- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
Canim dua mi paylasayim mi1.Kafiyesizsiir -5833
2. @memurhanim -5837
3. @ snow3414-5833
4. @sadehayatt06 -5833
5.Karagullu -5833
6. @Tospaagtd -5833
7. @Bir_Mumine -5833
8. @NAVLEE -5833
9. C CiNNET NUR -5833
10. @Bademmm388 -5833
11. @Meral01 -5833
12.PiXiEE -5833
Kızlar listemiz bu şekilde malesef daha fazla artmayacak anlaşılan o yüzden ben ilk arkadasimizdan başlayalım diyorum. Süre 2 gün oldun zorlanirsak 3 gune çıkarırız ilerleyen zamanlarda. Duası biten arkadaşın Yasin okuduktan sonra hediye etme duası var onu okuyup sonrada dileğini tekrarlayıp amin demesi. Haydi Bismillah
Paylaş canim niyetini hayırlısı ile başlayalım inşallah eklenen arkadaşlar olursa ekleriz bizim sayılardan düşerizCanim dua mi paylasayim mi
Tamam kuzum 24 Haziran saat 23:00 a kadar okuyalım kızlar okuyanlar okunan arkadaşı ve beni etiketlerse bende listeye okundu olarak yazarım inşallah
Tamam canım
Cnm birşey sorucam yasini dua sahibi okucak dimi bide hediye etme duası ne cnm anlamadm onu ben tam olarak kusura bakma kutfenCanim dua mi paylasayim mi
Yasini okumayacak canım yasin okuyunca arkasından okunan bir dua var önce peygamber efendimize sonra bütün evliya hocalara vs bagisliyorum deyip niyetini soyleyip kabul eyle deyip amin diyorsun onu duanın sahibi isterse yapsın diye yazdım ben kendime yapicam bu şekilde canım duayı internetten bulursam ekran görüntüsü atarım burdanCnm birşey sorucam yasini dua sahibi okucak dimi bide hediye etme duası ne cnm anlamadm onu ben tam olarak kusura bakma kutfen
Ben hazırım ne olacak ki 1 saatte 1000 tane çekiliyor... Boş konuşmayız tevhit getiririz bizde bol bol1.Kafiyesizsiir -5833
2. @memurhanim -5837
3. @ snow3414-5833
4. @sadehayatt06 -5833
5.Karagullu -5833
6. @Tospaagtd -5833
7. @Bir_Mumine -5833
8. @NAVLEE -5833
9. C CiNNET NUR -5833
10. @Bademmm388 -5833
11. @Meral01 -5833
12.PiXiEE -5833
Kızlar listemiz bu şekilde malesef daha fazla artmayacak anlaşılan o yüzden ben ilk arkadasimizdan başlayalım diyorum. Süre 2 gün oldun zorlanirsak 3 gune çıkarırız ilerleyen zamanlarda. Duası biten arkadaşın Yasin okuduktan sonra hediye etme duası var onu okuyup sonrada dileğini tekrarlayıp amin demesi. Haydi Bismillah
Hay maşallah canımsın yaa cesaret verdin teşekkür ederimBen hazırım ne olacak ki 1 saatte 1000 tane çekiliyor... Boş konuşmayız tevhit getiririz bizde bol bol
Hee anladm.cnm aynen yaa duayı bulursan at keisn cnm bende yapmak.isterim.Yasini okumayacak canım yasin okuyunca arkasından okunan bir dua var önce peygamber efendimize sonra bütün evliya hocalara vs bagisliyorum deyip niyetini soyleyip kabul eyle deyip amin diyorsun onu duanın sahibi isterse yapsın diye yazdım ben kendime yapicam bu şekilde canım duayı internetten bulursam ekran görüntüsü atarım burdan
Tamam canim yarin sabah bakayım atarım mutlaka unutursam hatırlatır misin gün içinde çok yoğun olabiliyorumHee anladm.cnm aynen yaa duayı bulursan at keisn cnm bende yapmak.isterim.
Kimse kalmazsa baş başa çekeriz üzülmeHay maşallah canımsın yaa cesaret verdin teşekkür ederim
Sağol canım gece gece güldürdün beni valla cıvıl cıvılsın maşallahKimse kalmazsa baş başa çekeriz üzülme
Tabiki cnm hatrlatrtm ben sana at mutlaka benTamam canim yarin sabah bakayım atarım mutlaka unutursam hatırlatır misin gün içinde çok yoğun olabiliyorum
Aaa niye ki sayılı olmazsa çıkayım mı dediydin ki ayy valla şaştı benim kafa adamı yatırdım liste yapıyorum