Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben geldim koca bir bardak portakal ve gereyfurt suyumla yerimseniben üstünede çayımı aliim ohh mis vereliniortak mutfağı hallettim büssürü yeşillik yıkadım belim ağrıdı valla
kaptanım canım çekti bende mercimek çorbası pişiriyom şimdi :icecream:
off ya kitaplarım yazılı kağıtları yerlerde sürünüyo bi el atmam lazım :çok üzgünüm:çamaşır toplayıp ütü yapcam çok çalışmam lazım çoooooook

iyidir canım sen nasılsın? bende çok seviyom çarşambaları :lepi: hafta ortasında mola gibi bişey oluyo kaydirigubbakcemile2 nöbetin üstüne iyi geliyo valla canım :roflol:
temizliğe devam arada bi uğrıcam buraya öptüm canım Şeniz

saol canım sanada kolay gelsin:) yemek molası verdim cokacimcoook
mercimek çorbası bir dilim çavdar ekmeği ve koca bi kase renkli salata hihoyyyt

klava:afıyet olsun canım bende ıkı dılımı az gecen ekmekle peyynır canım cektıydı onu yedım az da kekkk bugun baska mama yok banaaa

yeşil çay yaptım bir kupa onu içip spora başlıcam yanında da 2 ceviz birazcıkta k.üzüm yiyorm opuyorumnanaktan

ohh super saglıklısın valla bende mandalın yedım uff lw6090 arastırıyom bende kızlar sız ne dusunuyonuz bu konuda

walla canım ne olduğunu bile bilmiyodum sen yazınnca araştırdım ama her hangi bi fikrim yok...
evet kızlar sporumu yaptım ve akşam yimemi de hazırladım cokacimcoook
çorba ve ton balıklı yaşil salata birazcıkta kepekli makarna haşladım :jeyyar:

Kizlar dun sporumu yaptim. Bugun de insallah yapicam. Kaptanimiz resim istemis bu hafta sonuna kilo verirsem, 1 kilo daha, koyucam resimlerimi canlar... aslinda simdi mi koysam diyorum sonucda 2 kilo verdim bu takim sayaesinde... Bende yine canlar sikkin, kizim kusuyor sanirim sutu dokundu yavrumun.. Doktora gidicez bugun ... Bende pek iyi haberler yok yani...

Kaptanim kizismasin diye her girdigimde kilomu yaziyorum. Ne olur ne olmaz diye ... Gozum korktu akannehir kilom 60

Neyse kizlar ben sizi okuyom walla cok supersinz...

Son düzenleme:
ben geldım ama hemen gıtcem kızlar bugunluk bolee dısardayım ama atıstırma yokmarul yedımm ac<zık borek tabee zor tutuyom kendımıı ama ıı oluyoo bole ecem 7 gecmıs olsun canımm

pınarcım yaa bugun evdeydın ama bı laflayamadık ınsallah yarın bol bol konusuruz canım gunun nasıldı bakım benım superdıı

yorucuydu ev işi spor duş sonrada gendimle ilgilendim biraz bakım falan :) iyi olmana sevindim benim de bi uykum var sanırım:) yatmaya bile üşeniyom oturdum kaldım böle kaydirigubbakcemile3 iyi geceler sana öptüm

hadı yat bakalımm evlencek kızlar usengek olmazlarr bole fıldır fıldır ıs yaparlar senağlamaCADIARZU

not:annemle ablam bana hep bole dıyolar yoksa benımı kandırıyolarr:mymeka:

umarım kandırıyolardır bak hala buralardayım :kedi:yemek tariflerinde takılıyodum gece gece çok tehlikeli kulvarlarda gördüm kendimi

CADIARZUklava::jeyyar:delikafaduldenbencede bende mutfak semalarında dolanıyomm kedı gıbıı because ablamm ıspanaklı borek yapmısss ahhh baya kactı ama daha bı tepsı var mutfagı kılıtleyıp anahtarı asagımı atsammm

:tomato:yok be canım hem kılo alırken para harcıyoz mamalara hemde verırkenn haplara dokmeyelım actıvın t aldımdı gecen ay metobolızmayı canlandırıyo ama tok tutmuyo yada yeme ıstegını bastırmıyoo

opuyorumnanaktanbugun benım herıfe azcık kusecekmıs gıbı bulutlandımdııı ana panık yaptııı heheheheh ay cook fenayım kıyamam ben askıma yaaaa

ya bende ısırganlı vs de severım otlu olsundaaa ama yyok yaaa ben yemesem ııı olcek ama sana yarım dılım ıkram edımm kıyamadım bak sana ama yarım baska yokk topukluları dusunelım vee transa gecelımm ınnnn ınnnnkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…