Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 yaş erken ergenlik
- Konu Sahibi pelin-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ekim 2020
- 5
- 1
- 6
- 42
Ayni doktora dün goturdum kizimi. Rontgen ultrason 350 tl, kan tahlili sabah ac karnina yapiliyor 210 tl. Bize bu tahlilleri yapti. Ama sonuclardan emin olamadigi icin, pazartesi uyari testi yapicak oda 700 ila 800 tl civari.Kurtköy ersoy hastanesinde dediğiniz doktor değil mi bugün aradım sadece muayene 300 tl dediler ama diğer testler vs ne kadar tutar acaba ona göre para ayarlayıp götürsem birde bu özeldek endokrine de mi sevk edilmesi gerek yoksa özelde direk randevu alıp götürebiliyor muyuz
Sizin sonuçlariniz nasıl geldi Bizim kan tahlili ve ultrasyon normal cikti kemik yası 1 yaş önde kızim tam 6 yasinda 120 cm 23 kilo Doktor 3 ay bekleyelim dedi. propolis balık yağida etki etmis olabilir miş. 22 gün oldu küçulme yokAyni doktora dün goturdum kizimi. Rontgen ultrason 350 tl, kan tahlili sabah ac karnina yapiliyor 210 tl. Bize bu tahlilleri yapti. Ama sonuclardan emin olamadigi icin, pazartesi uyari testi yapicak oda 700 ila 800 tl civari.
Gittigim doktor Arı poleni , propolis, balik yaği kullandinmi diye sordu direk bunlarim etki ettigi kesin ama ıhlamuru hiç duymadimIhlamur da lavantanın yaptığı etkiyi yapar mı acaba fikri olan var mı?
Doktor heehangi birşey önerdi mi peki devlete mi götürdünüz özele mi ya açıkçası devlette pek umursmaıyorlar o yüzden götğmek istemiyorum ama tahliller vs çok pahalıysa mecbur götüreceğim sizce napmalıyım
- 29 Ekim 2020
- 5
- 1
- 6
- 42
Kizim 2013 dogumlu 7 yasinda 128 boy 29.5 kilo kemik yasi 9.5 yas cikti, kan tahlilinden tam emin olamadi, ultrasondada degerler biraz artmis, memede hafif bisey gorunuyor gibi dedi. Yani pazartesi yi bekliyoruz. Damar yolu acip ilac vericekler uyari testi yapicakmis.Sizin sonuçlariniz nasıl geldi Bizim kan tahlili ve ultrasyon normal cikti kemik yası 1 yaş önde kızim tam 6 yasinda 120 cm 23 kilo Doktor 3 ay bekleyelim dedi. propolis balık yağida etki etmis olabilir miş. 22 gün oldu küçulme yok
- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
6.5 yasinda kızım var erken ergenlik teşhisi kondu ve 6 aydır igne kullanıyoruz 11 12 yaşına kadar kullanacağız
6 .yaainda ama 132 cm 30 kilo kilomu guzel ama boyumuz cok uzun.. tam da k0vir dönemi yeni başlamışken nisanda banyo ettirirken sol memesinde kırmızı mercimek büyüklüğünde sertlik hissettim doktorumuz aradım diğerinde de olursa hemen gelin dedi 1 ayi geçmeden diğerinde oldu ve ankaraya gittik hemen tüm ayrintili testler sonucu igneye başladık...kemik yasimiz cok sukur ki 6 cikti
6 .yaainda ama 132 cm 30 kilo kilomu guzel ama boyumuz cok uzun.. tam da k0vir dönemi yeni başlamışken nisanda banyo ettirirken sol memesinde kırmızı mercimek büyüklüğünde sertlik hissettim doktorumuz aradım diğerinde de olursa hemen gelin dedi 1 ayi geçmeden diğerinde oldu ve ankaraya gittik hemen tüm ayrintili testler sonucu igneye başladık...kemik yasimiz cok sukur ki 6 cikti
Gecmis olsun şuan iğneyle durduruldumu peki doktorlar neye göre karar vermisti kemik yasinizda önde degilmiş6.5 yasinda kızım var erken ergenlik teşhisi kondu ve 6 aydır igne kullanıyoruz 11 12 yaşına kadar kullanacağız
çok geçmis olsun umarim degerleri normal gelir kullandiginiz herhangi bitkisel ilac varmiydiKizim 2013 dogumlu 7 yasinda 128 boy 29.5 kilo kemik yasi 9.5 yas cikti, kan tahlilinden tam emin olamadi, ultrasondada degerler biraz artmis, memede hafif bisey gorunuyor gibi dedi. Yani pazartesi yi bekliyoruz. Damar yolu acip ilac vericekler uyari testi yapicakmis.
- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Cok teşekkür ederim.Gecmis olsun şuan iğneyle durduruldumu peki doktorlar neye göre karar vermisti kemik yasinizda önde degilmiş
Karından ultrason yapildi yumurtaliklari yaşından onde cikti..ayrintili serumlu hormon testi yapildi yüksek cikti meme ucu tomurcuklanmisti..vs herseyine en ince ayrıntısına kadar bakıldı ve tam anlamıyla erken ergenlik dendi...sadece kemik yasi yaşıyla uyumlu cikti...kemik yasi ile boy farklı seylermis boyu 9 yasla uyumlu cikti..kemik yasi kemiklerin arasındaki kıkırdak dokularla ilgiliymis eger ileri olursa boy uzamasına zarari olur yani uzamasına az olurmuş...biz tam zamanında farketmisiz 6 au sonra gelseniz kemik yasi 1 belki yas atardi dedi...
Evet canim igneleri kullanıyoruz 6 ayda bir de kontrole gidiyoruz boy uzamasi normallesti..meme sertliği kayboldu..cok yemek yiyordu azaldı.. bir de sinirlilik vardi o da gitti.. binlerce şükür
Ya diyorum 6 ay gec farketseydjm..doktor kizim icin adet olmasi 7.5 yasini bulmazdi dedi Allah korusun...
- 29 Ekim 2020
- 5
- 1
- 6
- 42
Merhaba bugun tahlil sonuclarimizi aldik. Erken ergenlik cikti sonucumuz. Tedaviye baslamamiz gerekiyormus 3 aylik igneler seklinde lucrin depot diye bir igne yazdi. Fakat bu igne ile ilgili nette bunu kullaninca kizimin boyu hic uzamiyor diye yazan anneler var. Bunu duyunca bi durdum. Yarin Prof. Sukru hatuna randevu aldim butun tahlillerimiçok geçmis olsun umarim degerleri normal gelir kullandiginiz herhangi bitkisel ilac varmiydi
Merhaba bugun tahlil sonuclarimizi aldik. Erken ergenlik cikti sonucumuz. Tedaviye baslamamiz gerekiyormus 3 aylik igneler seklinde lucrin depot diye bir igne yazdi. Fakat bu igne ile ilgili nette bunu kullaninca kizimin boyu hic uzamiyor diye yazan anneler var. Bunu duyunca bi durdum. Yarin Prof. Sukru hatuna randevu aldim butun tahlillerimizi gostericem eger oda tedaviye baslamaniz gerekiyo derse basliycaz.çok geçmis olsun umarim degerleri normal gelir kullandiginiz herhangi bitkisel ilac varmiydi
- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Neorama is merkezinde prof.Nesibe Andıran muayenehanesine gidiyoruz 6 ayda birEvet erken farketmeniz çok büyük şans olmus inş saglikli birsekilde büyür kızinız tekrardan çok geçmis olsun. Ankarada hangi doktora gidiyorsunuz
- 29 Ekim 2020
- 5
- 1
- 6
- 42
Merhaba gecmis olsun bizde ayni durumdayiz. Sonuclarimiz cikti dr. igne tedavisi dedi. 3 ayda birmi oluyor igneleri kiziniz, bize oyle soylendi her 3 ayda kontrol olucakmis. Bir de bu igneleri kullanirken boy uzamasi duranlar olmus dr.sitesinde okudum. Cok kararsiz kaldim yaptirsammi yaptirmasammi diye.Cok teşekkür ederim.
