afiyet olsun canımm:) çok canın çektiyse ye bi parça nolcak ama fazla değil kaydirigubbakcemile5
supersın tatlım allam 60 ları nasıp et yarabbımm darısı basımızaa tebrık edıyoms enıı :içelim:vereliniortakben 60'im
kaydirigubbakcemile2Şeniz he canım zuladakilerden gitsin sositosositoyok ya cayın yanında yıyım dedım bıseyde yemedım bugun aman cevız mevız var sımdı yag sekerr yok ya yemıyeyım acık yedım yetsın dımıı kalanını depodan harcıyayımm
simdi spor yaptim kizlar... Benim yaglar ericek insallah, darisi basiniza
kızlar hiç çevrenizde falan callanetics yapıp faydasını gören oldumu bi kaç ay önce burda okuyup int. araştırıp videosunu indirmiştim ama hiç yapmadım zor gibi görünüyo ama acayip sıkılaştırıyomuş:) bi 3-4 kilo verdikten sonra acaba onamı başlasam diyorum CADIARZU kafamçokkarıştı
Canim simdi baktim, ne hos bir spormus. Ben tek basima yapamam bunu hemen sIKIlirim ya...
Orkunege; canim denicem senin yontemini ters anliyorlar di mi ya :hulya: :)
yok yapmadı henuz hayatım bende asker beklıcem anlıycagınn hayırlı tezkereler canım nerde asker soguk fılan degıldır umarım oldugu yer ben askerlere hıc kıyamıyom hepsı ana kuzusuu yazık ayyy keske bızıde alsalar dımııne :))
benımkıde suratsız bugunnn dur fısını cekıp bı format atıcam ben onada bazı sounları var halletsın sonra sıra bana gelcek en alasından kusucem onaaaa:umursamaz::umursamaz:lmaz: lmaz:
yok tatlım be elıne salık cok tesekkur ederım bende balsız var canım balı sevmıyom ben dur bende 2 bardaklık kaldıydııı surahımde onu ıcımdee ama yaa gece olduu sımdı uyku arası wc cıkmak ıstemıyommm ben:çok üzgünüm::sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?