Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haklısın aslında ay nebılım bugun ıcın 1 kılo umıtlıydım valla bole cıkınca yıkıldım resmennn

1 kilo gitmiş bile olsaydı o vucudndaki ödem olucaktı mutlaka ben ilaçtan anlamam iyice araştır al istersen birini ama hepbirlikte adam akıllı beslenelim ve sonucu görelim:)) birde yürüyüş falan yapsan yanılmıyosam 1 yıldır kilo almıştım fazla yerleşmeden bi kaç ayda kurtulabilirsin :)

evet hayatım ole yuruyus yapamıyorum acıkcasıı fazla zamanım olmuyo kıs malum evdede mumkun oldugunca hareketlıyım ama ıste bole

Kizlar dikkat ettim de atistirmalar bisi olmaz diye yedigimiz kucuk seylerin bile bir suru kalorisi var.
Bundan sonra asla ve asla yapmicam yaa... Bir de seker cok kotu biliyosunuz, hem aciktiriyor hem de vucudumuzu sasirtiyor.. yani vucud yag yakmayi birakiyor. Kizimin cikolatasindan yiyodum arada ama son..
Orkunege; cnm bu diyet haplarindan korkuyorum ben cok zaralilar insan sagligina beyni etkiliyorarmis ama bazilari oyle deilmis umarim sanin istedegin de oyle degildir..

haklısın zeynepçim:) ben bi ara iyi sarmıştım bu konulara diyet +spor deli gibi spor yapıyodum çünkü vucudüm zaten alışkın olduundan spor salonu yetmiyodu kilo vermeme akşam ya da sabahlarıda yürüyodum 45 dk falan kaydirigubbakcemile3

Bu gidisle birer diyetisyen de bizler olucazkaydirigubbakcemile3

ya evet ya sormaa valla tatlım

sana bısey sorcam ecem 7 yurtdısından turkıyeye karga ıle bı kutu ılac gonderılebılıyomu bılgın varmııı canım

pınar buarada ablam dedıkı sen ınceldın dedı anlamıyorum tartılarmı yalan soyluyo ablammmıı

canım ya işte eşşek gibi sporda yaparım ama kendime hiç acımadan abur cubura yerim emeğine yazık bi düşünsene bende daha dikkatli olcam haftaya kadar 60 oliiim ya :Saruboceq: hihoyyyt

:teytey::1rolleyes:sırnaşık şey karga ıle yalnız bak guvercın le degıl karga olsunnn sırnaşık şey kargo olarak duzeltelım hemnn

bak güzel bi haber bu:) bazen kilo vermesende vucüt toparlıyo kendini olmadı kendi ölçümlerini al o şekilde takip edersin :hulya: opuyorumnanaktan

ama ben seneye falan yapayım bunu malum askerde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile ama çok beğendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…