- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.648
- 63
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Bütün listeye okuyan 1 kere tek girip okudum bitti yazsın. Hem sen rahat edersin hem okuyanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbi yessir listesini etiketledim canm bu arkadaşlar onlar ekstra girenler çıktı zaten tekrar etiket yapaym bakalım gelen olur belkiBenim aklıma öyle bir fikir geldi canım. Düzenli okuyan arkadaşları önceki okuduğumuz dua tipiklerinden biliyoruz ,hepsi garanti. Şimdi yeniden isimleri topla kaç kişi giriyorsa hepsini rabbi yessir duasındaki gibi liste yap. 15 kişi olsak bile yeter.
Canm günlük herkes okusa zaten sıkıntı olmuyo.MoonfacedMom canım çok geçmiş olsun.
humanbeings arkadaş için okudum.
Kızlar biraz hızlıı okuyalar galiba maşallah. Valla ben yetiştiremiyorum. Süre 1 gün dedik ya basta bende öyle anca yetiştiriyorum bi sorun yoksa devam edebilirim.
Tamam canm düzenli okursun dimi yeni listeyle devam edicez günlük 1 kişiye okunacak aksatmadan okursun. Bi işin olursa bildirirsin ertesi gün 2 kişiye okuyup telafi edersin olur mu1. Arkadaş için okudum..2. yi birazdan bitirip yazarım..
Okuyan herkesten Rabbim razı olsun canim vesile olandanda Allah'ım hepimizin duasını kabul etsinBlue_Black canm duan tamamlandı çok şükğr rabbim kabul etsşn inşallah
Tabii okurum inşAllah Allahtan bir mani çıkmazsa..2. Arkadaş içinde okudum. 3. Ve 4. Yarın okuyup bildiririm. 5. Arkadaşa geçildimi acaba .Geçildiyse 3. yüde bugün bitiririmTamam canm düzenli okursun dimi yeni listeyle devam edicez günlük 1 kişiye okunacak aksatmadan okursun. Bi işin olursa bildirirsin ertesi gün 2 kişiye okuyup telafi edersin olur mu
Tabii okurum inşAllah Allahtan bir mani çıkmazsa..2. Arkadaş içinde okudum. 3. Ve 4. Yarın okuyup bildiririm. 5. Arkadaşa geçildimi acaba .Geçildiyse 3. yüde bugün bitiririmTamam canm düzenli okursun dimi yeni listeyle devam edicez günlük 1 kişiye okunacak aksatmadan okursun. Bi işin olursa bildirirsin ertesi gün 2 kişiye okuyup telafi edersin olur mu
Yarın başlıcaz canm 5. Arkadaşa yarn geçeriz çıkmak isteyenleri bekliyorum kalanlarla yarn devam edicez.Tabii okurum inşAllah Allahtan bir mani çıkmazsa..2. Arkadaş içinde okudum. 3. Ve 4. Yarın okuyup bildiririm. 5. Arkadaşa geçildimi acaba .Geçildiyse 3. yüde bugün bitiririm
caneÇıkmak isteyenler bildirsin ona göre devam edelim
1. Blue_Black
2. @Sabr-Sukur-Dua
3. humanbeings
4. Kara_gozlum
5. @Mucizemm222
6. Blue_Black
7. @Birpdrci
8. @Amarylliss
9. Mintimint
10. @kahvecibaby
11. @Bademmm388
12. MoonfacedMom
13. @Didar33
14. @adessa01
15. @hasbeee
16. @Hemsirecik
17. @Ada8171631
18. İpek
19. @MaviKuplik
20. @Nilangel17
21. @Gulcan2904
22. @ciceklibocekli111
23. Minnosella098
24. @ayseMsb
25. T Tugce3333
26. T Tugce3333 kardeşi
27. @sonmelodi00
28. @NAVLEE
Canm çıkma okumayanları çıkarttık düzenli okuyanlar kaldı. 1 arkadaştan haber bekliyorum ondan haber gb eksin yarn düzenli okumaya başlıcaz inşallahcane
be çıkan istiyorum nedeni beni sıkıntıya koyuyor rabbimin isimleri 'nden amA daraliyirum
Beni ekle canım ben katilirimmemurhanim katılmak ister misin. Düzenli okuyan arkadaşlarla devam edicez katılırsan ekleyeym
Canım sen çıkma beraber okuyalım işteOkuyan herkesten Rabbim razı olsun canim vesile olandanda Allah'ım hepimizin duasını kabul etsin
Blue_Black 2 kere girmişti birinden çıktı canm ekliyorum hemen seni de canmCanım sen çıkma beraber okuyalım işte