Daha önce söyledim saçmalama senin birşeyin yok macera arama dediDeli mi? Yapmayın 15.yy da mı yaşıyorsunuz. Psikolojik destek almanız sizi ilgilendirir. Kimseye birsey söylemeyin. Eşinizle de konuşun belki beraber gitmeniz gerekir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce söyledim saçmalama senin birşeyin yok macera arama dediDeli mi? Yapmayın 15.yy da mı yaşıyorsunuz. Psikolojik destek almanız sizi ilgilendirir. Kimseye birsey söylemeyin. Eşinizle de konuşun belki beraber gitmeniz gerekir.
pisikolojik bence doktora git bir arkadaşın aynı bu durumda doğal yada İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kürleri iyiymiş bu konuda istek için bı araştır doğalı daha iyiHerkese merhaba bir derdim var diyip konuya geçiyorum 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var son 1 Yıldır belki daha fazla eşimle ilişkiye girmek istemiyorum bu kadar müstehcen bir konuyu açmaya utanıyorum ama belki bir görüşü olan olur bana eşimle resmen köşe kapmaca oynuyorum türlü türlü bahaneler uyduruyorum bazen 3 aya kadar kaçtığım oluyor ciddi anlamda ilişki bana çok zor geliyor gözlerimi kapattığımda dua ediyorum çabuk bitsin diye Elimi yüzüme kapatıp hüngür hüngür ağlıyorum ona belli ettirmeden nolur bana yardım edin ne yapmalıyım neden böyle oldum hep böyle mi olacağım bu arada aldatma yada başka biri söz konusu bile değil çocukken çok kez tacize uğradım o sebep olabilir mi ama son 1 yada 2 yılda neden böyle oldum öncesinde bu kadar değildi nolur yardım edin bana 24 yaşındayım bu arada
Eşinizle nasıl evlendiniz? Beraber oturmayı istediniz mi? Evde kaç kişi yaşıyorsunuz? Ayrıca eşiniz cahil bu konulardaDaha önce söyledim saçmalama senin birşeyin yok macera arama dedi
5 yıllık ilişkim evlenmemize az bir zaman kala aldatma sonucu bitti aynı dönemde eşimde nişanlısından ayrılmış aileler şaka yapmış ikiside ayrıldı bunları evlendirelim diye annem de çok iyi ailedir seni el üstünde tutarlar diyerek beynime girdi evlendikEşinizle nasıl evlendiniz? Beraber oturmayı istediniz mi? Evde kaç kişi yaşıyorsunuz? Ayrıca eşiniz cahil bu konularda
Bunları çözmek için psikolojik destek almanız şart bunların üstesinden gelmek için mutlaka gidin. Şoyle yapın, Dr sizi yonlendirsin. Tanıdığınız iyi bir Dr var mı? Yoksa bile eşinizle beraber gidin Dr a. İçeri tek başınıza girin zaten oturun ona diyin ki beni tek başıma gondermiyorlar, lütfen esimi çağıralım deyin ki psikoloğa gidecek bunu biz çözemeyiz mutlaka gitmesi lazım yoksa ilerde size de kendine de zarar verir desin gözünü korkutsun. Denemeye değerBiliyorum ama elimden bişey gelmiyor yetim büyüdüm akrabalarım tarafından taciz edildim çok dayak yedim çocukken bimiyorum kendimi güçsüz hissediyorum
Şuan 10 kişi çoluk çocuk dahil normalde 6Eşinizle nasıl evlendiniz? Beraber oturmayı istediniz mi? Evde kaç kişi yaşıyorsunuz? Ayrıca eşiniz cahil bu konularda
