- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.601
Ben okudum canımKaragullu arkadaşımızın duası
İsmim Hilal Allah'ım sen yücesin teksin sen ol dersen olur.benim bir kızım var şükürler olsun sana birde bu hilal kuluna tez zamanda Salih sağlıkli hayırlı bir erkek evlat nasip et her iki duyguyuda tatmamizi nasip et Yarabbim.ulkemizi bu hastalıktan temizle anama babama kardeşlerime hayırlı sağlıklı ömürler nasip et.esimin işlerinin açılmasını nasip et Yarabbim yuvamdan huzuru eksik etme.
B Bademmm388 arkadaşımızın duası
İsmim Fatoş
Duam Allah ım kızıma Hayırlı, sağlıklı uzun ömür ver. Güzel kaderi, ahlaklı ömrü olsun. Kardeşlerimi hayırlı insanlarla karşılaştır. Hem onların hem kendi borcumuzu ödeme kolaylığı ver Allah ım. Anneme kardeşime şifa ver. Benim ve Bütün herkesin yuvasına huzur mutluluk sağlık ver eşime hayırlı bol kazançlı işler ver Allah ım. Hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip eyle İş yerine açmış olduğum davaları hayırlısıyla kazanayım ailemi sevdiklerimi ve Bütün ülkemi bu virüs belasından koru Bi an önce feraha çıkar hepimizi evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver Rabbim amin
Herkes 3.181 , dua sahipleri 3.199 okuyacak
@newplanet
@_Gulnihal_
@Eslem91
@MelodiminEsi
@HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
@begonvil1985
@Kara_gozlum
@Luluuu94
@Tospaagtd
@Loriklorik
@MoonfacedMom
15yusra11
@Deryaa123
@Umut_2019
M mrs seyhan
Luniss
@moonandstar
2019 mutluluk
@ankay48
@Beyazkugu87
R Rabia islam
T Tugce3333
@Nzlnaz
@rukiyets
@panikprenses
@Ellibes55
H HoneyBear
@Karagullu
@Bademmm388
@Kubkubra
@_Citlembik_
@kevsersoylu
@MaviKuplik
Maisiyah345
@dilhun80
@Aventuss
minik kalp0753
mimiraculum
@nursevdi
@Gulcan2904
@Nana
@Birpdrci
@memurhanim
Misafirim vardıAzze ve H HoneyBear için bildirim yapmayan
▪15yusra11
Karagullu ve B Bademmm388 için bildirim yapmayan
15yusra11
Luniss
minik kalp0753
mimiraculum
Bildirim yapıp görmediğim varsa tekrar yazabilir mi
Olsun cnm Allah'ım.dualrimizi kabul etsin inşallahMisafirim vardışimdi okuyorum kuzum
Kalan arkadaşlar için kendi payıma düşeni okuyorum. Beni herkese okudu işaretlersiniz. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Pilleriniz ne zaman biter bilmiyorum. Kimseyi de incitecek bir davranışım sözüm olmadı. Çok özendim. Karşılığını böyle aldımLütfen böyle yapmayın
Yeni bilgiler öğrenmek için bekledik sonu böyle bitmesin
Yapmayin boyle neolur sizsiz olmaz ben sahsen senin dua topiklerini seviyorum allah rizasi icin yapmayin sayenizde dualar ediyoruz sayenizdePilleriniz ne zaman biter bilmiyorum. Kimseyi de incitecek bir davranışım sözüm olmadı. Çok özendim. Karşılığını böyle aldımartık doya doya konuşun gruptan çıkıyorum herkesin okumasını yapıyorum. Kimsenin hakkı kalmaz bende.
CnmAzze ve H HoneyBear için bildirim yapmayan
15yusra11
Karagullu ve B Bademmm388 için bildirim yapmayan
15yusra11
minik kalp0753
mimiraculum
Bildirim yapıp görmediğim varsa tekrar yazabilir mi
Tamam canım sağol haber verdiğin içinCnm15yusra11 okudu girememiş onu okudu say hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?