• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geç kalkmıştım açlık hissetmedim bir activia ile başlattım günü :) birazdan limonlu soda içicem . bi diyet programı da belirlemedim. Sadece peksimete geçiş yaptım o kadar .
bakalım nasıl olacak :) bhk kuzum burda da mı karşılaştık, sen yavaş gidersin şimdi betüş yüzünden, ben sana yetişirim:icecream:

geç kalkmıştım açlık hissetmedim bir activia ile başlattım günü :) birazdan limonlu soda içicem . bi diyet programı da belilemedim. Sadece peksimete geçiş yaptım o kadar .
bakalım nasıl olacak :) bhk kuzum burda da mı karşılaştık, sen yavaş gidersin şimdi betüş yüzünden, ben sana yetişirim:icecream:

aa neslicim hoşgeldin :1hug:

evet ya ben yavaş gidiyorum zaten.
sütüm azalmasın diye cok sıkmamaya çalışıyorum ama acaip de motive durumdayım.
bişey yemek gelmiyor içimden:bbo:
sen zaten azimli bi kadınsın,aksi olsa da beni geçersin bilirim a.s

aa neslicim hoşgeldin :1hug:

evet ya ben yavaş gidiyorum zaten.
sütüm azalmasın diye cok sıkmamaya çalışıyorum ama acaip de motive durumdayım.
bişey yemek gelmiyor içimden:bbo:
sen zaten azimli bi kadınsın,aksi olsa da beni geçersin bilirim a.s
güzel kuşum benim :) sen zaten biliyor olmalısın ama diyeyim ben yine de :)
etrafımda hemen kilolarını veren anneler için iki şey söyleyebilirim. bebeklerine kendi bakan ve tatlıdan uzak duran anneler şu an hayli cilloplar
ve fakat abartılı bakım yardımı alıp süt yapsın diye (!) tatlıya yumulanlar yamuldu a.s Senin işin kolay görünüyo tatlım a.s.

kızlar akşama anneme yemeğe davetliyim ve yamakta lahmacun varrrnasıl dayanacam yaa

canım gıtmeden elma,yogurt yada zayıflama cayımızdan ıc gıdıncede ayy çok tokum tam cıkarken mısafırım geldı mecbur bıseyler atıstırdım de tabagına tatımlık al ve resmen onla oyalan bol ıcecek ıc onlarla masada otur muhabbet et varsa salaa ye yemedıgını caktırma tabagındakı bıtınce dekı yedıklerıne say.göbişinede cimcik atabılırsın bu yaza gıdıcek diye kendını motıve ederek:) kolay gelsınhihoyyyt

canım gıtmeden elma,yogurt yada zayıflama cayımızdan ıc gıdıncede ayy çok tokum tam cıkarken mısafırım geldı mecbur bıseyler atıstırdım de tabagına tatımlık al ve resmen onla oyalan bol ıcecek ıc onlarla masada otur muhabbet et varsa salaa ye yemedıgını caktırma tabagındakı bıtınce dekı yedıklerıne say.göbişinede cimcik atabılırsın bu yaza gıdıcek diye kendını motıve ederek:) kolay gelsınhihoyyyt

hııımmm sağol canım benim dediklerini yapacam akşam.inşallah oyalıp kalkarım.benim en tehlikeli menüm malesef ki akşam :1no2:

buarada adını hatırlamadıgım bı arkadasım ac yedıgı halde kılo veremedıgını yazmıs onada nacızane bısey demek ıstıyorum.vücudun yıyecek gelmıycek dıye stok yapıyo yanı onu sasırtmalısn mesela buaksam corba ve salata yıyerek doldur mıgdenı ekmek yok ama tabı bıde corban yaglı falan olmasın.bırde arkadaslar su ıcmelıyız vucudumuz nasıl atacak yoksa yagları toksınlerı bız suan kaları yakıyoruz ztes yanınca kalan kulde suyla temızlenır:) bısey daha kılo vermemız durunca spora sarılmalıyız yanı vucudu sasırtmak sart.sımdılık kacıyorum yarın gorusuruz hepımız bu yaz ÇITIR OLACAGIZZ:):)

hııımmm sağol canım benim dediklerini yapacam akşam.inşallah oyalıp kalkarım.benim en tehlikeli menüm malesef ki akşam :1no2:

