- 14 Temmuz 2011
- 2.914
- 10.009
- 408
- 39
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
4 arkadaşı okuyorduk cikicam yazdı bekle okuma3. Arkadaş için 2592 okudum
4 arkadaşı okuyorduk cikicam yazdı bekle okuma
Yok canm çıkmıyo okuyun4 arkadaşı okuyorduk cikicam yazdı bekle okuma
Duaları atıcam canm sanaTamam canım o zaman yarın belli olur herhalde yarın devam ederim..Size yetişeyim geride kalmayayım diye acele ettim.hayırlısı..Sırası gelen dileğini söylüyormu acaba
Kaç adetsonmelodi00 memurhanim @Nilangel17
1. Arkadaş
Blue_Black için
Bismillahirahmanirahim Yarabbi ya Fettah isminin hürmetine en güzel kapılarını aç abimlerin bağinin satılmasını nasip eyle ev işimizin çözülmesini nasip et bana ve sevdiklerine ya şafi isminin yüzü suyu hürmetine sağlık sıhhat ver 99 ismi şerifin hurmetine bekleyen isteyen bütün buradaki kardeşlerime ablalarima hayırlı evlatlar tez zâmanda nasip et sıkıntı içinde olanların sıkıntılarını gider isteyin vereyim dediğin sözün üzerine bizi kapından boş çevirme Yarabbi amin
2. Arkadaş için S Sabr-Sukur-Dua
Kabul etmicegi duayi dilimize, gönlümüze düşürmeyen güzel Allahim. Ol emrini bekleyen duamizi kabul eyle. Hayirlisiyla evlat sahibi olmayi neslihan kuluna ve burda isteyen arkadaslarima nasip eyle. Bizlere cok sukur oldu sevincini yasat Rabbim, amin.
3. Arkadaşhumanbeings için
İsmim Yeter. Duam;
Allah’ım Yeter’in dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura, mutluluğa, şansa, mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. Ya Fettah isminin hürmetine her türlü zorluklarını aç ve işlerini kolaylaştır. Amin.
1 ve 2 arkadasa 2333 3 arkadasa 2592 bunları biz çektik ne kadar çabuk o kadar iyiKaç adet
Ben okudum karagozlume 2 kişilik canım yazmıştım @Nilangel17 oku canım sende arkadaş bizimleymisYok canm çıkmıyo okuyun
İlk arkadaşın duası tamamlanmıştı unuttum ona okuma canm 2. 2333 3. İçin 2592 4.için 2592 oku canm kalan sayıları düşerek tamamlıcam 5. Kişide sayılar oturacak inşallah çıkan kabul etmiyoruz artkKaç adet
Canım sen bir beklermisinKaç adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?