- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Tamam canım sağol ben başladım birazdan haber ederim inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallahKızlar kusura bakmayın ateşim çok yüksek 10 kişi okumamış @mew123 çıkacağım demiş onun yerine M Modasever girsin yine 52 kişiyiz. Sayı değişmedi. Artık girip çıkmak yok tek tek sıra no yazıp tek tek okuma sayısı yazıyoruz hakka giriliyor günah
R ressamasel
R RabiaIslam
Maisiyah345
Hamilece
memurhanim
_Sitare_
0 01ASEL01
lalegul52
Gulcan2904
M Modasever
Hanımlar okudunuz mu?
Ben de @newplanet ve @_Gulnihal_ için okudum Rabbim kabul etsin inşaAllahKızlar kusura bakmayın ateşim çok yüksek 10 kişi okumamış @mew123 çıkacağım demiş onun yerine M Modasever girsin yine 52 kişiyiz. Sayı değişmedi. Artık girip çıkmak yok tek tek sıra no yazıp tek tek okuma sayısı yazıyoruz hakka giriliyor günah
R ressamasel
R RabiaIslam
Maisiyah345
Hamilece
memurhanim
_Sitare_
0 01ASEL01
lalegul52
Gulcan2904
M Modasever
Hanımlar okudunuz mu?
Dünkü bitmedi okumayan çok sanırım haber bekleniyor onlardanYa arkadaslar biri bizi aydinlatabilir mi?
Kimin okunacak bugun dualari ne
Anladim canim sagolDünkü bitmedi okumayan çok sanırım haber bekleniyor onlardan
Selam Aleyküm. Dün giremedim kusura bakmayın. Girmeye imkanım olmadıR ressamasel
R RabiaIslam
Maisiyah345
Hamilece
memurhanim
_Sitare_
0 01ASEL01
lalegul52
Gulcan2904
Yazdınız mı görmedim kızlar ne durumdasınız
Aleyküm selam canımSelam Aleyküm. Dün giremedim kusura bakmayın. Girmeye imkanım olmadı
Başlayalım insallahArkadaşlar @newplanet gelemiyor sanırım.
Dün eksik kalan kişilerden de ses çıkmadı. Bu akşama kadar inşallah tamamlasın bence diğer iki kişiye de bu gece 11 den sonra başlayalım.
Sizce kızlar merve MelodiminEsi
Eklesinler de ben anlamadım niye okumayanlardan ses çıkmıyor. Kimse bişey demiyor bilgilendirmiyor..Kizlar ben bugun icin okumustum sadece dualrina niyet edicektim o zaman benim okuduklarimi eksik olanlara ekleyin yani 1kisi okumus olsun eksikleri okuyabilirm
Yarısının son görülme cuma.Eklesinler de ben anlamadım niye okumayanlardan ses çıkmıyor. Kimse bişey demiyor bilgilendirmiyor..
Eklesinler de ben anlamadım niye okumayanlardan ses çıkmıyor. Kimse bişey demiyor bilgilendirmiyor..
Başlayalım insallah
Dediğin gibi bu aksama kadar bekleyelim.
Kuzum bana hiç etiket gelmiyor göremiyorum hiç bisey şimdi bitiririm dünkü arkadaşlarıBaşlayalım insallah
Dediğin gibi bu aksama kadar bekleyelim.