- 13 Mart 2020
- 553
- 832
- 53
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Ben katilirim canim insallah buradaki gibi olmazRabbi yessir 1 tur daha dönelim isterseniz okumak isteyen katılıp vazgeçmeyecekler gelsin kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben katilirim canim insallah buradaki gibi olmazRabbi yessir 1 tur daha dönelim isterseniz okumak isteyen katılıp vazgeçmeyecekler gelsin kızlar
Bende sana okudum Allah gonlundekini nasip etsinBlue_Black için okudum Allah kabul etsin.
tesekkur ederim canim
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahCanm dün merdivenlerden düştüm acilde geçti gecem çok ağrım var bensiz idare edebilir misiniz iyi olunca takip Edicem şuan takip edemiyorum acıdan gözüm bişey görmüyo ☹
Allah razı olsun canım ben okuyanlara okumaya calışıyorum ikinciye okumusun simdi onuda okudum ne olur kimse okumasın daha ilk katılanlar okumus son katılanlar okumus inanin nasıl çıkıcam işin içinden bilemiyorum yavas yavas tamamlıyacamKızlar kızım neti bi gün önceden bitirmişti dün yükleyemedim bugün yükleme yaptım o arada konu kapanmış üzüldüm gerçekten nasip değilmiş ben yedi kişiye okudum ilk iki kişiye 2333 diğerlerinie 2592 okudum helal olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin
Sağol canm aminÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Canım ben 3000 tane okumuştum kimsenin duasına bagislamadim birinin duası niyetine bağışla istersenAllah razı olsun canım ben okuyanlara okumaya calışıyorum ikinciye okumusun simdi onuda okudum ne olur kimse okumasın daha ilk katılanlar okumus son katılanlar okumus inanin nasıl çıkıcam işin içinden bilemiyorum yavas yavas tamamlıyacam
Maşallah ne güzel herkes okumuş işteAllah razı olsun canım ben okuyanlara okumaya calışıyorum ikinciye okumusun simdi onuda okudum ne olur kimse okumasın daha ilk katılanlar okumus son katılanlar okumus inanin nasıl çıkıcam işin içinden bilemiyorum yavas yavas tamamlıyacam
BenCanım ben 3000 tane okumuştum kimsenin duasına bagislamadim birinin duası niyetine bağışla istersen
Eğer yardım istersen seve seve edebilirim
Okudum diye yazmışsin canımOkudum Allah kabul etsin inşallah
İlk listeye girenler ve sonradan gelenler 60.668 yapiyor aradakileride arkadaşlar ve ben okudum Allah razı olsun tabiMaşallah ne güzel herkes okumuş işte
Yok kuzum konu kapatılsın denildiği gün 3000 okumustum Dua sırası kimdeyse ona bagislicaktim grup dagilinca okuduklarim kalmıştıBen
Okudum diye yazmışsin canım
Tamam o zaman sana okumayayimYok kuzum konu kapatılsın denildiği gün 3000 okumustum Dua sırası kimdeyse ona bagislicaktim grup dagilinca okuduklarim kalmıştı
Amin inşallah Allah razı olsun canım Allah gönlüne göre versinMinnosella098 okudum Allah kabul etsin Rabbim tez vakitte hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin..
Mucizemm222 okudum Rabbim hayırlısı ile tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin ..