xxgizemxx,
Kaybettiğim kiloları nasıl verdiğimi sormuşsun. Yazayım, he adasu'ya söz verdiğim cevap yerine geçmiş olur. Geçmeden önce; _lilyum_ hoşbulduk canım.
Ben 5 yıldır 90 kilonun üzerinde seyreden bir vaziyetteydim. 100'ü de gördümse de orda pek kalmadım. Genelde 96 ile 93 arasında gidip geldim. Bir kaç kere 80'li kilolarda da gezindim ama bunlar da kısa süreliydiler.
Hem artık böyle yaşamaya alışmalıyım derken hem de bir çözüm Allahım diye dualar ediyordum.
Sonra karşıma iki çözüm birden geldi.
Üstelik ikisi de bedavaydı.
Birincisi Ozan Tunçer'in "Kısıtlama Mikrobu Çöpe" şeklinde özetlenebilecek olan görüşleri.
İkincisi hayatımdeğişti'de ki kilo verme telkini.
Ozan Tunçer bana bir nevi aydınlanma sağladı. Kendisini hiç görmedim. Sadece internetteki yazılarını okudum. Dedikleri çok basit. Açsan yiyeceksin, doyunca duracaksın. Eğer her acıktığında kendini doyurursan, vücudun depolamayı bırakır ve depolamış olduklarını da yakmaya başlar. Bu sayede daha az yersin ve kilo verirsin.
Telkinler ise iyi bir yardımcıydılar. Çünkü gerçek kilo verme safhama telkinleri dinledikten sonra başladım. Aslında bilemiyorum, telkinler mi yaradı yoksa telkin dinlediğimi düşünerek ben mi etkilendim de böyle oldu. Ama oldu işte.
Kasım ayından beri 14 kilo verdim. Bu süreç içinde tek dikkat ettiğim şey aç olup olmadığımdır.
Fakat neticede yalnızdım. Sizlerle birlikte olmak bu süreci güzelleştirip, kolaylaştıracak eminim buna. Hepiniz çok sıcakkanlı, nazik, dünya tatlısı insanlarsınız.
Kadınlar Kulübü ile ŞİMDİ zayıflamak istiyorum. SON kararım :)