hoşgeldin canım yarışmaya artık pazartesi eklerim seni bugün başlıyomuşsun sanırım haftayıda yarıladık zaten paylaşımlarda bulunursan daima arkadaşlarımızda sana yardımcı olurlar yerimseniben
YANI DIYET BU AKSAM BASLIYO DEMEK BU.BUCE GIBI YIGINLA GECEMIZ OLUCAK AMA BIZ NEFSI DIIL BEYNI HUKMEDEN AKILLI KIZLARIZ DIMI BUDA GECICEK VE BEN EMINIM YEMEZSEN BUGECE HARIKA BI UYKU CEKICEKSIN SANA HEPIMIZ GUVENIYORUZ HARIKA GECICEK BU AKSAM YARINA HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUZ BUGECELIK GURURUMUZ SENSIN DIYET SAVASIMIZIN BUGECEKI KAHRAMANI HADI GORELIM SENI UTANDIRMA BIZI:1hug::1hug:
of güleysacım benimde eşim aradı akşam kayınvalidemdeyiz börek yapmış:1shok::1shok:
bu gün ne yedim
sabah corn flakes
arada bir elma
3 kaşık kadar hatta daha az mantar yarım dilim ekmek
beyaz leblebi yiyip duruyorum akşama yememek için ama o kadar da güzel yaparki ben neyapacağım:bbo::bbo::bbo:
canım benim desteğin sayesinde başardım.önüme yemekleri aldım ama onlar bana ben onlara baktım.sadece çorba,salata yedim ayran içtim.gerçekten tam savaş verdim.yememek için kendimi aşırı zorladım.sen bana destek olmasaydın bence dayanamazdım.her canım istediğimde göbişime baktım dayandım.akşam yemeklerini kazasız belasız atlattığım sürece veririm inşallah.kocaman öpüyorum seni ve teşekkür ediyorum sana canım benim :1rolleyes:
tam anlamıyla diyete başlayamadım ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. sabah 1 dilim ekmek, yumurta (ama bol kalorili kısmı yani sadece sarısı), 6 zeytin, tere ve iki dilim peynir yedim yanında da bitki çayı ginsengli. ara öğünde yarım domates ve yarım salatalık yedim. öğle yemeğimde yağsız tost ve çaydı. çok mu yedim acaba yaaa... takıntılar başladı yine çok yedim diyee offf... :bbo:
o zaman oleyyyy oleyyyy oleyyy.umarım zayıflarız.buarada canım sen spor yapıyo musun?
canım yapıyorum ama oyle ıstedıgım gıbı dııl grıptım tam o gectı sımdıde reglı oldum çok agrım var kıpırdayamıyorum.annecıgıme gıdıp 1 hafta kalıcam ama gelınce cok sıkı bı spor programı yapıcam cunku boyle olursa sarkarız cırkınlesırız canım.gelınce guzel bı programla baslarız spora onlarıda yazarım.su ıcıyorum bol bol enaz 3lt.
tşk ederim guleysa, okulda olduğum için kepekli ekmek bulamadım ama yağ kısmını kurtarabildim sadece:) artık akşamki yemeklerden kısacağım biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?