- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
bişi sorcam listeyi paylaşım alanına eklerken sıralamaya dikkat ediyoruz dimi en sona değilde 6. takımdan sonra koyuyoruz dimi? eğer 6. takım o zamana kadar koymamışsa bekliyomuyuz yoksa farketmez mi? karışık oldu dimi kaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı
Pınarcım liste için çok teşekkür ediyorum.
bu arada tüm arkadaşlarıma kilo bildirimlerini erkenden yaptıkları için öpüyorummm:1hug:
orkunege ben senden kilo vermeni bekliyordum bu kadar dikkat etmeye demekki kaçamaklara son vermek lazım topuklular için ama demi
zeynepçim seninde tatil modundan çıkman lazım artık hayata dön ve diyette olduğunu unutma.
fasulye özel nedenlerinin bilmiyorum ama kilo verme yönünde adım atmalısın.en az 500gr haftaya vermelisin
veeee pınar seni tebrik ediyorum canım süpersina.s.
moni paylaşımda bulunmadığı ve özel mesajımada cevap vermediği için diskalifye oldu.
baktım da eklemişsin sen zaten hatta ilk biz eklemiş olduk bugün :))6.takımdan sonra ekliyoruz ama onların eklememiş olması önemli değil.
ben listeyi onaylatmak için 4.takıma sundum ben çıkana kadar onay gelirse paylaşım alanına eklerim gelmezse siz devam ettirirsiniz liste olayını.
kaptan dun baya kacırdım bıldıgın gıbı degıllll ıste hafta basındakı gıbıolaydım gıttıkce enerjım dustuuu benımm bugun hatta hıc halım yok napsamkıııı aceppp bana bı caree zayıflama hapımı alsam napsam
ewweett sütlü nesgayfemle döndüm....sporumu yaptım banyoda da kabak lifiyle hatur hutur keseledim kendimi zemuszemus sositososito :jeyyar: ve de deniz tuzuyla peeling yaptım :))) ayıptır sölemesi bomba gibi hissediyom hihoyyytşimdide tırnaklarımla ilgilenicem biraz :)
Canim sen deniz tuzunu her zaman mi kullaniyosun?? Ben hafta da 1 yapiyorum... :hulya: 10 gune 1'de keseleniyorum ayiptir soylemsi her gunde lifleniyorum. :lepi: Tirnaklar da 2 hafta da 1 manikur; oje yok zaten kalmiyor bende duzgun 1 saatden uzun sure :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?