbiyeyi eşime kahvaltı hazırlayamıyorum bari yanına vereyim diye yapmıştım.sabah dayanamadım :bbo:

öğlen de bir dilim kepek ekmeği ve bir kase yoğurt yedim.

aslında emzirdiğim için az ama canım da hiç bir şey yemek istemiyor.
ne yapsam bilmiyorum...

o zaman oleyyyy oleyyyy oleyyy.umarım zayıflarız.buarada canım sen spor yapıyo musun?

canım yapıyorum ama oyle ıstedıgım gıbı dııl grıptım tam o gectı sımdıde reglı oldum çok agrım var kıpırdayamıyorum.annecıgıme gıdıp 1 hafta kalıcam ama gelınce cok sıkı bı spor programı yapıcam cunku boyle olursa sarkarız cırkınlesırız canım.gelınce guzel bı programla baslarız spora onlarıda yazarım.su ıcıyorum bol bol enaz 3lt.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.annenlerde dinlen bari ama bizleride ihmat etme olur mu?a.s

tşk ederim guleysa, okulda olduğum için kepekli ekmek bulamadım ama yağ kısmını kurtarabildim sadece:) artık akşamki yemeklerden kısacağım biraz.

akşam yemeğinden illada kısacam diye kasma kendini bence.tavuk veya balık veya ızgara et ye yanına mis gibi bol salataşutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…