Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aldığım ve malesef veremediğim kilolar doğum kiloları
62 ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdim
5 kiloyu hastanede bıraktıktan sonra 80 ile eve geldim derken
12 ay sonucunda 68 e düşebildim
18.aya geldik ve halen daha 68 deyim ne iniyorum ne çıkıyorum( çok fazla yememeye çalışıyorum ;ama vermek içinde çokta çaba sarfetmiyorum desem yeridir)
yazın başladığım sabahları nesfit serüvenim son iki aydır hamur işleriyle son buldu derken 2010 yılının esintisiyle tekrar eski kiloma hatta daha da aşağılara inmek istiyorum ve bu sabah itibariyle büyük bir istikrarla nesfitli günlerime başlamış bulunmaktayım....

1.67 boyunda ve 68 kiloyum hedefim 2 ay içerisinde 58-60 olmak

bu arada

sabah ; nesfit
öğle ; çeyrek porsiyon haşlama brokoli salatası ve 1 adet simit labne peyniri ve tek şekerli çay ile
akşama belli değil henüz

nalan hoşgeldin aramıza canım
inş. biran önce kurtulacağız bu fazlalıklardan hepberaber

sağol canım
inşallah hep birlikte güzel motive dolu mesajlarımızla

güzel kıyafetlerimiz bizleri bekliyor tekrar eski güzel günlerimize döneceğiz inşallah

unutmayalım ki ; insan kendiyle ne kadar barışık olursa hayata da o kadar tutunur

zayıf olalım istediğimiz kıyafetin içine girebilelim ve hayata sımsıkı tutunalım

merhaba arkadaşlar. yarışçı davetin üzerine geldim
ben de eriyeceemhihoyyyt

slm bilgisayar torojana teslim oldu yazdığım yeride bulamadım takımdamıyım ben şimdi...opuyorumnanaktan

cuma öğlen 12 mi canım?

slm bilgisayar torojana teslim oldu yazdığım yeride bulamadım takımdamıyım ben şimdi...opuyorumnanaktan

takım kurallarını oku canım önce bak bakalım sana uyuyormu.
uyuyorsa kendini tanıt kilonu boyunu ve hedefi tarihle birlikte yaz canım.
cuma öğlen 12 mi canım?
evet canım cuma öğlen 12.

hay allahim dün irmik helvasi yaptim annemlerde.
evede getirdim bir tabak. komsuya vereyim, cok seviyor die.
demezmi ben irmik helvasi sevmem un helvasini cok severim.
iyi dedim. götürmedim bende.

ahanda oturdum yiorum :)))

ama bugün hic yemek yemedim sayilir ona sayiyorum :))

sorun yok.
no proplem.. hersey yolunda
dont panik ladies:))

bende geldim canım okudum kuraları ilk defa bi diyet grubundayım hadi bakalım hayırlısı

hilmişim bikereden bişey olmaz afiyet olsun ama yarına helva melva anlama ona göre.
cimcime hoş geldin gülün
anlat bakalım kendini

ayy heyecanlandım birdenn kaydirigubbakcemile3
28 yaşındayım boyum 1.57 kilom 54.5 hedefim 49 1.5 2 ay gibi verirsem yeter bende hamilelikle aldım kiloları 50 ile hamile kaldım 65 oldum sonrasında hiç doğru dürüst diyet yapmadım yapamadım ekmeği azaltmaya çalıştım sadece.inş bunu beceririm :Saruboceq:

takım kurallarını oku canım önce bak bakalım sana uyuyormu.
uyuyorsa kendini tanıt kilonu boyunu ve hedefi tarihle birlikte yaz canım.

evet canım cuma öğlen 12.

canım, cuma sabah tartılırım ama öğretmenim ve sabah 6,5- 7 arası evden çıkıyorum. o da koştur koştur. eve gelişim 2-3 ü buluyor. anca o saatlerde girebilirm internete. diğer şartlara uyarım, fakat bunun için ne yapabiliriz?

cimcime ne kadar kilolusun acill vermen lazimm :))))))))))
sana bi ucan tekme koycam burdan felegin sasircak :roflol:klava:

gerci anneminde boy 1.55 kilosu 57
ama zayif durmuyo.

o yüzdenn herkes kendini nasil rahat hissederse o kiloya düssün :) hiic kizmiyorum :)))

komsum 66 kilo olmus. 5 kilo almis.
yarin sabah iddiaya girelim diyo.
kazagina fln.
görümcem dio senden cabuk zayiflar o.
sen cocuktan bi yere cikamiyosun.
o 3 cocugunu okula götürüyo 2 ayri is yerine temizlige gidiyo
üstelik bunlari yürüyerek yapiyo.
arabayla deil yani.

neise ekstradan bir gaz icijn gireyim ben iddiayaa bakalimm

selam canlarım ben de geldim
ayçinciim sen ne dersen kabulümdür şeriatın kestiği parmak acımazmış okudum kurallarısırnaşık şeykaydirigubbakcemile5

beni bilen biliyo zaten bizim tayfa toplandık ama ben gene de anlatayım içinizi bayayımnaniknanikolumunekankayizsmile

28 yaşındayım 1,67 boyunda 69 kiloyum
evlendiğimde 58 kiloydum 1 yıl içinde kilo almaya başladım,69 lara kadar çıkıp tekrar zayıflıyordum...sonra bi gün bi baktım 70 kilo olmuşum ve hamileyim:CüvCüv:en korktuğum şey kilolu hamile kalmaktı çünkü veremeyeceğimi biliyordum ve korktuğum başıma geldi:sinifsinif:
neyse doğuma 85 kiloyla gittim döndüğümde 78 kiloydum ama emzirme döneminde tekrar 84 e çıktım:tomato::tomato::tomato:
çok kötü dönemlerde depresyona girmiştim...2tane lastikli eteğim vardı dönüp dönüp onları giyiyodummafoldumben
sonra kendi çabamla diyet+yürüyüşle 72-73 kiloları gördümkaydirigubbakcemile2
sonra bana bi hırs geldi ve 69 kiloya indimkaydirigubbakcemile5
hedefim 62 olmak:hooray:
ama ilk hedefim sömestr tatiline yani 22 ocağa kadar 66 olmak:dance:
hadi bakalım burdan sonrası beraber olsun inşallah:Saruboceq:
tek sorun cuma 12de bildirim yapamam çünkü okuldayım
saat 1 de yapabilirim
ya da ayçincin tlf nonu verirsen sana msj yazarım sabahtanyerimseniben

hepinizi öperim canlarımolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…