- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Benide bilgilendirin bende yarın başlarım, 70 bin mi okuyacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen katılırım yazmış mıydın?Benide bilgilendirin bende yarın başlarım, 70 bin mi okuyacağım
@newplanet
Jawlensky
@Eslem91
@MelodiminEsi
@HayatSevinceGuzel
merve
@begonvil1985
@Kara_gozlum
Luluuu94
@Tospaagtd
@Loriklorik
@MoonfacedMom
@15yusra11
@Deryaa123
@Umut_2019
@MRs seyhan
@Luniss
@moonandstar
@2019 mutluluk
@ressamasel
@ankay48
@Beyazkugu87
@Rabia islam
@hasbeee
@Tugce3333
@Nzlnaz
@rukiyets
@panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
@Karagullu
@Bademmm388
@Kubkubra
@_Citlembik_
@kevsersoylu
@MaviKuplik
@Maisiyah345
@dilhun80
@Aventuss
Asbei
@2kiz1anne
@Hamilece
@3 cicek annesi
@minik kalp0753
@mimiraculum
@memurhanim
@mew123
@_Sitare_
@01ASEL01
Minicikpandam
@lalegul52
Listemiz bu sekilde günde 2 kişiye okuyacağız. Dua sahibi 2 kişi 2700 adet okuyacak. Diğerleri 2692 adet okuyacak.
Herkes tamam diyorsa @newplanet ve Jawlensky arkadaşlarımız duasını yazsın ona niyet edip başlayalım. Bu arkadaşlarımız için 23.00 14.03.2020 tarihine kadar okumamızı tamamlayıp bildirelim.
Allah kabul etsin.
Leeen bi daha sayi mi dağıtçaz
alemsin yaLeeen bi daha sayi mi dağıtçaz
Dağıt işin neLeeen bi daha sayi mi dağıtçaz
KizzzDağıt işin ne
Yok, ben yeni gördüm konuyu, neler yapıyorsunuz öğrenince okuyacağım bendeCanım sen katılırım yazmış mıydın?
Şaka şaka kızma
2692 okuyacaksin toplam. Jawlensky ve @newplanet icin.Kaç okucaz kızlar ben anlamadım okudum yazdıklarınızı ama iki kişilik mi okucaz yani
Şimdi sayı brlirlendi istersen sonraki arkadaşlarda ekleriz canım. 1 gün süremiz var şu an sayı 2692.Yok, ben yeni gördüm konuyu, neler yapıyorsunuz öğrenince okuyacağım bende
Sen 2700 okuyacaksın tamam mi canım.Yazıyorum hemen yeni gördüm.
Kuzum siz nasıl başlıyorsunuz bana söyleyin ben yarın okurum 70 bini, normal ya şafi gibimi onu öğrenmek istiyorum , başlamadan önce neler yapılıyorŞimdi sayı brlirlendi istersen sonraki arkadaşlarda ekleriz canım. 1 gün süremiz var şu an sayı 2692.
Bi günde 70 bin okunmuyor kızKuzum siz nasıl başlıyorsunuz bana söyleyin ben yarın okurum 70 bini, normal ya şafi gibimi onu öğrenmek istiyorum , başlamadan önce neler yapılıyor
Tamam canım nevplanet ve kendime toplamda 2700.Sen 2700 okuyacaksın tamam mi canım.
Evet o sekilde oluyor. Biz yetmişbini 1 arkadas icin cekiyoruz aramizda paylasip. Birbirimize duamiz geçmiş oluyor. bekle sen bir sonraki listeye ekleyelim.Kuzum siz nasıl başlıyorsunuz bana söyleyin ben yarın okurum 70 bini, normal ya şafi gibimi onu öğrenmek istiyorum , başlamadan önce neler yapılıyor
Evet canımTamam canım nevplanet ve kendime toplamda 2700.