Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yemın edıyorumkı yakalandım agzımda kek vardıı kesın bıraktım sımddııı yemıcem ama yarısını ındırdımmm mıgdeye baska kacamak yok

afiyet olsun canımm:) çok canın çektiyse ye bi parça nolcak ama fazla değil kaydirigubbakcemile5

yok ya cayın yanında yıyım dedım bıseyde yemedım bugun aman cevız mevız var sımdı yag sekerr yok ya yemıyeyım acık yedım yetsın dımıı kalanını depodan harcıyayımm

yok ya cayın yanında yıyım dedım bıseyde yemedım bugun aman cevız mevız var sımdı yag sekerr yok ya yemıyeyım acık yedım yetsın dımıı kalanını depodan harcıyayımm
kaydirigubbakcemile2Şeniz he canım zuladakilerden gitsin sositososito
simdi spor yaptim kizlar... Benim yaglar ericek insallah, darisi basiniza

inş. hepimizin gitcek kiloları kaydirigubbakcemile2

Canim simdi baktim, ne hos bir spormus. Ben tek basima yapamam bunu hemen sIKIlirim ya...

Orkunege; canim denicem senin yontemini ters anliyorlar di mi ya :hulya: :)

Canim simdi baktim, ne hos bir spormus. Ben tek basima yapamam bunu hemen sIKIlirim ya...

Orkunege; canim denicem senin yontemini ters anliyorlar di mi ya :hulya: :)

evet çok iyi motive olmak lazım tek başına olunca ama bakalım denemeyi düşünüyorum biraz kilo verdikten sonra hihoyyyt

yapanların yazdıkları mesajları okuyodum da tek tek baya işe yarıyo sanırsam..sıkıcı olabilir ve de zor duruyo zaten ama 21 gün katlancaz sonuçta:)

sen yaparsın hayatımda ben yok ya ben kendımı bılıyosam yapamam degıl yapmam o yuzden sana destek verelım ne zman baslıyosun

59-60 falan olayım o zaman düşünürüm:) ayy kuzum aradı ya bi kaç saat önce aramıştı denetim mi ne varmış uyumadan önce seni sewiyom demek için :asigim: oyy yirim ben onu kıyamam ses falan gitmiş eğitimde bağırmaktan :çok üzgünüm: en büyük asker bizim asker turkbayragi fatoşcum seninki askerliğini yaptımı?

yok yapmadı henuz hayatım bende asker beklıcem anlıycagınn hayırlı tezkereler canım nerde asker soguk fılan degıldır umarım oldugu yer ben askerlere hıc kıyamıyom hepsı ana kuzusuu yazık ayyy keske bızıde alsalar dımııne :))

benımkıde suratsız bugunnn dur fısını cekıp bı format atıcam ben onada bazı sounları var halletsın sonra sıra bana gelcek en alasından kusucem onaaaa:umursamaz::umursamaz:lmaz:lmaz:

yok tatlım be elıne salık cok tesekkur ederım bende balsız var canım balı sevmıyom ben dur bende 2 bardaklık kaldıydııı surahımde onu ıcımdee ama yaa gece olduu sımdı uyku arası wc cıkmak ıstemıyommm ben:çok üzgünüm::sm_confused:

saol canım benim..canım burda asker kaydirigubbakcemile3 ama gel görki olduğu yerde bi arkadaşımın eşi yüzbaşı olmasına rağmen gidipte göremiyom onlar gelsin diyolar ama eğitimleri çok sıkı malesef uzun dönem çıktı istemedğimiz halde kısa dönemler daha bi rahat oluyomuş eğitim yönünden..ama işte acemilikte burda daha sonra kura çekilcek tayin olucak bi yereumarım yakın bi yer olur askerlik yüzünden düğünü erteledik birbirimize hasret kalmasak bari :çok üzgünüm:
sorunları falan varsa az alttan al sonra acısını çıkarırsın artık (gerçi sen daha iyi bilirsin şeker) yerimseniben

balı bende yiyemem ancak içebiliyom:)) bitki çaylarıyla falan işte :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…