Canım daha önce o şekilde iki gruba katılmıştım listeler karman corman oldu malesef Ya Varis topiginde düşerek gidiliyor mesela orda liste tıkır tıkır gidiyor . Sayı verdiğimizde karisiklijk olur bende takibini yapamam diye düşünüyorum . Böyle başlayalım iyi olmazsa sizin dediginiz gibi yapalım olmaz mı 17 kişi olursak sizin dediginiz gibi yapalım yada benimde kafam karıştı kızBence de sayıyı eşit böl canım bir günde bitiremezsek 2 - 3 gün süre verir yine okuruz şahsi fikrim o zaman @memurhanim ve diğer arkadas lar da katılır eminim
Sen bilirsin tabi canım orada da okuyan okumayan sıkıntı oldu biraz o yüzden dedim takip edebilirsen sorun olmaz heraldeCanım daha önce o şekilde iki gruba katılmıştım listeler karman corman oldu malesef Ya Varis topiginde düşerek gidiliyor mesela orda liste tıkır tıkır gidiyor . Sayı verdiğimizde karisiklijk olur bende takibini yapamam diye düşünüyorum . Böyle başlayalım iyi olmazsa sizin dediginiz gibi yapalım olmaz mı 17 kişi olursak sizin dediginiz gibi yapalım yada benimde kafam karıştı kız
Okumayan arkadaslari takip edicem ben bir kişiye bile hiç okumayan olursa cikaricam listeden kimsenin kimseye hakkı geçmesinSen bilirsin tabi canım orada da okuyan okumayan sıkıntı oldu biraz o yüzden dedim takip edebilirsen sorun olmaz heralde
O kişileri takip edip listeden cikaricam canımCanim sayıdan dusmeli olunca hiç sayı almayan kişiler de olursa nolacak
Tamam canım hoşgeldinBenide ekle canım
9.Listemiz
1. @Feslegen
2. @memurhanim -kesin değil emrivaki olmasın :) kendisinden cevap gelince kesinleşecek
3.PiXiEE
4.sadehayatt06
5. @linaboran
6.Mrvyvz4832
7. @Mintimint
8. @Mintimint -2. kişi
İnşallah canimCnm çok isterdim ama sınavlarım başlıcak çok zorlanırım bir dahaki listeye inşallah çok isterim
Minecim sagol ben katilamayacagim yetistiremem cunku
Canım çok istiyorum ama yetişemezsem hak yemiyim ama müsait oldukça okuyamayan olursa yerine okurum sen beni listeye alma ben uzaktan dahil olurum insallahMrvyvz4832 canım sayiyi bolecegiz katılabilecek misin
Tamam canimCanım çok istiyorum ama yetişemezsem hak yemiyim ama müsait oldukça okuyamayan olursa yerine okurum sen beni listeye alma ben uzaktan dahil olurum insallah
canım katılmak isterdim ama yetiştiremem iş yoğun bir de kendi okumalarım da var başka zamana inşallah
KatilicamGuli007 canım okumalara katılabilecek misin
Canım 20 kişi olsa 3500 düşer rahat okunur benceListeli şekilde mi olacak? Bir kaç dua grubum var, katılmak isterim ama sayı kaç :)
Canım bu listeyi devam ettirmicez senin duran geçti sona tekrar ekliyorum seni la ilahe illallah zikrini cekicez baska konu açtım istersen oraya gelKatilicam