70.000 La İlahe İllallah-Kelime-i Tevhid dilek, hacet ve istekleriniz için dua

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de sayıyı eşit böl canım bir günde bitiremezsek 2 - 3 gün süre verir yine okuruz şahsi fikrim o zaman @memurhanim ve diğer arkadas lar da katılır eminim
Canım daha önce o şekilde iki gruba katılmıştım listeler karman corman oldu malesef Ya Varis topiginde düşerek gidiliyor mesela orda liste tıkır tıkır gidiyor . Sayı verdiğimizde karisiklijk olur bende takibini yapamam diye düşünüyorum . Böyle başlayalım iyi olmazsa sizin dediginiz gibi yapalım olmaz mı 17 kişi olursak sizin dediginiz gibi yapalım yada benimde kafam karıştı kız

Sen bilirsin tabi canım orada da okuyan okumayan sıkıntı oldu biraz o yüzden dedim takip edebilirsen sorun olmaz heralde

Kızlar sayılı olsun isteyen arkadaşlar var en iyisi o sekilde yapalım listemizden kimse çıkmamış olur 20 kişiye tamamlayınca başlayalım sizlerede uyarsa

Listemiz
1. @Feslegen
2. @memurhanim -kesin değil emrivaki olmasın :) kendisinden cevap gelince kesinleşecek
3. PiXiEE
4. sadehayatt06
5. @linaboran
6. Mrvyvz4832
7. @Mintimint
8. @Mintimint -2. kişi
9. Karagullu
10. 5 528mucizemmm
11. Guzide46
12. My_Moonlight06
13. NAVLEE
14. C CiNNET NUR
15. B Bademmm388
16. Meral01
Son liste bu şekilde kızlar 70.000 i toplam kişi sayimiza bolerek belirli günde okuyacağız yapamam yetistiremem diyen var ise lütfen bilgi versin çünkü hayırlı bir işe başlıyoruz liste kapandıktan sonra duaları tamamlayalım inşallah kimsenin kimsede hakkı olmasın niyetim 20 kişi olunca duamızı başlatmak o yüzden sonradan vakit ayiramayacak arkadaşlarımız var ise yacen başta soylesin listeden çıksın yada sonsuza kadar sussun

Ben bir kişi daha niyetine giriyorum bende iki kişilik sayiliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…