Karından ultrason yapildi yumurtaliklari yaşından onde cikti..ayrintili serumlu hormon testi yapildi yüksek cikti meme ucu tomurcuklanmisti..vs herseyine en ince ayrıntısına kadar bakıldı ve tam anlamıyla erken ergenlik dendi...sadece kemik yasi yaşıyla uyumlu cikti...kemik yasi ile boy farklı seylermis boyu 9 yasla uyumlu cikti..kemik yasi kemiklerin arasındaki kıkırdak dokularla ilgiliymis eger ileri olursa boy uzamasına zarari olur yani uzamasına az olurmuş...biz tam zamanında farketmisiz 6 au sonra gelseniz kemik yasi 1 belki yas atardi dedi...
Evet canim igneleri kullanıyoruz 6 ayda bir de kontrole gidiyoruz boy uzamasi normallesti..meme sertliği kayboldu..cok yemek yiyordu azaldı.. bir de sinirlilik vardi o da gitti.. binlerce şükür
Ya diyorum 6 ay gec farketseydjm..doktor kizim icin adet olmasi 7.5 yasini bulmazdi dedi Allah korusun...
- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Kizim tedaviye başlamadan yani igneye başlamadan önce de kontrole gidiyorduk iğneden once 1 yılda 12 cm uzamisti bu cok anormal bir uzama dedi doktorumuz...persentılı %127 olmustuMerhaba bugun tahlil sonuclarimizi aldik. Erken ergenlik cikti sonucumuz. Tedaviye baslamamiz gerekiyormus 3 aylik igneler seklinde lucrin depot diye bir igne yazdi. Fakat bu igne ile ilgili nette bunu kullaninca kizimin boyu hic uzamiyor diye yazan anneler var. Bunu duyunca bi durdum. Yarin Prof. Sukru hatuna randevu aldim butun tahlillerimi
Merhaba bugun tahlil sonuclarimizi aldik. Erken ergenlik cikti sonucumuz. Tedaviye baslamamiz gerekiyormus 3 aylik igneler seklinde lucrin depot diye bir igne yazdi. Fakat bu igne ile ilgili nette bunu kullaninca kizimin boyu hic uzamiyor diye yazan anneler var. Bunu duyunca bi durdum. Yarin Prof. Sukru hatuna randevu aldim butun tahlillerimizi gostericem eger oda tedaviye baslamaniz gerekiyo derse basliycaz.
İğneden sonra 6 ay ki kontrolumuzde 2.5 cm uzamisti Doktor çok güzel yavaşladı normal uzuyor artik dedi rahatladık.uzuyor yani canim ama daha yavas olmasi gerektigi kadar
- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Aylik oluyoruz 6 ay kontrolumuzde ilac tam gelmis dedi doktorumuz bir 6 ay daha bekleyelim yani tam 1 yil olduğunda 3 ayliga geceriz dediMerhaba gecmis olsun bizde ayni durumdayiz. Sonuclarimiz cikti dr. igne tedavisi dedi. 3 ayda birmi oluyor igneleri kiziniz, bize oyle soylendi her 3 ayda kontrol olucakmis. Bir de bu igneleri kullanirken boy uzamasi duranlar olmus dr.sitesinde okudum. Cok kararsiz kaldim yaptirsammi yaptirmasammi diye.
- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Mutlaka yqptirin gec kalırsanız sonuclari üzücü olabilir Allah korusun 7.5 yasinda adet olurdu dedi doktor bize...Merhaba gecmis olsun bizde ayni durumdayiz. Sonuclarimiz cikti dr. igne tedavisi dedi. 3 ayda birmi oluyor igneleri kiziniz, bize oyle soylendi her 3 ayda kontrol olucakmis. Bir de bu igneleri kullanirken boy uzamasi duranlar olmus dr.sitesinde okudum. Cok kararsiz kaldim yaptirsammi yaptirmasammi diye.