- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.203
- 83
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Okuma canımTamam o zaman sana okumayayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuma canımTamam o zaman sana okumayayim
Bu konu kapandı başka dualara bakinBen de katılmak isterim
Allah razı olsun canım benim içinde okumussun bende senin için okuyacağım şimdi Allah kabul etsin inşallahOkuduğum arkadaşlar Allah kabul etsin
1. Blue_Black ✔
2. @Sabr-Sukur-Dua✔
➡3. @humanbeings✔
İsmim Yeter. Duam;
Allah’ım Yeter’in dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura, mutluluğa, şansa, mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. Ya Fettah isminin hürmetine her türlü zorluklarını aç ve işlerini kolaylaştır. Amin
4. @Kara_gozlum✔
5. Mucizemm222 ✔
6. Blue_Black ✔
7. Birpdrci ✔
8. @Amarylliss
9. @Mintimint
10. kahvecibaby
11. B Bademmm388
12. MoonfacedMom
13. Didar33
14. @adessa01
15. hasbeee
16. @Hemsirecik
17. honeymilkkk
18. İpek
19. debriyajgazfren
20. @Mrvyvz4832
21. @Gulcan2904
22. K Kirazxyz
23. @Minnosella098
24. @ayseMsb
25. T Tugce3333
26. T Tugce3333 kardeşi
27. NAVLEE
Senden de razı olsun canım sıkma kendini ben okudım helal olsunAllah razı olsun canım benim içinde okumussun bende senin için okuyacağım şimdi Allah kabul etsin inşallah
Yok canım okudum bile Allah kabul etsin inşallah oldu sevinci yaşarsınSenden de razı olsun canım sıkma kendini ben okudım helal olsun
Bu dua grubu kapandı bana çekilmişti arkadaşlara kalanları tamamlıyorumBende katılmak istiyorum
Canım çekmesen de olurdu yine de sağolMucizemm222 K Kirazxyz ikinizede okudum Allah kabul etsin inşallah gonlunuzdekilerini tez zamanda nasip etsin
Canım çok sağol Allah razı olsunhasbeee B Bademmm388 şimdi sizede okuyorum Allah ne muradiniz varsa versin Hepinizden Rabbim razı olsun bitirdim şükür