- 14 Temmuz 2011
- 2.914
- 10.009
- 408
- 39
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Lisyede kimler var kaç tane okunacak hepten karıştıÇok karıştı inanın bunaldım listedeki arkadaşlara çekip sırasıyla bildirim yapıp cikicam
Öyle oldu canım çıkanlar gelenler oldu iyice karıştı bana çekildiği için arkadaşlara çekip cikicamBlum ben ne yapayım şimdi. Liste sayfa çok karışık
Valla arkadasim bende cok bunaldim ki ben 70.000 tane cektim bitirdim sirasi gelen arkadasin duasini verip hediye ediyorum suan oturdum tekrar cekiyorum eksik kalan arkadaslarin dualari tamamlansin diye bundan sonra hakka girenler dusunsunÇok karıştı inanın bunaldım listedeki arkadaşlara çekip sırasıyla bildirim yapıp cikicam
Görüyorum ben canim herkese çekip cikicam hak gecmesin diye bana çekilmiş olmasa inan hak hukuk dusunmiyecegim cikicamValla arkadasim bende cok bunaldim ki ben 70.000 tane cektim bitirdim sirasi gelen arkadasin duasini verip hediye ediyorum suan oturdum tekrar cekiyorum eksik kalan arkadaslarin dualari tamamlansin diye bundan sonra hakka girenler dusunsun
Ozaman bende okuduklarimi kumbaraya birakip cikiyorum bu sekilde devam etmek istemiyorumGörüyorum ben canim herkese çekip cikicam hak gecmesin diye bana çekilmiş olmasa inan hak hukuk dusunmiyecegim cikicam
Yok canm ne kusuru bende karıştırıyorum bazen gördüğünüzü yazın düzeltelimMoonfacedMom canim kusura bakma fazla müdahale ediyorum yonetici sensin ama sorumsuz davraniliyor uzuluyorum hepimiz dua icin burdayiz ama ortada kimse yok yazik
Canım okuma herkes bırakmak istiyo konu kapatılacak büyük ihtimalle. Konuyu takip etmiyorlar sürekli müdahale edilmesi gerekiyor çok karıştı herşeyMoonfacedMom canim liste tamammi şimdi karagözlüm cikmadi degilmi başlıyorum cekmeye
Gercekten moralim bozuldu şuan ya koskoca insanlarin yaptıklarına bak cok ayıp gercekten.Canım okuma herkes bırakmak istiyo konu kapatılacak büyük ihtimalle. Konuyu takip etmiyorlar sürekli müdahale edilmesi gerekiyor çok karıştı herşey
Kac gundur kimsenin umrunda degil canim dualar eksik kaliyor hayir ilgilenilmeyecekse neden katiliniyor hic anlamadimAa kapandımı konu
Hakkım helaldir kızlar hepinizeKonu kapanmadan arkadaşlar bana çeken herkese bakıp cekicem kimsenin hakkına bilerek girmem benMoonfacedMom senlik bir durum yok canım bu halinle daha uğraşmaya çalışıyorsun hakkını helal et Allah razı olsun
Yok canım inşaallah başka bir listede buluşmak dileğiyle Allah razı olsun@omercinar01 @Feslegen Kokulu Nane @Feslegen @Luluuu94 @adel8893 5 528mucizemmm kızlar katılmak ister misiniz
Bütün listeye okuyan 1 kere tek girip okudum bitti yazsın. Hem sen rahat edersin hem okuyanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?