20 kişiyle 3.500 düşüyor bilemedim başka tesbiglerimde var yetiştirebilir miyim ki9.Karagullu
10. 5 528mucizemmm
11.Guzide46
12.My_Moonlight06
13.NAVLEE
14. C CiNNET NUR
15. B Bademmm388
16.Meral01
Son liste bu şekilde kızlar 70.000 i toplam kişi sayimiza bolerek belirli günde okuyacağız yapamam yetistiremem diyen var ise lütfen bilgi versin çünkü hayırlı bir işe başlıyoruz liste kapandıktan sonra duaları tamamlayalım inşallah kimsenin kimsede hakkı olmasın niyetim 20 kişi olunca duamızı başlatmak o yüzden sonradan vakit ayiramayacak arkadaşlarımız var ise yacen başta soylesin listeden çıksın yada sonsuza kadar sussun
1 günde mi okunacak ki ?20 kişiyle 3.500 düşüyor bilemedim başka tesbiglerimde var yetiştirebilir miyim ki
Yetisirsin canım iki gün yaparız süreyi yada üç gün çoğunluk ne isterse20 kişiyle 3.500 düşüyor bilemedim başka tesbiglerimde var yetiştirebilir miyim ki
Daha kesin değil canım1 günde mi okunacak ki ?
Yok canim bir gün zor olur ben iki gün diye düşündüm liste şu anda 17 kişilikDaha kesin değil canım
Hemen ekliyorumBeni ekleyin kızlar. Böyle dua gruplarına etiketlenince ya da forumda görünce ilk başta hep bir tereddütte kalıyorum acaba yetişir mi, bitirebilir miyim diye. Ama sonra diyorum ki Allah bunu karşıma çıkardıysa bir sebebi vardır, elimden geldiğince nasiplenmem gerekiyor demek ki. Allah nasip ederse okurum inşallah. :)
Öyle yapicaz zaten canımBeni de çıkarır mısınız sayıyla alma olsa daha kolay katılabilirdim kusura bakmayın
Canım günde anca 1000 okuyabilirim sen çıkar beni. Üzgünüm ama başka kendime çektiğim tesbihlerimde var yetiştiremem kesinYok canim bir gün zor olur ben iki gün diye düşündüm liste şu anda 17 kişilik
Aaa herkes çıkıyorCanım günde anca 1000 okuyabilirim sen çıkar beni. Üzgünüm ama başka kendime çektiğim tesbihlerimde var yetiştiremem kesin
Daha kolay okunabilecek esma başlatsan canım. Mesela 3000 esma okurken zorlanmam ama kelimei tevhit te maalesef zorlanıyorum. Çünkü tek onu okumuyorum ve listeye hergün okunacak zorlarAaa herkes çıkıyor ☹ nasıl yapsak bilemedim ki ben
Haklısın canım ama toplu kelime-i tevhid de yok hiç ve sevabı çok büyük etkisininde çok büyük olduğuna inanıyorum o yüzden bunu başlayayım dedim 3 günde okuyamaz misin süreyi kerkes için 3 gün yapalımDaha kolay okunabilecek esma başlatsan canım. Mesela 3000 esma okurken zorlanmam ama kelimei tevhit te maalesef zorlanıyorum. Çünkü tek onu okumuyorum ve listeye hergün okunacak zorlar
Genel olarak sayı belirlensin daha kolay olur dedi arkadaşlar saydım ben 14 kişiyiz kişi başı 5000 düşüyor iki günde okunmaz mı bana okunur gibi geliyorSayı düşerek gitsek çok mu karışık olur ki?