canım o şekilde günlük yetiştiremeyenler olunca listeyi takip etmek çok zor oluyor. Bne okuyan ve okumayanları düzenli takip edicem okumayan arkadaşları malesef çıkarmak zorunda kalıcam okuyanlara haksızlık olmasınSayıdan düşmeli olmasın kişi başı ne kadar okunacaksa o şekilde okuyalım cnm
ekliyorum canımBenide ekler misiniz
Biliyorum canım benim burdan yazmama sebebim daha baslamadik ya karışıklık olmasın diye baslayacagimiz zaman benim duami ordan sen paylasirsin ya da ben yazarım burayatamam canım akşama başlarız ama niyetini herkesin bilmesi lazım çünkü herkes senin niyetine niyetlenerek okuyacak senini için
ekle canim benide
Tamam canim yoldayım eve geçeyim eklicemekle canim benide
Canım sayıdan düşmeli olacaksa ben katılamayacağım kusura bakma. Daha sonraki dualarına katılırımcanım o şekilde günlük yetiştiremeyenler olunca listeyi takip etmek çok zor oluyor. Bne okuyan ve okumayanları düzenli takip edicem okumayan arkadaşları malesef çıkarmak zorunda kalıcam okuyanlara haksızlık olmasın
Tamam canimCanım sayıdan düşmeli olacaksa ben katılamayacağım kusura bakma. Daha sonraki dualarına katılırım
Akşam eklicem sizi debende katılırım müslümanın müslümana duası makbuldür. kızıma da burada çok dua edildi sizlerden de yine dua beklerim
Katılırım ben canım
Canim sayıdan dusmeli olunca hiç sayı almayan kişiler de olursa nolacakTamam canim ☹ olsaydın iyi olurdu ama kısmet duaların azalınca gel ama mutlaka
Alıntı yap QUOTE yazanları sil canım. O şekilde deneye deneye bulursun. Bir de her zaman ilk sayfadaki ilk yorumunu düzenleyebilirsinkızlar bu arada bu listeyi her seferinde elle yazmadan kolay bir şekilde düzenlemenin yolu var mı ben bilmiyorum
Ayyy denedim yapamadım dur akşam tekrar deniyeyim canım teşekkürlerAlıntı yap QUOTE yazanları sil canım. O şekilde deneye deneye bulursun. Bir de her zaman ilk sayfadaki ilk yorumunu düzenleyebilirsin
Bence de sayıyı eşit böl canım bir günde bitiremezsek 2 - 3 gün süre verir yine okuruz şahsi fikrim o zamanAyyy denedim yapamadım dur akşam tekrar deniyeyim canım teşekkürler