- 23 Ocak 2019
- 3.028
- 10.268
- 34
Sevdim seni çok samimisin: ) varım canimListemiz
1.Kafiyesizsiir
2.memurhanim -kesin değil emrivaki olmasın :) kendisinden cevap gelince kesinleşecek
3.PiXiEE
4. @sadehayatt06
5. @linaboran
6. @Mrvyvz4832
7. @Mintimint
8. @Mintimint -2. kişi
Cok sağol canım valla bende seni iki üç arkadaş daha var diğer gruptan ilginç bir sekikde tanımadan kanim kaynadıSevdim seni çok samimisin: ) varım canim
Canim şimdi kaç kişiyiz kişi başı kaç sayı düşüyor okunacakİsterseniz başlayalım kızlar gelmek isteyen olursa onları da eklerim zamanla inşallah
Kafiyesizsiir canim niyetini soyle bismillah diyelim haaa bu arada kizlar her 100 okuduğunuzda sonunda Muhammeden Resulullah dicez onu başta yazmayı unutmuşum
Katılırım canım
Aynen canım sayı çok olsun hem fazla nefes ten dua alırız hem de kişi başı düşen sayı az olur bildiğimiz kişileri de etiket yapalımKızlar profil sayfanızda paylaşın daha çok kişiye ulaşsın inşallah
süpersin hadi inşallah sayımız artar daha çok sevaba gireriz
tabbiki ekliyorumBenide ekler misiniz
Canim ozel den dua mi yazdim sana ama cogalinca başlayalım istersensüpersin hadi inşallah sayımız artar daha çok sevaba gireriz
Anlaşıldı kuzum tamamdr ozamn başlar başlamaz okuycam.hadi bismillahKafiyesizsiir
Karagullu
canlar liste oluşturduk 1. sıradaki arkadaşımız bize niyetini söyleyecek onun niyetine başlayacağız herkes şu kadar okuyacak diye bir dua yok 70.000 ile başlayacağız okuduğumuz kadarını okuyup yada alacağımız kadarını alıp kalan sayıyı yazacağız örneğin 1000 aldım kalan 69.000 yazıcam.başka arkadaşta 2000 okudu diyelim 2000 aldım kalan 67.000 yazacak . kimsenin okumasında sınır yok başka birisine edilen dualar en makbul olanlarıdır ne kadar bol okursak o kadar iyi olur. Lİsteye uzun süre girmeyen takip etmeyen okumayan arkadaşlar malesef listeden çıkarılacak çünkü kimsenin kimseye hakkı geçmesin
tabiki ekliyorumBeni de ekler misiniz ♥
tamam canım akşama başlarız ama niyetini herkesin bilmesi lazım çünkü herkes senin niyetine niyetlenerek okuyacak senini içinCanim ozel den dua mi yazdim sana ama cogalinca başlayalım istersen