- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Ağzına sağlık kuzum. Katılıyorum. Bende başka gruplarda okudum hiç böyle sıkıntı yaşamadım
4 arkadaşı okuyorduk cikicam yazdı bekle okuma
cano okudum allah kabul etsin inşaallah
Okuma canım konu kapanacak artikcano okudum allah kabul etsin inşaallah
Helal olsun kuzum keşke dğzeltebilseydk güzel güzel okusaydık başladığımız günden itibaren başladı sıkıntılar bende rahatsızım gerçekten burayada çok kafa yordum ama çözülmedi nasip napalım.Ben son sayfayı yeni gördüm herkes için sırayla okumaya başlamıştım..
MoonfacedMom canım çok yoruldun gerçekten hakkını helal et sende dikkat et kendine: (
ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım bende maalesef
başka dualar olursa katılırım inşAllah
Canm konu kapanacak takibi bıraktm okumak istersen listede dualar mesajlarda da var biliyorsncano okudum allah kabul etsin inşaallah
Ben sana okudum bana okumuştum canım fazlasinida okudum Allah gönlündeki isteklerini nasip etsin Allah razı olsunlutfen bana kimse okumasin hakka girmek istemiyorum burayi takip etmeyi birakacagim çünkü
Saolasin canim allah hepimize versin insallah okumayip okumayip haberimiz yokken okurlar durduk yere hakka sokarlar diye korkuyorum acikcasiBen sana okudum bana okumuştum canım fazlasinida okudum Allah gönlündeki isteklerini nasip etsin Allah razı olsun
Allah kabul etsin canım bende okudum sana Allah hayırlı bereketli işler kazançlar nasip etsinMoonfacedMom canım blueblack için okudum. Allah kabul etsin inşallah.
Allah razı olsun canim benim listem bitmişti ama okumussun bana okudun diye okudum sana Allah gonlundekini nasip etsin inşallah1. Ve 2. İçin okudum 2333+2333
3. İçin okumaya başlıyorum
Allah razı olsun Rabbim sana sağlıklı tez vakitte bebekler nasip etsin okudum sana
Allah razı olsun kuzum okumasan da sıkıntı değildiAllah kabul etsin canım bende okudum sana Allah hayırlı bereketli işler kazançlar nasip etsin
Amin canım teşekkür ederimAllah razı olsun canim benim listem bitmişti ama okumussun bana okudun diye okudum sana Allah gonlundekini nasip etsin inşallah
Amin kuzum allah razı olsun sendende❤[QU
Allah razı olsun Rabbim sana sağlıklı tez vakitte bebekler nasip etsin okudum sana
Bir sürü dua grubu açılıyor toparlanacak gibi değildi ..Ya çok üzüldüm kapandığına. Çok hevesliydim.Demekki Allahım duamı kabul edecek ki bana buraya katılmayı nasip etti , heveslendirdi diye..Ama nasip değilmiş. Başka grup açarsanız benide katarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?