70.000 La İlahe İllallah-Kelime-i Tevhid dilek, hacet ve istekleriniz için dua

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni de çıkarır mısınız sayıyla alma olsa daha kolay katılabilirdim kusura bakmayın :KK43:

9. Karagullu Karagullu
10. 5 528mucizemmm
11. Guzide46 Guzide46
12. My_Moonlight06 My_Moonlight06
13. NAVLEE NAVLEE
14. C CiNNET NUR
15. B Bademmm388
16. Meral01 Meral01
Son liste bu şekilde kızlar 70.000 i toplam kişi sayimiza bolerek belirli günde okuyacağız yapamam yetistiremem diyen var ise lütfen bilgi versin çünkü hayırlı bir işe başlıyoruz liste kapandıktan sonra duaları tamamlayalım inşallah kimsenin kimsede hakkı olmasın niyetim 20 kişi olunca duamızı başlatmak o yüzden sonradan vakit ayiramayacak arkadaşlarımız var ise yacen başta soylesin listeden çıksın yada sonsuza kadar sussun 🤣🥰
20 kişiyle 3.500 düşüyor bilemedim başka tesbiglerimde var yetiştirebilir miyim ki :KK64:

Kişi başı 4117 düşüyor kalan 11 eksiği herkesinkini ben tamamlarım başlayalım mı bu akşam

Beni ekleyin kızlar. Böyle dua gruplarına etiketlenince ya da forumda görünce ilk başta hep bir tereddütte kalıyorum acaba yetişir mi, bitirebilir miyim diye. Ama sonra diyorum ki Allah bunu karşıma çıkardıysa bir sebebi vardır, elimden geldiğince nasiplenmem gerekiyor demek ki. Allah nasip ederse okurum inşallah. :)

Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir -4117
memurhanim memurhanim -41
Beni ekleyin kızlar. Böyle dua gruplarına etiketlenince ya da forumda görünce ilk başta hep bir tereddütte kalıyorum acaba yetişir mi, bitirebilir miyim diye. Ama sonra diyorum ki Allah bunu karşıma çıkardıysa bir sebebi vardır, elimden geldiğince nasiplenmem gerekiyor demek ki. Allah nasip ederse okurum inşallah. :)
Hemen ekliyorum 🥰

Daha kolay okunabilecek esma başlatsan canım. Mesela 3000 esma okurken zorlanmam ama kelimei tevhit te maalesef zorlanıyorum. Çünkü tek onu okumuyorum ve listeye hergün okunacak zorlar
Haklısın canım ama toplu kelime-i tevhid de yok hiç ve sevabı çok büyük etkisininde çok büyük olduğuna inanıyorum o yüzden bunu başlayayım dedim 3 günde okuyamaz misin süreyi kerkes için 3 gün yapalım

Ben listeyi yapıyorum kizlar bekledikçe sayımız azalacak 🤣🤣🤣🤣🤣

1. Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir -5833
2. memurhanim memurhanim -5837
3. @ snow3414-5833
4. sadehayatt06 sadehayatt06 -5833
5. Karagullu Karagullu -5833
6. 5 528mucizemmm -5833
7. My_Moonlight06 My_Moonlight06 -5833
8. NAVLEE NAVLEE -5833
9. C CiNNET NUR -5833
10. B Bademmm388 -5833
11. Meral01 Meral01 -5833
12. PiXiEE PiXiEE -5833

Kızlar listemiz bu şekilde malesef daha fazla artmayacak anlaşılan o yüzden ben ilk arkadasimizdan başlayalım diyorum. Süre 2 gün oldun zorlanirsak 3 gune çıkarırız ilerleyen zamanlarda. Duası biten arkadaşın Yasin okuduktan sonra hediye etme duası var onu okuyup sonrada dileğini tekrarlayıp amin demesi. Haydi Bismillah 🙏🙏🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X