Evet mantıklıBunları çözmek için psikolojik destek almanız şart bunların üstesinden gelmek için mutlaka gidin. Şoyle yapın, Dr sizi yonlendirsin. Tanıdığınız iyi bir Dr var mı? Yoksa bile eşinizle beraber gidin Dr a. İçeri tek başınıza girin zaten oturun ona diyin ki beni tek başıma gondermiyorlar, lütfen esimi çağıralım deyin ki psikoloğa gidecek bunu biz çözemeyiz mutlaka gitmesi lazım yoksa ilerde size de kendine de zar verir desin gözünü korkutsun. Denemeye değer
Apar topar o hirsla evlendiniz yani. Geçmişi değiştireyiz, Allah cocuklarinizi size bağışlasın.5 yıllık ilişkim evlenmemize az bir zaman kala aldatma sonucu bitti aynı dönemde eşimde nişanlısından ayrılmış aileler şaka yapmış ikiside ayrıldı bunları evlendirelim diye annem de çok iyi ailedir seni el üstünde tutarlar diyerek beynime girdi evlendik
Önce psikiyatra gidiyorsunuz sonra evi ayırma işlerine girisiyorsunuz. Utanmak arlanmak yok. Yeri gelecek yalandan cinnet sinir krizi geçireceksiniz. Bağırın, çağırın yıkın etrafı. Hiç utanmayın. Bakın hicbirsey için geç değil. Ağlamaya meme vermezler. Güzellikle olmazsa bu şekilde yaptırınEvet mantıklı
5 yıllık ilişkim evlenmemize az bir zaman kala aldatma sonucu bitti aynı dönemde eşimde nişanlısından ayrılmış aileler şaka yapmış ikiside ayrıldı bunları evlendirelim diye annem de çok iyi ailedir seni el üstünde tutarlar diyerek beynime girdi evlendik
Normalde de sinir krizleri geçiriyorum zaten sonra yine aynı şey deli bu bilmem hangi ayın başında deliler böyle sinir krizi geçirirmişÖnce psikiyatra gidiyorsunuz sonra evi ayırma işlerine girisiyorsunuz. Utanmak arlanmak yok. Yeri gelecek yalandan cinnet sinir krizi geçireceksiniz. Bağırın, çağırın yıkın etrafı. Hiç utanmayın. Bakın hicbirsey için geç değil. Ağlamaya meme vermezler. Güzellikle olmazsa bu şekilde yaptırın
Bunu da kullanın sizin o desteği almanız şart. Evi ayırmaniz şart. Tüm evi yıkın apartmanı ayağa kaldırın ambulans çağırsinlar. Rezillikten korkunca yaparlarNormalde de sinir krizleri geçiriyorum zaten sonra yine aynı şey deli bu bilmem hangi ayın başında deliler böyle sinir krizi geçirirmiş
7 yıllık evliyim 18 yaşında evlendim yıl olarak 25 e girdim ay olarak girmedim 14 yaşında ilişkim başladı7 yıllık evliyim diyosunuz 24 yaşındasınız 17 yaşında evlenmişsiniz diğer ilişkiniz 12 yaşında mı başladı yani? Yok artık.
Evliliğinizde sorun varYani çok güzel bir evliliğim var denemez ama son yıllarda bu duygularımı yenemiyorum
Evet çocuklar için o fazla önemsemiyor yani sorunlarıEvliliğinizde sorun var
Eşinize karar duygularınızın kaybetmiş
Ve evliliği sadece çocuklarınız için mi sürdürüyorsunuz?
Eşiniz ne diyor bu konuda ?
Emin’im farkındadır
Eşim çalışmıyor onlara muhtacız maalesef evi ayırmam bu sıralar imkansızBunu da kullanın sizin o desteği almanız şart. Evi ayırmaniz şart. Tüm evi yıkın apartmanı ayağa kaldırın ambulans çağırsinlar. Rezillikten korkunca yaparlar
Eşim bişeyin yok saçmalama diyor galiba sorunların farkında değil sağolunDurumunuz için çok üzüldüm, eşiniz destek olmuyor mu? Çok geçmiş olsun .
Allah yardımcınız olsun