YANI DIYET BU AKSAM BASLIYO DEMEK BU.BUCE GIBI YIGINLA GECEMIZ OLUCAK AMA BIZ NEFSI DIIL BEYNI HUKMEDEN AKILLI KIZLARIZ DIMI BUDA GECICEK VE BEN EMINIM YEMEZSEN BUGECE HARIKA BI UYKU CEKICEKSIN SANA HEPIMIZ GUVENIYORUZ HARIKA GECICEK BU AKSAM YARINA HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUZ BUGECELIK GURURUMUZ SENSIN DIYET SAVASIMIZIN BUGECEKI KAHRAMANI HADI GORELIM SENI UTANDIRMA BIZI:1hug::1hug:

kızlar akşama anneme yemeğe davetliyim ve yamakta lahmacun varrrnasıl dayanacam yaa

of güleysacım benimde eşim aradı akşam kayınvalidemdeyiz börek yapmış:1shok::1shok:
bu gün ne yedim
sabah corn flakes
arada bir elma
3 kaşık kadar hatta daha az mantar yarım dilim ekmek
beyaz leblebi yiyip duruyorum akşama yememek için ama o kadar da güzel yaparki ben neyapacağım:bbo::bbo::bbo:

of güleysacım benimde eşim aradı akşam kayınvalidemdeyiz börek yapmış:1shok::1shok:
bu gün ne yedim
sabah corn flakes
arada bir elma
3 kaşık kadar hatta daha az mantar yarım dilim ekmek
beyaz leblebi yiyip duruyorum akşama yememek için ama o kadar da güzel yaparki ben neyapacağım:bbo::bbo::bbo:

canım gününü hafif gecirmişsin zaten 1 dilim yiyebilirsin zararı olmaz :1closedeyes:

benide aranıza alırmısınız? 72 kiloyum:( benim pcos gibi bir problemim var o yüzden çok güç kilo veriyorum. üstelik son 1-1.5 yıl içinde 12 kilo aldım her aya 1 kilo neredeyse:( bugünden itibaren bende zayıflama yolundayım, umarım hedefe ulaşabiliriz...

xxgizemxx, whitehall,
Hoşbulduk, sağolun.

adasu,
Ekleme için teşekkürler.

Bu gün neler yedim?

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, zeyin ( zeytin 10 tane kadar vardır, Peynir kibrit kutusundan biraz büyüktür.)

Öğlen: Kahvaltımı geç yaptığım için öğlen yemeği yemiyorum. Akşama kadar 1,5 litre su içtim.

Akşam: 100 gram ton balığı konservesi, 1,5 tam buğdaylı sandviç ekmeği, 5,10 zeytin
Yatana kadar bir kutu diyet kola da içmeyi planlıyorum.

xxgizemxx, whitehall,
Hoşbulduk, sağolun.

adasu,
Ekleme için teşekkürler.

Bu gün neler yedim?

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, zeyin ( zeytin 10 tane kadar vardır, Peynir kibrit kutusundan biraz büyüktür.)

Öğlen: Kahvaltımı geç yaptığım için öğlen yemeği yemiyorum. Akşama kadar 1,5 litre su içtim.

Akşam: 100 gram ton balığı konservesi, 1,5 tam buğdaylı sandviç ekmeği, 5,10 zeytin
Yatana kadar bir kutu diyet kola da içmeyi planlıyorum.

bence araögünde ekle ve ögleni atlama delikafadulden spor yapmıycakmısınn CADIARZU

benide aranıza alırmısınız? 72 kiloyum:( benim pcos gibi bir problemim var o yüzden çok güç kilo veriyorum. üstelik son 1-1.5 yıl içinde 12 kilo aldım her aya 1 kilo neredeyse:( bugünden itibaren bende zayıflama yolundayım, umarım hedefe ulaşabiliriz...

hoşgeldin canım yarışmaya artık pazartesi eklerim seni bugün başlıyomuşsun sanırım haftayıda yarıladık zaten paylaşımlarda bulunursan daima arkadaşlarımızda sana yardımcı olurlar yerimseniben

adasu tatlım, ben acıkmadan yiyemiyorum ki.
Dur uzun uzun anlatayım fikirlerimi bir daha ki mesajda.

Spor ise düşünüyorum düşünmesine de sadece düşüncede kalıyor. Hayırlısı.

ama canım zaten acıkmayı hissetmiyceksinki ac bırakmıycaksın yani o duyguyu unutcan olmaz böyle delikafadulden

ay ben bgn neler yediğimi yazmasam çok iyi olcak galbaaa:roflol:
sabah kahvaltıda 1 adet kepekli galeta labne peynr ile öğlen 3 gbi ıspanak yoğrt ve 1 adet kepek ekmeği ile ardından 1 kase aşuree:utangac: 6 gbide biraz fava ve pilav bitki çayımla kapanışı yaptım ama o aşureyi yememeliydim:(

Back